Nevysvětlitelné jevy

Založil Paradoxy, 2025-04-13 20:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-14 15:37Kdybys tu Paradoxy chtěla přesunout příspěvky, co se odklonily od tématu, tak řekni.
Nene, nebudeme to hrotit :)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-14 01:26Prostě Honzame, vím možná, co ty ne, jednou jsem se ocitnul na skrytých fórech poradny, omylem, když Jana tam přesouvala nějaké téma, kde byla kritizovaná, tak mě to tam nějak šouplo :D A to není vše, občas se spletla a napsala něco pod svým nickem, pak to smazala, když jí to asi přišlo "moc neskrytě agresivní" nebo přejmenovala za návštěvníka... To když ještě nebylo všem jasný, že za sebe nechává psát AI. A její zabývání se IP adresama... často zkušeně zdravila návštěvníky jejich jmény. A už z toho byla tak zblblá, že často špatně, neb banovaní začali používat vpn... Tak takhle ouřaduje nedvojná láska... No nic, musím na sobě zapracovat.

Soustřeď se na její pozitivní činy. Například, že sem na posezeníčko nepíše.

Paradoxy

Ten život je neskutečný. Dnes se mi přihodilo, že ke mně do práce přišel zákazník a nějak jsme si povídali a dostali jsme se k tomu, že jsem si dělala srandičky z toho, že mi před nějakou dobou z ničeho nic řekl, že budu mít tři vnoučata. A začali jsme si povídat o tom, že má dary. Že najde vodu a el.kabely v zemi a i že léčí energií. Že měl vnouček bouli na noze a že mu ji léčil dotekem, ale že se mu pak udělalo špatně. Tak jsem mu říkala, že vy jste seděl a měl zkřížený nohy. A on na to, jak to víte?  :D  Byl to krásný hovor. Povídala jsem mu, že má tento dar použít pro druhé a bez nároku na odměnu...z lásky.

No a proč to píšu, souvisí to s tímhle tématem. Otec toho člověka, o kterém si myslím, že tyhle věci jsou od něho, byl léčitel a po smrti mě jednou navštívil a léčivou energii do mě vlil. Já tenkrát byla mladá a blbá, tak jsem si s tím jen hrála. Můj brácha si dodnes pamatuje, jak jím ta krásná energie ode mě protejkala.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-14 19:57Ten život je neskutečný. Dnes se mi přihodilo, že ke mně do práce přišel zákazník a nějak jsme si povídali a dostali jsme se k tomu, že jsem si dělala srandičky z toho, že mi před nějakou dobou z ničeho nic řekl, že budu mít tři vnoučata. A začali jsme si povídat o tom, že má dary. Že najde vodu a el.kabely v zemi a i že léčí energií. Že měl vnouček bouli na noze a že mu ji léčil dotekem, ale že se mu pak udělalo špatně. Tak jsem mu říkala, že vy jste seděl a měl zkřížený nohy. A on na to, jak to víte?  :D  Byl to krásný hovor. Povídala jsem mu, že má tento dar použít pro druhé a bez nároku na odměnu...z lásky.

No a proč to píšu, souvisí to s tímhle tématem. Otec toho člověka, o kterém si myslím, že tyhle věci jsou od něho, byl léčitel a po smrti mě jednou navštívil a léčivou energii do mě vlil. Já tenkrát byla mladá a blbá, tak jsem si s tím jen hrála. Můj brácha si dodnes pamatuje, jak jím ta krásná energie ode mě protejkala.
A rozvíjíš ty schopnosti? Dobrých léčitelů jako šafránu :)
Pamatuju na jednoho z televize, jak posílal divákům léčivou energii. Pfeifer?

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-16 15:06
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-14 19:57Ten život je neskutečný. Dnes se mi přihodilo, že ke mně do práce přišel zákazník a nějak jsme si povídali a dostali jsme se k tomu, že jsem si dělala srandičky z toho, že mi před nějakou dobou z ničeho nic řekl, že budu mít tři vnoučata. A začali jsme si povídat o tom, že má dary. Že najde vodu a el.kabely v zemi a i že léčí energií. Že měl vnouček bouli na noze a že mu ji léčil dotekem, ale že se mu pak udělalo špatně. Tak jsem mu říkala, že vy jste seděl a měl zkřížený nohy. A on na to, jak to víte?  :D  Byl to krásný hovor. Povídala jsem mu, že má tento dar použít pro druhé a bez nároku na odměnu...z lásky.

Pedrito - ta správná rada zní, pokud chceš pomoci světu, pomož nejprve sám sobě, pokud chceš vyléčit svět, vyleč nejprve sama sebe.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-04-16 15:56
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-16 15:06

Pedrito - ta správná rada zní, pokud chceš pomoci světu, pomož nejprve sám sobě, pokud chceš vyléčit svět, vyleč nejprve sama sebe.

No ale já Paradoxy neradil ať jde léčit a dokonce celý svět :D
Ptal jsem se, jestli ty schopnosti, co v dětství obdržela, rozvíjí. Možná ano, a možná se k tomu chystá. Když nevím a zajímá mě to, tak se zeptám.

Pedrito

O tom Pfeifferovi, kterej se mi vybavil, teď čtu, že byl žákem Zezulky - to jméno už jsem asi zaslech někde...

Paradoxy

Kluci já ty schopnosti obdržela a zase mi byly vzaty asi. Ale protože jsem je chvíli měla, vím jak to funguje, to je celé :).

Manželovi jsem přikládala ruku na jeho ruku po operaci asi před týdnem a jen jsem vnímala, že to jde od něj ke mně. Byl to pro mě spíš signál, že je tam něco asi zhutnělého.

Pedrito

Dle mě se v tom léčitelství člověk stává "průtokáčem", síly která léčí, a to není každá. Musí vědět, cítit, kterou "propustit" z toho spektra kmitočtů - ten správný kmit - tam a tam... Jinak z toho může bejt taky pěknej průšvih.

Jinak se mi dnes stal též nevysvětlitelný jev. Vždy po odpolední, když jedu z práce kolem řeky, z ní skáčou ryby nad hladinu jak divý... A dnes ani jedna. Zaprvý nevím proč vůbec skáčou, a zadruhý, proč dnes neskákaly... Skutečná záhada.

Pedrito

Bych řek, že ti skákači jsou kapři a pořádní macci, dle těžkýho zvuku šplouchu. A mám teorii, že zkoušej, jestli už jejich série nedostala od evoluce křídla... A včera neskákali, protože měli sněm, kde to konzultovali.

Paradoxy

Ono to bude mít vysvětlení třeba takové, že když je nad hladinou dost mušek, tak si pro ně rádi skočí :). A u toho bude záležet na počasí.

Pedrito

Tak muchy říkáš, hmm, hmm..

Ale oni už skáčou od zimy, mušek málo. I když, možná si je pletou s hvězdami, myslej si že jsou to světlušky... Nebo jim možná dělá doušek čerstvého vzduchu dobře na zažívání, oni ty říční plody asi nic moc :P

Pedrito

Taky by to mohl bejt jejich národní sport, skok do vzduchu. A včera měli nějakej kapří svátek, tak si dali oraz :)

Pedrito

Možná ale jen drželi smutek za nějakýho spolukapra, oni tam totiž přes den dost řádí rybáři.

Pedrito

No teď čtu, že v řekách kapři moc nejsou, tak to budou Cejni a spol.

Ale jednoznačný vysvětlení, proč vyskakují, a vyjímečně ne (v tomto případě), jsem nenašel :)