Posezeníčko začíná být toxická duchovní žumpa

Založil honzam, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: durodara kdy 2025-03-10 12:32
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-10 12:25Nenabízím, nedokázala bych to ve svém dnešním fyzickém stavu ani připravit ani s tebou sníst.

Krmení nešťastníka zvládám obstojně, s nešťastnicí to snad nebude nijak velký rozdíl...
Krmení fakt ne :D

honzam

Posezeníčko se dál stává druhou poradnouzdarma. Nevhodné názory a posuzování druhých přestává být tolerováno. Miroslav nepsal o Jednotě, ale honil si péro, tak jsem na to jasně upozornil. Jednota je o vzájemném respektu.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-10 16:43Posezeníčko se dál stává druhou poradnouzdarma. Nevhodné názory a posuzování druhých přestává být tolerováno. Miroslav nepsal o Jednotě, ale honil si péro, tak jsem na to jasně upozornil. Jednota je o vzájemném respektu.
Honzo co se ti děje? Trefuje se Míra do něčeho v tobě citlivého? Nebo někdo jiný?

honzam

Píšu, jak to je. Samozřejmě, že Pedrita to irituje, tak zkouší prasárny. Viděl jsem, jak se ptal, jestli příspěvky může přesunout, ale já jako autor jsem mu souhlas nedal. Tak proč se ptal? Nezdá se, ale je to křivák.

Paradoxy

honzam

Je to jednoduché:

posezenicko.cz = poradnazdarma.cz
Miroslav = Jana
Pedrito = dodo

Tam někam směřujeme.

Paradoxy

Asi jsem něco přehlídla. Kde se Míra chová jako Jana a Pedrito jako dodo?

honzam

Tady na fóru. Dneska se Miroslav snaží na sebe neupozorňovat, ale to je jen přechodné období, než mě Pedrito zabanuje.

Paradoxy

Nepročítala jsem příspěvky zpětně, mohl bys mě prosím nasměrovat na něco konkrétního?

honzam

Paradoxy

honzam

Taky Miroslava a teď i Pedrita. Asi nezvládnu reagovat na všechno. Nejsem skutečný vostalpetr, ale budu se snažit.

honzam

V klidu. Je to jen hra. Doopravdy je nesežeru.

Paradoxy

honzam

Sranda ne ;D Uvidíme, jestli mají smysl pro humor. Jsem zvědavý.