Sny

Založil Pedrito, 2025-04-07 11:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Tak se mi v noci zdálo, že tu bylo zemětřesení. V tom snu jsem spal a vzbudilo mě to v něm. Takové spíš mírné otřesy, a to je vše, pak jsem asi v tom snu zas usnul.
Co to asi znamená?
:)

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-07 11:19Tak se mi v noci zdálo, že tu bylo zemětřesení. V tom snu jsem spal a vzbudilo mě to v něm. Takové spíš mírné otřesy, a to je vše, pak jsem asi v tom snu zas usnul.
Co to asi znamená?
Že včera díky tutaj diskuzi to zatřáslo s tvým dosud platným smýšlením o věcech veřejných :-)

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-04-07 11:24
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-07 11:19Tak se mi v noci zdálo, že tu bylo zemětřesení. V tom snu jsem spal a vzbudilo mě to v něm. Takové spíš mírné otřesy, a to je vše, pak jsem asi v tom snu zas usnul.
Co to asi znamená?
Že včera díky tutaj diskuzi to zatřáslo s tvým dosud platným smýšlením o věcech veřejných :-)

Myslíš jako že to, co tu někteří píší o věcech veřejných - třeba Dorka, je otřesné? Mne to tedy u Dorky hodně překvapilo.

Co to máš děvečko, co to máš za krásu?
Když na tě pohlédnu, celý se otřesu...

Evulína

Co to asi znamená?
Dorka je v cajku, její názory, mám to podobně jako ona nebo Petra. A ano, když na tě Dorka "pohlédne", je to otřes :-))))))

Pedrito

Co to asi znamená?

Myslíš že jsem převlík kabát? :D

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-07 11:48
Co to asi znamená?

Myslíš že jsem převlík kabát? :D
Ne, to ne. :-)
Už jen z toho důvodu, že by sis musel přiznat, že ses mýlil... :-)

Pedrito

Když třeba sedíš na zahrádce a těšíš se tomu kvetoucímu poklidu, vstupuje to do tebe a ty v to, vnímáš jak vše je přirozeně samo sebou a na svém místě, nevidíš v tom boj, cítíš klid, energii života, aniž bys to komentovala, přemýšlela jak je to možné, je TO.
Přenést tohle do věcí veřejných, do vztahů nejen mezi nejbližšími, ale i mezi lídry svých stran a zemí, to by mohlo pomoci té "dobré náladě společnosti" a být blíž k pokojným řešením krizí. Ale naordinovat to vůkol nikomu nemůžeš. A to je, proč jsou věci, jak jsou. A nad nimi možnost, tichá naděje...

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-07 11:32
Co to asi znamená?

Myslíš jako že to, co tu někteří píší o věcech veřejných - třeba Dorka, je otřesné? Mne to tedy u Dorky hodně překvapilo.

Co to máš děvečko, co to máš za krásu?
Když na tě pohlédnu, celý se otřesu...

On "západ" není svatoušek, stejně jako "východ". My měli v sangze rusy, a byli výborní, hodně talentů, v malbě, hudbě... Prostě lidé. Tam opravdu nějaké ideologické rozdíly neexistovaly. Obyčejným lidem jsou nějaké mocenské honitby nesmyslné, nejedou v nich, netahaj si to do hlavy, natož aby je podporovali a natož ospravedlňovali válku a její strůjce. Myslí si snad někdo, že například Gorbačov by něco takového rozjel, co Putin? Nebo že Clinton by rozjel to, co teď Trump? Dva nejmocnější muži světa. Superkohouti.

Paradoxy

Co to asi znamená?
Jaké jsi v tom snu měl pocity?

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-07 17:48
Co to asi znamená?

Slyšel jsem na domovní chodbě hlasy, že si musíme sbalit základní věci a jít ven. Ale mě se vůbec nechtělo vstát... Tedy asi flegmatické.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-07 18:27
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-07 17:48
Co to asi znamená?

Slyšel jsem na domovní chodbě hlasy, že si musíme sbalit základní věci a jít ven. Ale mě se vůbec nechtělo vstát... Tedy asi flegmatické.
No ale v normálním životě flegmouš nejsi nebo jo?

Pedrito

Už si nejsem až tak jistej...

Paradoxy

A seš si něčím v životě jistej? :)

Paradoxy

Pedríto nám moudří,
hormony se nebouří:),

Otřesy mírné ve tvém snu znamenaly, že už nejsi tak horká hlava jako dřív. Ač tě mysl ponouká reagovat na některé situace, seš vyrovnanější a nereaguješ, prostě seš víc v klidu a zůstáváš sám v sobě. (To je můj výklad, který může být špatně)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-07 19:02A seš si něčím v životě jistej? :)
Ne... Život je nevyčerpatelnou sttudnicí sebepoznávání. Jen egoismus může řict, znám TO. Snad jsem to nikdy neřek. A jestli jo, tak snad jen v humoru.