Nevysvětlitelné jevy

Založil Paradoxy, 2025-04-13 20:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Má někdo z Vás zkušenost s duchy nebo jinými jevy? Mě se už podruhé stalo, když jsem byla ve vaně něco divného. Asi před dvěma měsícema spadnul z okna krém, a dnes se zprudka otevřela dvířka od pračky.

Dějí se různé věci občas i po nocích. Jak jsem o té pračce dnes říkala manželovi, říkal mi, že v noci něco spadlo na půdě a pak rány po kuchyni, že se bál jít i na záchod.

honzam

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-04-13 20:14To dělá průvan.
Díky, sama bych na to nepřišla. Okno jsem zavřela, tak to bude cajk.

Evulína

Já bych se snažila zjistit historii domu a jeho předchozích obyvatel.

Paradoxy

Dům je staletý, ale už tu žiju 20 let.

Mě vadí, že mě špízluje nahatou a za bílého dne, to se ostatním neděje.

Paradoxy

Jinak bych řekla, že se to děje posledních pár let.

Paradoxy

Mě i napadlo, jestli to nesouvisí se mnou nebo s nejmladší. Ale těžko říct, dokonce mi v hlavě naskakuje tip na živou osobu....alento je asi blbost, ne?

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-13 20:58Jinak bych řekla, že se to děje posledních pár let.
[/quote
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-13 20:37
Citace od: honzam kdy 2025-04-13 20:14To dělá průvan.
Díky, sama bych na to nepřišla. Okno jsem zavřela, tak to bude cajk.
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-13 20:58Jinak bych řekla, že se to děje posledních pár let.
Dalo by se vystopovat, kdy to asi začalo? Co to mohlo spustit, s čím to souvisí?

Paradoxy

Začalo to asi s mým ,,probouzením,,. Napadlo mě, že to může mít víc příčin a tak se zeptám. Je možné, aby takové jevy spouštěla osoba na dálku ať vědomě nebo nevědomě?

Paradoxy

To s koupelnou za bílého dne bylo asi před dvěma měsíci a dnes.

Pedrito

Nevím, my jednou nějakého ducha přejeli autem cestou na meditační setkání, najednou před auto skočila postava, ale bylo to rychlé, tak podobu jsem nezaznamenal. Trochu to v tu chvíli drnclo, ale to bylo asi tím, jak se řidič lek a začal brzdit. Tak jsme byli vystrašení, že jsme někoho přejeli, zastavili a hledali ho. Ale nikde nikdo. Jó, jsou věci mezi nebem a zemí.

Ten ochranný obal od pana Tomáše znáš? Někdo o tom kdesi psal kdysi...

Paradoxy

Teď mi došlo, že syn má spánkové paralýzy v poslední době, ale nebydlí s námi.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-13 21:11Nevím, my jednou nějakého ducha přejeli autem cestou na meditační setkání, najednou před auto skočila postava, ale bylo to rychlé, tak podobu jsem nezaznamenal. Trochu to v tu chvíli drnclo, ale to bylo asi tím, jak se řidič lek a začal brzdit. Tak jsme byli vystrašení, že jsme někoho přejeli, zastavili a hledali ho. Ale nikde nikdo. Jó, jsou věci mezi nebem a zemí.

Ten ochranný obal od pana Tomáše znáš? Někdo o tom kdesi psal kdysi...
Znám a pro dnešní noc ho roztáhnu hodně široko, ale né pro sebe...

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-13 21:13Teď mi došlo, že syn má spánkové paralýzy v poslední době, ale nebydlí s námi.
Může to s tím mít souvislost, ale fakt těžko říct. Energie nejsou jen ta "dobrá", původní, co jde z podstaty. Ona se mísí a dělí v tý hlavě, a pak v podvědomí individuality, s těmi negativitami, a občas se může projevit do fyzické roviny. Mě jednoho času po nocích navštěvovala postava v hávu, a byly to takové meditační "souboje", zářila na mě zlou, temnou, energii a já vzdoroval tím, že šel hloub a hloub do ticha, nějaké ochrané mantry... Po čase to přestalo. Ale sranda to fakt  v ty chvíle nebyla.

Zdeněk

Očistu domu a odvádění duší provádí Eva Večernice, na YT má spoustu videí, je třeba si ji navnímat, já bych řekl, že asi nějak schopná bude, ale nevim.

Vim že to dělal Jirka Ledvinka (to by byla tutovka), ale už to nedělá.