Co na kom nemáme rádi

Založil honzam, 2025-03-30 19:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Zdeněk

Já například šiju do Miroslava daleko víc než on do mě.

Ale protože si to zaslouží, to má Honzam úplnou pravdu. :)

Miroslav

Šiju, šiju si botičky
do sucha i do vodičky:
sviť, měsíčku, sviť,
ať mi šije niť.

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-04-24 10:37Zde je můj pohled, Paradoxy:

Když jsi začala psát na Poradně, tak jsi mi byla velmi sympatická. Moc mne těšilo, že se někdo takový jako ty na Poradně objevil. Tvoje "duchovnost" se mi také velmi líbila.

Ale osud to chtěl holt jinak. Podle mé jedné astrologické konstelace vyzařuji energii, kterou lidé - především ženy - mohou vnímat velmi nepříjemně. Jako dítě a mladistvá jsem nechápala, proč mne táta, bráška a můj jen o 8 let starší strejda mají rádi, vyhovuje jim a líbí se jim, jaká jsem, ale máma s babičkou na mne byly dost - dá se říct - alergické. Něco jim na mně vadilo.
Astrologie mi později vysvětlila, co to je.

Ty prostě patříš k lidem, kterým je moje energie nepříjemná, hodně nepříjemná. A s tím se nic nenadělá.

Je to trochu podobné jako u štírů (astrologicky) - lidé štíra bud mají rádi nebo ho nesnáší. To jsem zažila u mého syna - štíra.

Takže je podle mne jediné řešení - budeme se ignorovat.
Proč se uzavíráš do astrologie? Vždyť život je přeci pohyb. Je mi nepříjemné, že si utvoříš svůj nějaký názor o mě a i když se ti to snažím vysvětlit, tak neustoupíš ani o píď.

Podívala ses na diskuzi, kde ti údajně diktuju, co si s Pedritem máš psát? Řekla bych, že by ti mohlo být nepříjemné konfrontovat se s vlastními názory a citlivostí.

Asi je pro tebe pohodlnější se mě zbavit. Ok, ignoruj mě. Smířím se s tím. Já si budu dál psát, co jak vnímám a cítím.

Petra

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-24 11:59. Ok, ignoruj mě.

To víš, že jo. Proč bych se měla zabývat tvým věčným hecováním, jak to mám špatně. To je tvůj problém, můj ne.  :)

Paradoxy

Citace od: Petra kdy 2025-04-24 12:20

To víš, že jo. Proč bych se měla zabývat tvým věčným hecováním, jak to mám špatně. To je tvůj problém, můj ne.  :)
Kdepak tě hecuju, že to máš špatně?

Evulína

Peti, to je to přehazování brambor přes síť. :-)

Evulína

CitaceAle osud to chtěl holt jinak. Podle mé jedné astrologické konstelace vyzařuji energii, kterou lidé - především ženy - mohou vnímat velmi nepříjemně. Jako dítě a mladistvá jsem nechápala, proč mne táta, bráška a můj jen o 8 let starší strejda mají rádi, vyhovuje jim a líbí se jim, jaká jsem, ale máma s babičkou na mne byly dost - dá se říct - alergické. Něco jim na mně vadilo.
Peti, mohla bys ujasnit, co to vysvětlení je?

Petra

Citace od: Evulína kdy 2025-04-24 12:31Peti, to je to přehazování brambor přes síť. :-)

Ale kdež, Evi. Ted už je debata ukončená. :)

Evulína

Citace od: Petra kdy 2025-04-24 12:35
Citace od: Evulína kdy 2025-04-24 12:31Peti, to je to přehazování brambor přes síť. :-)

Ale kdež, Evi. Ted už je debata ukončená. :)
S paradoxy.
Se mnou nee.
:-)

Petra

Citace od: Evulína kdy 2025-04-24 12:33
CitaceAle osud to chtěl holt jinak. Podle mé jedné astrologické konstelace vyzařuji energii, kterou lidé - především ženy - mohou vnímat velmi nepříjemně. Jako dítě a mladistvá jsem nechápala, proč mne táta, bráška a můj jen o 8 let starší strejda mají rádi, vyhovuje jim a líbí se jim, jaká jsem, ale máma s babičkou na mne byly dost - dá se říct - alergické. Něco jim na mně vadilo.
Peti, mohla bys ujasnit, co to vysvětlení je?

Ne, Evi. Vůbec jsem o tom neměla psát.

Evulína

To je škoda.
Tady na Posezeníčku je to intimní skupina...
Ale respektuji tvé smýšlení.
Vím, že to jsou intimní zpovědi.
Kořeny, které nám mohou objasnit mnohé.
Jsem asi jiné povahy, než ty. Otevřu se bez problémů, aby na to bylo lépe vidět :-)

Paradoxy

Citace od: Evulína kdy 2025-04-24 12:31

Peti, to je to přehazování brambor přes síť. :-)

Tady jsme se Evi sešly ve stejném vědění. Vím, že ty víš :)

Petra

Na tomhle vlákně nemám vlastně zájem psát.

Petra

Evulína