Jedna velká rodina :)

Založil Pedrito, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:06Durodaro, Miroslav je agresivní hovado. Na fórech funguje jen jako troll. Mezi ním a Janou je minimální rozdíl. Je pod Tvou úroveň tu marnit čas nějakou diskuzí. Miroslava je potřeba ignorovat stejně jako Janu. Je to zaslepený fanatik plný negativity. Pedrita také, protože je jeho užitečný nevědomý poskok.

Doporučuju všem, kdo uvažují o registraci na posezenicko.cz a zapojení se, aby to nedělali. Je to ztráta času!

Vidíš Miroslave, to jsme dopadli  ::)

honzam

Svoboda vyjadřování nebo ban? Jsem zvědavý. :)

Pedrito

Za co ban? Jen jsi vyjádřil, cos měl na jazyku :)

honzam

Dostanete na prdel. Umím být větší prase než vostalpetr. Jak sem někdo nový přijde a hned ho budete mistrovat, tak to tady zbořím.

Pedrito

Nový??? :D Máš příliš málo informací, a intuice dostala asi padla.

Pedrito

Klidně boř, heslo máš, mě je to šumák  :)

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:06Durodaro, Miroslav je agresivní hovado. Na fórech funguje jen jako troll. Mezi ním a Janou je minimální rozdíl. Je pod Tvou úroveň tu marnit čas nějakou diskuzí. Miroslava je potřeba ignorovat stejně jako Janu. Je to zaslepený fanatik plný negativity. Pedrita také, protože je jeho užitečný nevědomý poskok.

Doporučuju všem, kdo uvažují o registraci na posezenicko.cz a zapojení se, aby to nedělali. Je to ztráta času!
Ty seš teda hustej :D

Petra

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-09 09:42
Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 06:30Dezolát nevim co je, ale už jsem to slovo na poradně někde slyšel.. a nějak mě to nezaujalo.

:)

Dezolát je nejspíš označení někoho, jehož mysl je v dezolátním stavu. Podobně jako třeba mudrc je označení někoho, jehož mysl je v uspořádaném stavu, Probuzený je zase označení někoho, jehož mysl je probuzená atd.
Tak nějak ty pojmy vznikají, podobně jako jiné pojmy a označení a lidé je používají i zneužívají ve slovní komunikaci.

Dezolát je politická nádávka z 20. let 21. století. Obdobně jako komunisté nazývali své odpůrce - (čeští) oportunisté. Ty zvyky, nějakým způsobem dehonestovat jinak smýšlející lidi, se zatím u některých politických stran nezměnily. Politici ve vyspělých demokratických zemích se k takovým urážkům voličů neuchylují.

Stejně, jako komunisté vysvětlovali, proč jsou určití lidé "oportunisté", tak i dnešní politici nacházejí vysvětlení, proč některé voliče označují jako "dezoláty". Mysl je vynalézavá. Ve skutečnosti jsou to v obouch případech odpůrci vlády - a to samozřejmě do opravdové demokracie patří.

honzam

Trochu se pobavíme. Myslím si, že je mistrování nebude dlouho bavit. >:D

Paradoxy

Durodara je přímej ( nebo přímá) a to se mi líbí :)

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-08 23:04
Citace od: durodara kdy 2025-03-08 22:43
Citace od: Miroslav kdy 2025-03-08 22:04A jak to může být pro tebe? Co doporučuješ sobě?

Co já vím..?

Tak to chodí. Sám se sebou si rady nevíš, ale druhým radit, na to tě užije.

Užijte si mě. Miroslave, radím Ti nerozvíjet podobné úvahy. To není duchovní cesta.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 10:44Durodara je přímej ( nebo přímá) a to se mi líbí :)

Durodara je mnohem dál než Miroslav.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 10:21Nový??? :D Máš příliš málo informací, a intuice dostala asi padla.
Durodara není nikdo koho bych znala, ale třeba se pletu.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:45
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 10:44Durodara je přímej ( nebo přímá) a to se mi líbí :)

Durodara je mnohem dál než Miroslav.
Souhlas...

honzam