Láska

Založil honzam, 2025-03-27 07:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-03-29 15:42
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 14:59Proč upravuješ citace

Nic jsem neupravovala, jen se soutředím na to podstatné.

Jestliže vidíš za tím, co píši, něco jiného, než píši, tak to opravdu není můj problém.
Ano skutečně vnímám, co je za tvýma slovama a je to tvůj podvědomý problém.

Pedrito

Samozřejmě že jsem brebta a rád, je to hezký slovo. Vzpomínám si, že brebt je vlastně něco jako kérka. Dobrej brebt byla vlastně hláška a na tu šly holky. Základ byl, být úplně bez emoční huby, indián, a něco z čeho byli všichni smíchy strhaní.. Ale ty nesmělas povolit ani koutko a muselas mít výraz Hvízdavího Dana... co nepřimhouřil ani oko... V tom jsme pořádali soutěž, kdo mrk, prohrál.

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 15:51
Citace od: Petra kdy 2025-03-29 15:42Jestliže vidíš za tím, co píši, něco jiného, než píši, tak to opravdu není můj problém.

Samozřejmě máš na svůj názor právo, se mnou to ale nemá co dělat.  :)

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-03-29 15:59
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 15:51
Citace od: Petra kdy 2025-03-29 15:42Jestliže vidíš za tím, co píši, něco jiného, než píši, tak to opravdu není můj problém.

Samozřejmě máš na svůj názor právo, se mnou to ale nemá co dělat.  :)
Nebudu se pouštět do dalších diskuzí, nemá to cenu. Kéž by to byl jen názor a s tebou to nemělo nic společného. 

honzam

Pedrito

Semnou vůbec nemá co nic dělat jeden ten akord. Je tak krkoprstej že být institut zouzvuku, tak na něj podám žalobu, vhrvhr - to dělaj námořníci - vhrvhr.  Ostrovani dělaj jen vrr.

Paradoxy

Žalobníčci žalujou, pod nosem si malujou :D

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 16:30Žalobníčci žalujou, pod nosem si malujou :D

Paradoxy

Paradoxy

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-29 16:30Žalobníčci žalujou, pod nosem si malujou :D
Jako správnej námořník, a bez toho se vůbec nemůžeš na námořnický zkoušky přihlásit, mu
síš umět vrrrrrrrr. Ale nejen obyčejný vrrr.. ty to musíš zvládnout intonančně, v É ale drsném, viz Dalibor Janda. Prostě Daliborovo vrrrrrr v basovém É.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-29 20:23
Jako správnej námořník, a bez toho se vůbec nemůžeš na námořnický zkoušky přihlásit, mu
síš umět vrrrrrrrr. Ale nejen obyčejný vrrr.. ty to musíš zvládnout intonančně, v É ale drsném, viz Dalibor Janda. Prostě Daliborovo vrrrrrr v basovém É.
Intonace není má silná stránka, ale vrčet umím :D  už to taky umíš? Vrrrrr :D , širý moře to je moje gusto.

Pedrito

Vrčení je moje druhjé jméno, správný vrkot je základ, například díky vrčení jsem skončil u rozvodového soudu. Ale tam jsem se překonal a nevrčel. A ještě jsem to vydržel, když mi policajti vrátili nějaký osobnosti. Pak jsem šel domů kolem Zoo, a páč jsem ještě po noční nespal, vrčel jsem přes řeku na opice a mravenečníky. Napřed nastalo ticho, takové před bouří... A pak začly mě svými skřeky konejšit. Nebo možná, si říkaly, co to je za magora!

Paradoxy

To je asi nějaká synchronicita, ty zmiňuješ rozvod a já v pátek dostala obálku od soudu :) .

Nerozvádím se, ale exmanžel zase něco vytváří a nebude to nic dobrého. Představ si, on chce dětem dobrovolně zvýšit výživné. Člověk neznalý jeho povahy by si řekl, že myslí na děti. My ostatní za tím vidíme nějakou sviňárnu.

Vzpomínám si, když jsem se s ním rozvedla a šla od soudu a v autě hrála písnička happy- i mě spadnul šutr ze srdce :) To jsem netušila, že umí bejt ještě větší hajzl než byl za manželství, dělal nám po rozvodu dost hnusný věci...

Nedávno mi manžel říkal, že já ho tenkrát nezabil, už jsem moh bejt venku za dobrý chování :D

Paradoxy