Posezeníčko začíná být toxická duchovní žumpa

Založil honzam, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Petra

P.S. Ale Miroslava se ti podařilo pěkně vytočit - že až jako Jana začal myslet na dábla.  ;D

honzam

Žádný Ďábel ani peklo neexistuje. Jsou to jen hry na strašení lidí. Že jsem něco dlouhé roky dost skutečně prožíval, nějaké podivné tvary a pocity. Nemá to žádnou hodnotu maximálně jako hlava mrtvé kočky případně pro pobavení obecenstva. Takhle jednoduše to celé zbořím jako domeček z karet. Teď už je to jen hra. :)

Nechci, aby posezeníčko skončilo jako poradna, takže svou úhlednou mandalu právě teď v prach obracím.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-03-11 07:13Žádný Ďábel ani peklo neexistuje. Jsou to jen hry na strašení lidí. Že jsem něco dlouhé roky dost skutečně prožíval, nějaké podivné tvary a pocity. Nemá to žádnou hodnotu maximálně jako hlava mrtvé kočky případně pro pobavení obecenstva. Takhle jednoduše to celé zbořím jako domeček z karet. Teď už je to jen hra. :)

Nechci, aby posezeníčko skončilo jako poradna, takže svou úhlednou mandalu právě teď v prach obracím.

Zdá se, že už dlouho jsi nedostal kyosakem, a dost ti to chybí...

Realita, ta skutečná, je jen jedna. Dokud si tvá mysl myslí, že je "její", mělo by jí být skrze tělo připomenuto, že v té jediné skutečnosti jen bloudí.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-03-11 07:13Žádný Ďábel ani peklo neexistuje. Jsou to jen hry na strašení lidí. Že jsem něco dlouhé roky dost skutečně prožíval, nějaké podivné tvary a pocity. Nemá to žádnou hodnotu maximálně jako hlava mrtvé kočky případně pro pobavení obecenstva. Takhle jednoduše to celé zbořím jako domeček z karet. Teď už je to jen hra. :)

No ale že to trvalo. To bylo pořád jednota s Ďáblem na vlastní nebezpečí, pak ty jeskyně v Tatrách, ta zodpovědnost za všechny tvoje děti, to těhotenství a rodění.
A když to někdo nebral vážně, tak jsi z toho byl celý uražený.

Nebo to bylo jinak?

honzam

Spletl jsem se. Jsou to všechno jen pocity a představy mysli.

Ďábel neexistuje.
Jeskyně je velmi pravděpodobně výmysl. Na youtube je o tom s expertem nový rozhovor https://www.youtube.com/watch?v=OkqH2wpXSQg
Nejsem v 18. měsíci, je to představa.
Nerodím děti, mám jen nepříjemné pocity.
Nejsem kočka, jsem člověk.
Zvířata v lese si hrají a žádní jeskynní lvi ani šavlozubí tygři tam neřádí, protože neexistují.
Ptáčci sbírají ztracené mravenečky.
Ťutínek spokojeně sedí v jamce a chroupe křupínky.
Mravenci otrokáři pomáhají shánět práci.

Je to všechno jen hra. Po 18. hodině začíná lov.

honzam

Miroslav chce ze svých žáků dělat nemyslící a neodporující zombie. Nejdřív bude muset takovou zombie bez názorů udělat ze sebe. Pomůžu mu s tím, kdyby zapomněl, co za bludy sám "učí".

Poradna je dnes méně toxická, než v předchozích dnech. Ještě je brzo hodnotit, jestli hra funguje.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-03-11 18:26Miroslav chce ze svých žáků dělat nemyslící a neodporující zombie.
Nevím jak ty, ale já žádné žáky nemám. Natož abych z nich chtěl něco dělat.

Takže už jsi dneska vyrazil na lov?  :)

honzam

Vyrazil, ale kořist nikde. :(

Budeš můj učitel, prosím? Pracuji na sobě, abych se dostal alespoň na začátečnickou úroveň.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-03-11 18:52Vyrazil, ale kořist nikde. :(

Budeš můj učitel, prosím? Pracuji na sobě, abych se dostal alespoň na začátečnickou úroveň.

Já žádné žáky bohužel neberu. Zkus to na poradně, Jana tam má myslím teď volno.
Tady by se ti možná mohla věnovat nejspíš Trini a nebo Dorka. Dorka je dobrá a s adepty na začátečníky projevuje výjimečnou trpělivost.

honzam

Co se dá dělat, tak budu lovit. To už trochu umím.

honzam

Dneska už na to kašlu a zítra nelovím. :(

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-11 19:04

Já žádné žáky bohužel neberu. Zkus to na poradně, Jana tam má myslím teď volno.
Tady by se ti možná mohla věnovat nejspíš Trini a nebo Dorka. Dorka je dobrá a s adepty na začátečníky projevuje výjimečnou trpělivost.

Jestlipak to nebude tím, že Dorka není žádný učitel a nemá žádné žáky (a hlavně je nepotřebuje).

Je to jednoduše tak, že Dorka jde, stojí, sedí a když se chce někdo k ní přidat, může. Když chce zase odejít a jít jinam, může. Nikdo ale Dorku neumí svazovat svými touhami, aby pro něj ona něco udělala. Pokud se zvedne a jde, ti, kterým se líbí více odpočívat a sedět, sedět mohou, ale Dorku tím nezastaví.

durodara

Za to asi mohu jen já - stačilo vysvětlit, že nejsi zvíře, že nelovíš z hladu, ale lovíš jen pro svou velmi lidskou zábavu. Zvířata lovit pro svou zábavu neumí, nepotřebují to.

Paradoxy

Citace od: durodara kdy 2025-03-11 19:44

Za to asi mohu jen já - stačilo vysvětlit, že nejsi zvíře, že nelovíš z hladu, ale lovíš jen pro svou velmi lidskou zábavu. Zvířata lovit pro svou zábavu neumí, nepotřebují to.

Nevidělas nikdy kočku, jak si dokáže hrát s myší a přitom ji nesežere?

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-11 19:46
Citace od: durodara kdy 2025-03-11 19:44

Nevidělas nikdy kočku, jak si dokáže hrát s myší a přitom ji nesežere?

Moc se vžíváš - kočka neloví proto, aby si hrála. Sama to i píšeš - "než ji sežere".