!NEZALOŽIL JSEM TÉMA "Jedna velká rodina :)"!

Založil honzam, 2025-03-10 16:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

To téma s úšklebkem vytvořil Pedrito a přesunul do něho mé příspěvky, které se mu nelíbily. Budiž mu omluvou, že nerozumí pojmu Jednota a jejím aspektům. Je to jeho způsob pomsty za Miroslava. Pro mě se tím stává další kořistí, po které bez milosti půjdu.

Pedrito začíná manipulovat s obsahem fóra. Tím to obvykle začíná, pokračuje to mazáním a končí banem. Už začíná napodobovat Janu. Všechny mé příspěvky v tématu Jednota byly k věci.

Petra

Citace od: honzam kdy 2025-03-10 16:31Tím to obvykle začíná, pokračuje to mazáním a končí banem. Už začíná napodobovat Janu.

Upřímně doufám, že se tentokrát pleteš.

Před mnoha lety jsem tomu nechtěla věřit, že by Jana chtěla z Poradny vytvořit ašrám kolem své osoby - jak si to tehdy napsal. Bohužel jsi to viděl správně.
A tak moc doufám, že to tentokrát bude jinak. Nedovedu si představit, že by Pedrito něco takového chtěl. A ani ašrám kolem osoby Miroslava by snad nechtěl...

Pedrito

Honzam i mnozí se v tomto v Janě spletli. Ona nechtěla Ášram kolem své osoby. Chtěla "jen" aby všichni vnímali svět stejně jako ona.
 ;)

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-11 05:15Honzam i mnozí se v tomto v Janě spletli. Ona nechtěla Ášram kolem své osoby. Chtěla "jen" aby všichni vnímali svět stejně jako ona.
 ;)

Honzam se nespletl. Jana vystupuje na své Poradně jako velký "guru", kterého nikdo nesmí kritizovat nebo zpochybnovat. A ted to konečně má...ašrám kolem své osoby ...vyprázdněný. Ale nikdo ji už nekritizuje, a tak nemusí (/už nemůže s pocitem moci) mazat a banovat.

Však taky byl Honzam jako první na Poradně banován, když jí napsal, že má tento úmysl. Poznal ji osobně, měl ji rád, a tak ji jako přítel varoval. Pamatuji si, jak mne to tenkrát šokovalo, nemohla jsem tomu uvěřit, že Honzama, právě Honzama zabanovala. A tak jsem zjištovala, co se vlastně stalo...

Pedrito

CitaceHonzam se nespletl. Jana vystupuje na své Poradně jako velký "guru", kterého nikdo nesmí kritizovat nebo zpochybnovat. A ted to konečně má...ašrám kolem své osoby ...vyprázdněný.

To jsou rozjeté následné procesy křížem krážem mezi vztahy.. Jejich setrvačnost z dávného vykročení ze strašného stresu a utrpení.. Akorát, jak to tak v takových případech bývá, jak člověk leze v euforii po hoře na vrchol, přepadne na druhou stranu, ani si toho nevšimne.. a už klesá.. s juchózním přesvědčením že furt stoupá, že už tam je...

Ášram je v nitru, i ta hora v něm je, oltářek i Guru...

Kabír říká, "Ó Sádhu, můj milovaný Pán je uvnitř"