Co na kom máme rádi

Založil Pedrito, 2025-03-30 10:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Míra je narozdíl od Pedra a Evulíny spíše rozumovej a mám na něm ráda, že když tu vnímá, že by někomu mohl pomoct třeba nějaký text od Mistrů, tak ho sem pro nás šoupne :)

Paradoxy

Durodaro durodaro, ty mě mateš  :). Seš náš rozumbrada, ale zároveň pod tou slupkou vnímám, jako by bylo lepší, kdyby se draly ven city, kterých jsi plný až po okraj :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-30 14:41Míra je narozdíl od Pedra a Evulíny spíše rozumovej a mám na něm ráda, že když tu vnímá, že by někomu mohl pomoct třeba nějaký text od Mistrů, tak ho sem pro nás šoupne :)
Já su tak rozumovej, zejména ráno v pět, až to hezký není.!

Paradoxy

Petra je hodně inteligentní a přemýšlivá, ale taky domýšlivá :).  Mám na ní ráda ty chvilky, kdy vyjde ze své konfortní zóny, ale je jich jako šafránu, což je škoda.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-30 14:41
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-30 14:32Na Pedrovi se mi líbí, jak jde přes city a když se tu objeví konflikt, má snahu mírnit ho :) , je to náš místní poeta.

Cs, cs, cs.. to jsou věci. Nejlepší medicína na konflikt, je hroznější konflikt. Neb když je někdo zoufalej ze zlomené ruky, zazpívá ji vesel Gauri Kundalini Ma, když zjistí že má měsíc.. k otevření uzoučké branky...
:D

Paradoxy

Salmo, ten náš nemluvný, ví kdy má co říct :) .

Pedrito

Zrovna dneska jsem se v pět přistih, že jsem usnul ve vaně, neb mi zvonil budík. Jako camprdlíka jsem nepoznal, pač voda asi nad bodem tání... A šimrá mě stehno, neb stehno do kapaliny ponořené zdá se rozšimrané, asi v závislosti v čase... A to naštěstí o hodinu míň. Jinak bych zřejmě musel na urgent skrz šimrot.

Pedrito

Majda je o dvě poschdí níž, Majdoman je kolega.. A je dost prudkej, jestli mu dá Majda tohle číst, přidám deset kliků a dvacet dřepů...

Paradoxy

No vidíš, Majdu a Ív jsem vynechala, asi to bude tím, že tu nejsou tak často, já vlastně nevím, co hezkého o nich napsat, protože je neznám jako ostatní. Ív jsem sice jednou viděla naživo, ale nebyla možnost se líp poznat...

Pedrito

Eva je ochránkyně svého universa, prošla takvou štreku, že dokonce i váhavý pedro šel na spartakiádu a ztratil se a chyběl. A to je skutečný příběh, málem z toho byl mezinárodní průser... Eva, tohle nikdy nedopustí.

Paradoxy

Vy všichni se tu navzájem znáte mnohem líp, než Vás znám já...jsem nováček :D
To se ti jen zdá, nejlíp známe tebe, neboť jsi jinej a mě důvěrnej starej kraj.

Pedrito

Duchovní páprdění je pro tebe zloděj. Nikdy nedovol odpovědi, by tě usvědčovala z božství atp.. Bez těch krásných velkých slov... menší než malinká - jsi. A krásná. Duše je obrazem na stěně těla... Ale ne jen tak... ;)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-30 15:57Duchovní páprdění je pro tebe zloděj. Nikdy nedovol odpovědi, by tě usvědčovala z božství atp.. Bez těch krásných velkých slov... menší než malinká - jsi. A krásná. Duše je obrazem na stěně těla... Ale ne jen tak... ;)
Přesně vím, jak to myslíš, prošla jsem takovou cestou. Člověk si v tu chvíli o sobě myslí, že je King, ale opak je pravdou... :)

Paradoxy

A i to pro mě bylo dobré, proto to dokážu poznat u jiných a chápu je, i když vím, že je to jen nafouklý ego :)

Je teda fakt, že někdy mě to dráždí, holt v sobě býka nezapřu:)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-30 15:01Zrovna dneska jsem se v pět přistih, že jsem usnul ve vaně, neb mi zvonil budík. Jako camprdlíka jsem nepoznal, pač voda asi nad bodem tání... A šimrá mě stehno, neb stehno do kapaliny ponořené zdá se rozšimrané, asi v závislosti v čase... A to naštěstí o hodinu míň. Jinak bych zřejmě musel na urgent skrz šimrot.
Camrdlík, to jsem ještě neslyšela  ;D