Láska

Založil honzam, 2025-03-27 07:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

A já bych chtěl s Petrou vařit buřt guláš, bych třel česnek a ona krájela brambory.
Já na to hned cibuli,
smažit s paprikou pak nenadále. Pak tam prdnout a míchat vesele, šmytling.  Místo masa hrst bych tam z EL PASA chilli ... Bylo by to v pět, neb v tu dobu už zas snídám, objedvám i večeřím... Je to mazec, ale jinak to u mě nejde. Hned se jinak rozežeru.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-03-29 10:37
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 10:32
Citace od: Petra kdy 2025-03-29 10:05Krišnamurti: Můžete tato slova číst unesen a okouzlen, ale pouze dostanete-li se mimo myšlení a čas

Tak to je pravda.

Proto mne ta obrovská hromada slov neokouzlila. A to i když se Krišnamurti zcela obešel bez konceptu "Bůh".

:)
Tím chceš říct,

Psala jsem zcela jasně, že mne ta obrovská hromada slov neokouzlila. Ale když si chceš moje slova vysvětlovat jinak, nebudu ti v tom bránit.

.....Každý má právo na svůj názor, já mu ho nebudu vyvracet. Každý máme svoji zkušenost, svoje směřování, svoje cítění, vnímání
Nemám potřebu si tvoje slova nějak vysvětlovat, jen mi to přišlo vtipný. Napsalas dva navzájem odporující si odstavce :) .

Pedrito

S paradoxy a Evulínou bych samozřejmě taky hned vařil buřt guláš, s Majdou radši ne, ona se mě bojí. S Janou úplně vpohodě. Je čas změny. Ona není to, v co se stylizuje. Sebou je bez toho humbuku, když sbohem naučenostem.

Paradoxy

Že by láska= buřtguláš? :D

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 13:38Že by láska= buřtguláš? :D
Láska prochází žaludkem :-)

Buřtguláš miluju :-)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-29 13:36S paradoxy a Evulínou bych samozřejmě taky hned vařil buřt guláš, s Majdou radši ne, ona se mě bojí. S Janou úplně vpohodě. Je čas změny. Ona není to, v co se stylizuje. Sebou je bez toho humbuku, když sbohem naučenostem.
A s Dorkou a Miroslavem?

Pedrito

Dva jedli a kdo sní víc, stane se pánem vesmíru. Jeden byl Adi Čajtanja a druhý Sada Šiva. Byli to dvojčata, ale zapoměli v tom sporu na své rodiče. Brahma ale nemá hlas a jeho milá Mája nezná únavu zpěvu. Milují se aniž by museli, a neví že to tak jejich děti pojmenovali.

Pedrito

CitaceA s Dorkou a Miroslavem
Kdyby byly takoví všichni, nebyl by ve světě problém. Pnutí není v okamihu ticha, za nímž vykročili a a dotkli se jej a milují se s ním.
Pnutí jsou blesky odlyšných pojetí.  Jsou to jen pojetí.. Moudrost je Dharma, tam leda se to může tříštit. Jako vše, co není čiré...

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 13:17
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 10:32Tím chceš říct,

Nemám potřebu si tvoje slova nějak vysvětlovat

Prima, že už je jasné, že jsem řekla, co jsem řekla, a ne že jsem tím, co jsem řekla, chtěla říct něco jiného. ;)

Pedrito

Dharma je ne učení, je to přirozenost. Proto nejde naučit. Jednomu stačí pohled a druhému stovky životů, tak to je. Proč? To je těžké zodpovědět, ale ne nemožné, jen nevím koho by to zajímalo? Ty osvobozené nebo ty na cestě? To by mohlo znít, že u mě hotovo... Tak to neberte, vidět podstatu není - být podstatou. Nemohla by mluvit.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-03-29 14:47
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 13:17
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 10:32Tím chceš říct,

Nemám potřebu si tvoje slova nějak vysvětlovat

Prima, že už je jasné, že jsem řekla, co jsem řekla, a ne že jsem tím, co jsem řekla, chtěla říct něco jiného. ;)

Proč upravuješ citace a nedáš to sem celé, jak to bylo psáno? Je to vytržené z kontextu  :)

Pedrito

Blesk dokonce vyšlehne i ze země do mraků. Viděl jsem i bílou duhu nad mořem... Ale když se perou holky, štípance, kousance, tahance za vlasy, říkám tomu female-fu.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-29 15:14Blesk dokonce vyšlehne i ze země do mraků. Viděl jsem i bílou duhu nad mořem... Ale když se perou holky, štípance, kousance, tahance za vlasy, říkám tomu female-fu.
Ty seš ale brepta :)

Paradoxy

Nejseš brepta, vím že se pereme a taháme za vlasy. Ale já si nezačala :D

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 14:59Proč upravuješ citace

Nic jsem neupravovala, jen se soutředím na to podstatné.

Jestliže vidíš za tím, co píši, něco jiného, než píši, tak to opravdu není můj problém.