Co na kom máme rádi

Založil Pedrito, 2025-03-30 10:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-30 16:04A i to pro mě bylo dobré, proto to dokážu poznat u jiných a chápu je, i když vím, že je to jen nafouklý ego :)

Je teda fakt, že někdy mě to dráždí, holt v sobě býka nezapřu:)
Ego je šílenej pojem! Mě říkal Kostelecký, když jsem přišel poprý z učňáku do Tesly na nástrojárnu... Zapomeň, co tě učili! A zapomeň na ta okna, když si všim mého zoufalství, on vycítil že chci utýct... A proto jsem to neudělal, neb pan Kostelecký byl realizovaný...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-30 16:17
Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-30 16:04A i to pro mě bylo dobré, proto to dokážu poznat u jiných a chápu je, i když vím, že je to jen nafouklý ego :)

Je teda fakt, že někdy mě to dráždí, holt v sobě býka nezapřu:)
Ego je šílenej pojem! Mě říkal Kostekeckej když jsem přišel poprvxˇý z učňáku do Tesly na nástrojárnu... Zapomeň, co tě učili! A zapomeň na ta okna, když si všim mého zoufalství, on vycítil že chci utýct... A proto jsem to neudělal, neb pan Kostelecký byl realizovaný...
Ono je jedno jak to nazvem, já to nazvala egem, ale taky to může bejt prostě přifouklá osobnost :D . Měls štěstí na mistry, já dostávala nafackováno od života samého, je to moje máma a táta dohromady. :)

Paradoxy

Vzpomínám si, jak jsem kolikrát chtěla na nějakou tu přednášku o duchovnu a tak a neměla jsem na to čas ani peníze, já byla tenkrát hodné naivní, zajímalo mě takové to dobro a jednota a andělé a aura... no a tak mi život pořádné naložil, abych pochopila jak se věci mají :D

Paradoxy

Jo, to je ono, mám ráda život i smrt a taky obojí občas nenávidím :D . Tak a máte to, jsem Vás zahrnuta všechny a dokonce i ty, který neznám :D

Miroslav

Já mám rád ten zvuk srdce každého zde, který zaznívá za slovy, která sem píše. Je to živé, skutečné.
U Jany už slyším bohužel jen to mechanické opakování a za tím jen stále stejné hladové srdíčko, které není schopno už cokoli upřímně říci aby neztratilo na své domnělé "dokonalosti". A tak jsem rád, že sem nepíše, že tu obsáhlými opakovačkami neředí to živé, krásné, lidské, co se tu odehrává.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-30 16:37Já mám rád ten zvuk srdce každého zde, který zaznívá za slovy, která sem píše. Je to živé, skutečné.
U Jany už slyším bohužel jen to mechanické opakování a za tím jen stále stejné hladové srdíčko, které není schopno už cokoli upřímně říci aby neztratilo na své domnělé "dokonalosti". A tak jsem rád, že sem nepíše, že tu obsáhlými opakovačkami neředí to živé, krásné, lidské, co se tu odehrává.
Tohle téma se jmenuje "Co na kom máme rádi" a ne "Pomlouvejte, koho nesnášíte"!

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-30 17:12
Citace od: Miroslav kdy 2025-03-30 16:37Já mám rád ten zvuk srdce každého zde, který zaznívá za slovy, která sem píše. Je to živé, skutečné.
Tohle téma se jmenuje "Co na kom máme rádi" a ne "Pomlouvejte, koho nesnášíte"!
A už je tu Honza a tahá za špagátky :D

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-03-30 17:12Tohle téma se jmenuje "Co na kom máme rádi" a ne "Pomlouvejte, koho nesnášíte"!
Tak jinými slovy - pozitivně, bez vysvětlování ("pomlouvání"): Na Janě mám rád, že sem nepíše. :)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-03-30 16:09
Citace od: Pedrito kdy 2025-03-30 15:01Zrovna dneska jsem se v pět přistih, že jsem usnul ve vaně, neb mi zvonil budík. Jako camprdlíka jsem nepoznal, pač voda asi nad bodem tání... A šimrá mě stehno, neb stehno do kapaliny ponořené zdá se rozšimrané, asi v závislosti v čase... A to naštěstí o hodinu míň. Jinak bych zřejmě musel na urgent skrz šimrot.
Camrdlík, to jsem ještě neslyšela  ;D

My doma říkali camprdlík. Je divný že Simona, co neměla bráchu, říkala šulínek. Jenže byla tak společenská, že uskutečnila něco, co asi nevím zda normálního. V bungru z polystyrénů nám ukazovala šamšuli. Byla tam fronta asi ... no ze tří vchodů. A je to hrozný, když jsem byl na řadě, přišla strašná průtrž,.. No, co dělat... 

Evulína

A teď toho lituješ :-))))

My říkali, když kluci byli mrňaví, vrabeček a u dcery kačenka nebo pipka :-)

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-30 17:26
Citace od: honzam kdy 2025-03-30 17:12Tohle téma se jmenuje "Co na kom máme rádi" a ne "Pomlouvejte, koho nesnášíte"!
Tak jinými slovy - pozitivně, bez vysvětlování ("pomlouvání"): Na Janě mám rád, že sem nepíše. :)

Mně se na Janě líbí, že se svědomitě stará o své fórum a banuje trolly.

Pedrito

I mě, dokonce jsem se jako trol cítil zvláštně elegantně... Ale to bylo možná tím, že jsem si tehdy koupil bundu Lee Cooper.. neboť byla zlevněná ze strašně moc peněz na míň strašně moc peněz. Ovšem byla trošku menší než aktuální já. Takže jsem jí oblek, udělal dřep a předklon, a rupla uvnitř kolem rukávů. Ale já to nevzdal, zašil jsem to stehem, co vyfotit, ženy by propukly v nekonečný smích. A já cvičil a upravil žraní... A už mě ohákla.. a nikdo se nedozví o její operaci. A tady to nikoho nerozhodí .

honzam

Na Miroslavovi mám rád jeho avatara. Z té šelmy vyzařuje nebeská krása.

Pedrito

Evulína

Na Miroslavovi se mi líbí jeho hloubka, kterou zviditelňuje velmi zřídka, ale on ví... 🙂