Co na kom nemáme rádi

Založil honzam, 2025-03-30 19:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-23 19:09
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 18:43https://www.posezenicko.cz/index.php?msg=10379

Na Petře se mi nelíbí, jak manipuluje s mými slovy, vytrhává je z kontextu a maže je tak, aby vyzněla úplně jinak, než byla původně napsána.

Doporučuji Vám přečíst si mé původní příspěvky na vláknu,abyste byli v obraze.

Mrzí mě, že to sem dávám, ale nevidím důvod si to nechat líbit.

Já v obraze jsem a mám s Trini občas podobný problém v komunikaci jako ty. Tak s ní raději moc přímo nekomunikuji, protože ji tím obvykle naskočí tenhle způsob myšlení a projevu.

Je to to nejtěžší, tohle si u sebe uvědomit. Ale je to asi jediná cesta, jak se toho navždy zbavit a udělat tak zásadní krok ke změně na cestě k poznání a osvobození.
Právě proto, že je to v člověku tak silně zakořeněné, že je to jeden ze základních pilířů obrany a sebepotvrzování ega, je to tak těžké si to uvědomit - zdá se to být samozřejmé, přirozené, jasné, ty reakce.

Když je tu motivace s tím něco dělat, tak pokud se člověk zastaví, připustí si to a v podobné situaci reaguje "pomaleji" bděleji, může si to uvědomit - je-li tu ta motivace to najít - a podaří-li se to, otevře se úplně jiný a širší pohled na druhé, na svět a na sebe.
Díky Míro, já už nějaké věci tušila dřív a tou manipulovanou komunikací se mi to potvrdilo. Taky se mi něco osvětlilo o sobě samé, což je fajn. Pořád mám co zlepšovat  :)

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-23 19:15Nj, ta fórová komunikace je kolikrát taková forma outrospekce se zpětným rázem.

Nevím, co Paradoxy tím útokem zamýšlí.

Kdyby ji to mrzelo, tak to neudělá. Nevím tedy, proč lže. Svatouškovská zákeřnost?

Paradoxy

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 19:55Petro kde lžu?

Když tvrdíš, že tě to mrzí. Vůbec tě to nemrzí. Ten útok sis pečlivě naplánovala.

Už před časem mi došlo, že máš na mne spadeno, a tak jsem tě povětšinou ignorovala.

honzam

Ze lvice se stala hyena. Ze strany Petry tam nevidím žádnou manipulaci. Prostě napsala, že když si člověk není jistý, tak ten pohled moc neznamená, protože ještě může doznat nějaké změny. To přece není manipulace. To je objektivní popis formování názoru.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-04-23 20:04
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 19:55Petro kde lžu?

Když tvrdíš, že tě to mrzí. Vůbec tě to nemrzí. Ten útok sis pečlivě naplánovala.

Už před časem mi došlo, že máš na mne spadeno, a tak jsem tě povětšinou ignorovala.
Jaký útok? Ty manipuluješ s mýma slovama a očekáváš ode mě za to pochvalu? Vůči tobě mě to fakt nemrzí, mrzí mě to kvůli ostatním, že tu vířím vodu, ale jsou prostě věci které si od tebe líbit nenechám. Svatouškovskou zákeřnost tu předvádíš ty.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-04-23 20:13Ze lvice se stala hyena. Ze strany Petry tam nevidím žádnou manipulaci. Prostě napsala, že když si člověk není jistý, tak ten pohled moc neznamená, protože ještě může doznat nějaké změny. To přece není manipulace. To je objektivní popis formování názoru.
Ok, když to tam nevidíš, tak to tam pro tebe není. Už na to kašlu, nemá to cenu a nikam to nevede.

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:20
Citace od: honzam kdy 2025-04-23 20:13Ze lvice se stala hyena. Ze strany Petry tam nevidím žádnou manipulaci. Prostě napsala, že když si člověk není jistý, tak ten pohled moc neznamená, protože ještě může doznat nějaké změny. To přece není manipulace. To je objektivní popis formování názoru.
Ok, když to tam nevidíš, tak to tam pro tebe není. Už na to kašlu, nemá to cenu a nikam to nevede.

Klidně dál pomlouvej jako Tvůj favorit Miroslav. Zatím Tě šetřím, ale na seznam trollů se můžeš dostat snadno.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-04-23 20:25
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:20

Klidně dál pomlouvej jako Tvůj favorit Miroslav. Zatím Tě šetřím, ale na seznam trollů se můžeš dostat snadno.
Dělej si co chceš, už je mi to jedno...

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:16Jaký útok? Ty manipuluješ s mýma slovama

Začla jsi s tvrzením - že ty velmi dobře vnímáš - copak ostatní vnímají podle tebe špatně?

Tak jsem tě na to upozornila - že každý vnímá a je přesvědčený, že správně.

A ty ses manipulativně chytla jen jediného slova - přesvědčený. Tak jsem tím slovem odpověděla.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-04-23 20:39
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:16Jaký útok? Ty manipuluješ s mýma slovama

Začla jsi s tvrzením - že ty velmi dobře vnímáš - copak ostatní vnímají podle tebe špatně?

A ty ses manipulativně chytla jen jediného slova - přesvědčený. Tak jsem tím slovem odpověděla.

Ok, ty si prostě musíš ještě naposledy kopnout, budiž ti přáno...Míra má pravdu a víš co? Chceš mít pravdu? Máš pravdu...

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:42
Citace od: Petra kdy 2025-04-23 20:39Začla jsi s tvrzením - že ty velmi dobře vnímáš - copak ostatní vnímají podle tebe špatně?

Ok, ty si prostě musíš ještě naposledy kopnout, budiž ti přáno...Míra má pravdu a víš co? Chceš mít pravdu? Máš pravdu...

Petra jen popsala váš rozhovor. Miroslav nemá pravdu, předvádí se a manipuluje Tě, abys byla do budoucna na jeho straně.

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:16Svatouškovskou zákeřnost tu předvádíš ty.

Můžeš mmne osočit z jiných nectností a řeknu jo, ale zákeřnost a svatouškovství v žádném případě.

honzam

Svatouškovskou zákeřnost tu předvádí hlavně Miroslav. Je to jeho způsob manipulace s druhými. Je v tom hodně dobrý a to na něm nemám rád.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-04-23 20:45
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-23 20:16Svatouškovskou zákeřnost tu předvádíš ty.

Můžeš mmne osočit z jiných nectností a řeknu jo, ale zákeřnost a svatouškovství v žádném případě.
Vzdávám to, máš pravdu... tak buď od tý dobroty a znovu si přečti to včerejší vlákno, ale celé bez tvých úprav...