Z politických luhů a hájů

Založil Miroslav, 2025-03-14 12:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Já nejsem ani Tomášovec, ani Vackovec, ani sparťan ani slávista ani ničím jiným.

Doporučuji.

Sami sobě světlem, sami sobě útočištěm
:)

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 10:14Já nejsem ani Tomášovec, ani Vackovec, ani sparťan ani slávista ani ničím jiným.

Doporučuji.

Sami sobě světlem, sami sobě útočištěm
:)

http://biblenet.cz/app/b?book=Matt&no=26

Citace33 Na to mu řekl Petr: ,,Kdyby všichni od tebe odpadli, já nikdy ne!"
34 Ježíš mu odpověděl: ,,Amen, pravím ti, že ještě této noci, dřív než kohout zakokrhá, třikrát mě zapřeš."

Jsi kovaný Tomášovec a Tomášovskou ideologii v sobě nezapřeš. V každém, kdo se Ti neklaní a nepochlebuje Ti, vidíš démona. Říkám Ti, že místo čtení černé kroniky bys měl praktikovat. Dokud se nezměníš a nepřestaneš si libovat v hororech a zkaženostech, tak se z vlivu Jílového nevysvobodíš.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 11:58Jsi kovaný Tomášovec a Tomášovskou ideologii v sobě nezapřeš. V každém, kdo se Ti neklaní a nepochlebuje Ti, vidíš démona. Říkám Ti, že místo čtení černé kroniky bys měl praktikovat. Dokud se nezměníš a nepřestaneš si libovat v hororech a zkaženostech, tak se z vlivu Jílového nevysvobodíš.

Tvoje představy o mně jsou zajímavé. Nacházíš ve mně něco ze sebe, nebo kde se to v tobě bere?
Nic v sobě nezapírám ani významný podíl Tomášových na mé výchově. Že by reprezentovali nějakou ideologii, to jsem nezaregistroval.
A co takhle na chemtrails také věříš, jako Dorka?

Jinak jestli se nemůžete dohodnout o té atmavičaře, tak doporučuji tuto knížečku:
https://www.kosmas.cz/knihy/128686/ucebnice-atmavicary/

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 12:10Nic v sobě nezapírám ani významný podíl Tomášových na mé výchově. Že by reprezentovali nějakou ideologii, to jsem nezaregistroval.

Tak vidíš, že mám jako vždycky pravdu. Tomášovec každým coulem. ;)

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-10 18:06
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-10 17:37Já třeba vím, někde jsem to čet, že pan Vacek meditoval u Drtikola s Tomášovími, tehdy možná ještě ne s mamžely. Potkávali se tam a byli v pohodě. A nikdy jsem nepochopil tu mediání kampaň mezi jejich žáky, co jela na JZ.
Dyk se podívej tady.
Hold pilní žáci "pátého patriarchy" nejsou to co "pátý patriarcha". Jsou obvykle žárliví a nemají daleko k nesvárům. :)

Asi bude dobré zdokumentovat co se dá, nebo zanedlouho se bude tradovat o zmrtvýchvstání pana Tomáše a že paní Míla chodila po vodě. O různých nenávistných variantách, jako už šířila Mariči, ani nemluvě.

Tady touhle reakcí ses sám usvědčil z nenávisti. Můžeš mlžit nebo dokonce lhát, ale přede mnou se neschováš.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 12:29Tady touhle reakcí ses sám usvědčil z nenávisti. Můžeš mlžit nebo dokonce lhát, ale přede mnou se neschováš.

Broučku, a co je na tom nenávistného, nebo za čím konkrétně se podle tebe za moje nenávist skrývá?

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 12:38
Citace od: honzam kdy 2025-04-12 12:29Tady touhle reakcí ses sám usvědčil z nenávisti. Můžeš mlžit nebo dokonce lhát, ale přede mnou se neschováš.

Broučku, a co je na tom nenávistného, nebo za čím konkrétně se podle tebe za moje nenávist skrývá?

Tomášovská hnido, Tvá nenávist k Mariči.

honzam

;D Já se už asi posměju. Miroslave, Ty mi vážně věříš?  Vždyť jsem Ti to na začátku psal, že si jen hraju. Tomášovi jsou super.

honzam

Zdeněk

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 12:47;D Já se už asi posměju. Miroslave, Ty mi vážně věříš?  Vždyť jsem Ti to na začátku psal, že si jen hraju. Tomášovi jsou super.

No jak si se tak vážně začal kočkoval s Dorkou, tak jsem začal mít obavu, že už tě ta humorná hra přešla.
Tak to jsi mne teda doběhl  :) 

Musíme se stále učit, jak říkával už soudruh Lenin.

Miroslav

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-12 13:00
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 12:10A co takhle na chemtrails také věříš, jako Dorka?
Zákonodárný sbor státu Tennessee chemtrals zákonem zakázal:
https://zerogeoengineering.com/2024/tennessee-passed-hb2063-and-sb2691-prohibiting-geoengineering-experiments/

U nás zakázané bohužel nejsou. Prý člověka proti tomu spolehlivě ochrání nádoby s octem rozmístěné po zahradě.

honzam

:) Vždyť jsem ho tam začal nesmyslně arogantně prasit. No všechna čest, jak to přešel.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-12 13:12:) Vždyť jsem ho tam začal nesmyslně arogantně prasit. No všechna čest, jak to přešel.

On je ode mne trénovanej  :)

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 13:11
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-12 13:00
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-12 12:10A co takhle na chemtrails také věříš, jako Dorka?
Zákonodárný sbor státu Tennessee chemtrals zákonem zakázal:
https://zerogeoengineering.com/2024/tennessee-passed-hb2063-and-sb2691-prohibiting-geoengineering-experiments/

U nás zakázané bohužel nejsou. Prý člověka proti tomu spolehlivě ochrání nádoby s octem rozmístěné po zahradě.
Šestá dávka mRNA vakcíny prej vytváří ochranný energetický obal, po kterém chemtrials zteče.

Já jenom kdybys to nevěděl.