Co na kom nemáme rádi

Založil honzam, 2025-03-30 19:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Téma pro Pedrita, případně Miroslava.

honzam

U Duradara mě fakt sere, že vůbec nerozumím, co píše. Jako by to byla nějaká zvláštní duchovňácká hatmatilka. Občas si mi to stává i u Pedrita, ale tam je těch momentů "Co tím chtěl básník říci?" mnohem méně. Durodara je jak z jiného světa.

Miroslav

Mně nevadí na nikom nic.  :(

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-30 19:52Mně nevadí na nikom nic.  :(
Tohle piš jinam, třeba do tématu "Podívejte, jak jsem dokonalý". Sem patří, co Ti vadí.

Paradoxy

Tobě na nikom nic nevadí? To mé toho vadí :D , jen si teď nevzpomenu co a na kom. Prostě se to střídá.

honzam

Na Miroslavovi mi dneska vadí, že se nedokáže držet témat, přitom stačí pozorně číst Předmět.

honzam

Paradoxy je hrozná s tím svým "brepto". Je to trapné, protože to určitě odkoukala od Jany.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-03-30 20:01Paradoxy je hrozná s tím svým "brepto". Je to trapné, protože to určitě odkoukala od Jany.
Jana teď píše "zlatíčka milovaný", což mi teda vadí.

Paradoxy

A je vymalováno. Kdyby Mírovi vadilo, že po něm jdeš jak slepice po flusu, tak nemůže nic takového napsat, protože by zpochybnil sám sebe.

Ale ono je to jedno, protože my lidi žijeme v proměnlivým svété a sami jsme občas jako měňavky :D

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-03-30 20:01Paradoxy je hrozná s tím svým "brepto". Je to trapné, protože to určitě odkoukala od Jany.
Ano, Jana je mi velkým učitelem a vadí mi, že to nerespektuješ :) .

Evulína

U Pedrita mi vadí občasné mlžení, nevyjadřování se jasně k jasné otázce a to, co pro některé může působit jako poetika, co tím chtěl básník říct, na mě někdy působí, jako by se v mlze ztrácel a lapal po vzduchu :-)

Evulína

U Miroslava mi vadí jeho: nijak to nemám, nic mi nevadí, já nic, já muzikant. Donedávna mi vadilo jeho "já to vím nejlépe" a potom jeho provokativní sklony :-)
A taky to, že hraje pana tajemného, uááááááááá :-)

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-30 20:05
Ano, Jana je mi velkým učitelem a vadí mi, že to nerespektuješ :) .
No tohle ses od ní zrovna učit nemusela, ale mohlo to být i něco horšího, třeba "Zlatíčka milovaný".

Evulína

U Peti její občaná tvrdost, která ještě sem tam vykoukne, její citace autorit a její tendence občas přehazovat míček přes síť soupeři.

Evulína

Na Dorce mi vadí její dlouhé slohové práce a mnohdy krkolomné vyjadřování. Vidíš, musím vedle na vlákně napsat, co se mi na ni líbí, resp. co obdivuji. A já to napíšu tady, mě se nechce nikam chodit, už je tma.
Obdivuji její znalosti věcí, snad všech, hlavně v politice (tam se nechytám, protože to nesleduji, řídím se převážně svou intuicí), potom obdivuji její sloní paměť, schopnost se naladit, vcítit do druhého, poradit, i když někdy o to druhý nestojí :-) Obdivuji její vášeň pro věc..., někdy je jak urputná buldočí slečna :-)
S Miroslavem jsou dobří parťáci, kteří by si mohli navzájem hodně pomoct. Jiného parťáka k Dorce nevidím...