Čakry a svět

Založil Pedrito, 2025-04-14 09:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Majda kdy 2025-04-18 19:07
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:54Vlastně je to v pohodě, někdo si něco přečte a má jasno. Dimenze, paprsky, vibratonické úrovně... Ale jaksi furt tady mezi živými,
jinak by mu to bylo ukradený.
Já mám vibrace rád, jako rezonanci v tom a v tom. Jako píseň přírody, těl... jsou to písně ve velké hudbě.
Stromek, ptáček, stéblo, prach, to je akord. To nezpívá Ra ani Dalajlama, ani papež...

Pakito, ..
Takhle mi už kdysi někdo řek!

Ryby, raci, čudly, máci, blesk

No počkej!

Evulína

No počkej, zajíci!
Jj, to bude znamení zajíc 🙂

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 17:31Hele, Kristýnka je skutečná, ale Ra je jen soubor mouder, žádná nová věda. Nekdo si dal tu práci, že to zformuloval a udělal z toho bod na obloze kdesi v dáli.Nevím jak to je s tim Abraham, ale bude to něco podobného. Člověk se naladí na tu a tu frekvenci a slyší, co tam kdo strčil. To je fuk, jak to je moudré, není a nikdy to nebude nové. Přesně takhle se rodí bozi. Z člověka.

Trumbelín jako Ty těžko může poučovat ostatní o tom, co je "soubor mouder". Tvoje pohádkové postavičky nejsou žádnými principy. Principy jsou třeba boj o přežití nebo právo silnějšího.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:24Bude to spíš něco, co Vostál nazývá jako egregor a Honzam jako archon. Těžko ale nezávisle na lidech, co tu ideu živí. Já ani netvrdím že Šiva je nějakou skutečnou entitou. Pro mě je to princip. Jako třeba Kálí.
Ale Ra není ani princip, to dokáže i Honzam, mluvit jako Ra. Já bych to dal asi taky, ale nejsem takovej hráč. :)

Šiva a Kálí jsou smyšlená mytická božstva náboženských pomatenců. Nemají s realitou nic společného.

Evulína

Díky, že jste se dnes věnovali mému problému. Jsme teď na dovolené a nemám moc prostoru se diskuzi věnovat, ale vážím si vašeho času a energie, že jste se tomu věnovali.
Až budu mít prostor a dobré připojení, chtěla bych se k tomu vrátit.
Paradoxy, zaregistrovala jsem tvůj příspěvek, že se můžu / mám ozvat SZ.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-18 20:08
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 17:31Hele, Kristýnka je skutečná, ale Ra je jen soubor mouder, žádná nová věda. Nekdo si dal tu práci, že to zformuloval a udělal z toho bod na obloze kdesi v dáli.Nevím jak to je s tim Abraham, ale bude to něco podobného. Člověk se naladí na tu a tu frekvenci a slyší, co tam kdo strčil. To je fuk, jak to je moudré, není a nikdy to nebude nové. Přesně takhle se rodí bozi. Z člověka.

Trumbelín jako Ty těžko může poučovat ostatní o tom, co je "soubor mouder". Tvoje pohádkové postavičky nejsou žádnými principy. Principy jsou třeba boj o přežití nebo právo silnějšího.
Náš rod trumbelínů sahá až do dávné podzemě. Ve velkém cancáku se píše, "nebyla hrouda a nebyl trumbelín, co do hroudy ryl. Bylo beztrumbelní bezhroudí. Jen z ticha pod tichem vyšlo "bžooou". A to slovo se neslo nicotou, až padlo do nicoty samé. Tím padem vznikla hrouda, a na ní trumbelín. Byli náhle všude a strašně rychle se množili. A už jsou z nich kočky a draci.. Já tam byl, víno pil, a možná se i oženil...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 20:49Náš rod trumbelínů sahá až do dávné podzemě. Ve velkém cancáku se píše, "nebyla hrouda a nebyl trumbelín, co do hroudy ryl. Bylo beztrumbelní bezhroudí. Jen z ticha pod tichem vyšlo "bžooou". A to slovo se neslo nicotou, až padlo do nicoty samé. Tím padem vznikla hrouda, a na ní trumbelín. Byli náhle všude a strašně rychle se množili. A už jsou z nich kočky a draci.. Já tam byl, víno pil, a možná se i oženil...

Nic moc příběh.

Pedrito

To je prd. Trumbelíni už se nerodí normálním lidem, co postupně z trumbelínů zmutovali do podoby hrabismu-ambicismu ...

Trumbelíni jsou vám saním neviditelní, občas si zapomenou sundat zvonečky z tancovaček... Tak jedině je můžeš zaregistrovat.