Posezeníčko začíná být toxická duchovní žumpa

Založil honzam, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 13:52... A ztratit se můj cíl určitě není :)

"Slovníková" chyba - máme za "ztratit se" jiné významy.

Pro tebe je to spojeno s významem "nebýt", pro mne je to "ztratit se" spojeno se slovem "nezasahovat".

Paradoxy

Salmo1cz

Tak zase všichni, tedy skoro všichni pohromadě.
Zdeněk tu chyběl, vnáší bojovného ducha.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-03-10 04:56

Pro tebe je to spojeno s významem "nebýt", pro mne je to "ztratit se" spojeno se slovem "nezasahovat".
Durodara mínil, nezasahovat - nevychylovat se ze svého těžiště, neb tím vzniká ta nevyrovnanost mezi myslí, vědomím, a tělem.. když pozornost uteče kamsi - "ztratí" se jinde než je pro ni "domovské"...
:)

Paradoxy

Víš Pedro jistě, že ve slovníku durodary znamená slovo nezasahovat- nevychylovat se ze svého středu? 

Musím se usmívat, když vidím, jak se ze slova ,,ztratit,,  udělalo slovo ,,nezasahovat,, a ze slova ,,nezasahovat,, pro změnu slova ,,nevychylovat se ze svého těžiště,,.

A usmívám se ještě víc, když vidím, že to vzniklo na základě toho, že jsem napsala, že se začínám ztrácet v diskuzích :).

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-10 09:03
Citace od: durodara kdy 2025-03-10 04:56

Durodara mínil, nezasahovat - nevychylovat se ze svého těžiště, neb tím vzniká ta nevyrovnanost mezi myslí, vědomím, a tělem.. když pozornost uteče kamsi - "ztratí" se jinde než je pro ni "domovské"...
:)

Je inspirující zjistit, jak to "mělo být" myšleno - má to ale ten problém, že tomu tvému popisu vůbec nerozumím.

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 07:13Nezasahovat do čeho?

Je už to v tom textu a psala jsi, že mám pravdu:

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 13:52Jinak ti musím dát za pravdu, že věci jdou časem opravdu tou nejlepší cestou.

Jen je potřeba asi zvýraznit tu "neviděnou" čáat

Citace od: durodara kdy 2025-03-09 13:14(...) věci umí jít v čase úplně samy tou nejlepší cestou.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 09:28Víš Pedro jistě, že ve slovníku durodary znamená slovo nezasahovat- nevychylovat se ze svého středu?

Musím se usmívat, když vidím, jak se ze slova ,,ztratit,,  udělalo slovo ,,nezasahovat,, a ze slova ,,nezasahovat,, pro změnu slova ,,nevychylovat se ze svého těžiště,,.

A usmívám se ještě víc, když vidím, že to vzniklo na základě toho, že jsem napsala, že se začínám ztrácet v diskuzích :).

Švanda muší bejt, i kdyby na kytáru nebylo ^-^

Miroslav

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-03-10 08:36Tak zase všichni, tedy skoro všichni pohromadě.
Zdeněk tu chyběl, vnáší bojovného ducha.

Zdeňek tu stále chybí. Asi se přestěhoval do Humpolce.

Paradoxy

Nechci ti do toho durodaro nějak kecat, ale tak trošku mi připadá, že to kapku překrucuješ.

Jedna citace přes druhou citaci a je z toho buřtguláš :)

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 09:41Nechci ti do toho durodaro nějak kecat, ale tak trošku mi připadá, že to kapku překrucuješ.

Nabízíš obědovečeři?

Paradoxy

Citace od: durodara kdy 2025-03-10 12:17
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 09:41Nechci ti do toho durodaro nějak kecat, ale tak trošku mi připadá, že to kapku překrucuješ.

Nabízíš obědovečeři?
To jsou mi ale slovní výkruty :D

Nenabízím, nedokázala bych to ve svém dnešním fyzickém stavu ani připravit ani s tebou sníst.

Pedrito

CitaceNenabízím, nedokázala bych to ve svém dnešním fyzickém stavu ani připravit ani s tebou sníst.

U Jacka Aspirina! Co tě to zas postihlo?

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 12:25Nenabízím, nedokázala bych to ve svém dnešním fyzickém stavu ani připravit ani s tebou sníst.

Krmení nešťastníka zvládám obstojně, s nešťastnicí to snad nebude nijak velký rozdíl...

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-10 12:29
CitaceNenabízím, nedokázala bych to ve svém dnešním fyzickém stavu ani připravit ani s tebou sníst.

U Jacka Aspirina! Co tě to zas postihlo?

Asi Nomen Omen...

Paradoxy

No motáme se v tom od začátku roku, skáčou na nás viry jeden po druhým :) teď pro změnu blinkací, ale už je mi trochu líp :) .

Asi mi život chce umožnit, abych si s Vàma tady víc psala, protože jinak je na to děsně málo času.