Jedna velká rodina :)

Založil Pedrito, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:462 na 2 je fér.

Nechytil jsi někde vlčí hmlu? Já tu na Durodaru ještě nereagoval, ani on na mně ;)

Paradoxy

Já nejsem na ničí straně  :)

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 10:44Durodara je přímej ( nebo přímá) a to se mi líbí :)
Akorát by nemuseli hrát s Miroslavem tuhle rošádu (tímto se omlouvám rosadě) :-)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 10:49

Nechytil jsi někde vlčí hmlu? Já tu na Durodaru ještě nereagoval, ani on na mně ;)

Tak nereaguj a nevytvářej reakcemi toxické prostředí. Dej mu prostor se vyjádřit. Bude to pro posezeníčko přínosnější než Miroslavovy úvahy o nevědomosti.

Paradoxy

Co se škádlívá, to se rádo mívá :D

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:54

Tak nereaguj a nevytvářej reakcemi toxické prostředí. Dej mu prostor se vyjádřit. Bude to pro posezeníčko přínosnější než Miroslavovy úvahy o nevědomosti.
Honzo prosímtě brzdi, Pedro je v pohodě.

honzam

Paradoxy

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:54

Jo sorry, vlastně jednou reagoval.. to mi vypadlo... Ale pokud ty si žádáš vyjadřovat se dle svého citu, rozumu, vyznání... Neměl bys to zapovídat druhým, je to pokrytecké. ;)

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 10:06Durodaro, Miroslav je agresivní hovado. Na fórech funguje jen jako troll. Mezi ním a Janou je minimální rozdíl. Je pod Tvou úroveň tu marnit čas nějakou diskuzí. Miroslava je potřeba ignorovat stejně jako Janu. Je to zaslepený fanatik plný negativity. Pedrita také, protože je jeho užitečný nevědomý poskok.

.... Je to ztráta času!

Není to ztráta času, protože ta vyprahlost Miroslava prameni z jeho vnitřního neklidu, který způsobuje strach jen být. Z toho vychází jeho představa, že když vidí, že ten strach být není u jiného tím nejzřetelnějším prvkem jeho života, musí daného člověka podrobit všem možným analytickým metodám tak, aby z prachu jeho existence rozloženém na analytickém stole mohl ten prach přehrabovat a zkoušet najít, co to nejsilnější vlastně bylo...
Jenže - on neví, co má hledat, takže to vlastně ani nevidí a nenachází.

S Pedritem je to dost podobné, i jemu chybí "něco", ale on ví, co mu chybí, jen má prostě strach být, jen být.

Jejich kombinace je až srdcebol - Miroslav cítí nekonečnou vyprahlost - a při tom stojí hned u studny s chladivou a jiskřivou vodou, a Pedrito si myslí, že když tu vyprahlost zchladí, dostane se mu potvrzení jeho (Pedritovy) správnosti. Je to jakoby vztah životem zklamaného učitele velmi oddaného slepého žáka.

Naštěstí je jen otázkou vhodného času, kdy Pedrito prozře a svou existencí umožní Miroslavovi prožitek nepodmíněné ale všepohlcující jasné a svítivé laskavosti, anebo výron této laskavost z temné noci duše Miroslavovy vyzdraví oči Pedrita...

Zatím si tedy vezmi pytel křupek, pohodlně se usaď a pozoruj, jak se i u nich uděje Boží zázrak (kousek vedle mne je volné sedadlo)...

A za to to stojí a není to ztráta času.

honzam

Čau Durodaro, když jde o mé děti, tak většinou nevydržím jen sedět. Nevím, jestli je strach příčinou té Miroslavovy povýšenosti, se kterou se projevuje. Může to tak být. Něco si tím určitě kompenzuje. Zajímalo by mě, kolik měří na výšku.

V jakém rodě Tě mám oslovovat?

durodara

Ne, není to fér. Oni zatím neznají pravidla...

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 11:10Čau Durodaro, když jde o mé děti, tak většinou nevydržím jen sedět. Nevím, jestli je strach příčinou té Miroslavovy povýšenosti, se kterou se projevuje. Může to tak být. Něco si tím určitě kompenzuje. Zajímalo by mě, kolik měří na výšku.

V jakém rodě Tě mám oslovovat?

Oslovuj si mne, jak ti bude milé...

Tvá úvaha o výšce Miroslavova těla mi vnutila úsměv na tváři...

Je to až artefaktová poznámka (až z děsivé hloubky "normálního"¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ lidského bytí), ale nevyvolaná přímo, přinese pochopení souvislostí některých jevů nejednomu člověku či člověčici...

Miroslav

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-09 10:44Durodara je přímej ( nebo přímá) a to se mi líbí :)

Mně taky těší, že Durodara navštívil a angažuje se v nášem rybníčku, jak to tady nazval.
A stejně tak Honzam se svojí upřímností už tu v poslední době chyběl.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-09 11:22

Mně taky těší, že Durodara navštívil a angažuje se v nášem rybníčku, jak to tady nazval.
A stejně tak Honzam se svojí upřímností už tu v poslední době chyběl.

Narcistický slizoune. Jsi tak průhledný.