Čakry a svět

Založil Pedrito, 2025-04-14 09:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Pedrito kdy Dnes v 04:51Ono by stačilo neskočit na každej nesmysl co najdeš, nesebrat každý hovínko.. a ryby jsou bez problému.

Byla to jen hra. Čakry neexistují. Kdybys ses nezabýval nesmysly, jako jsou čakry, byl bys bez problémů a neměl potřebu posílat ostatní do prdele. Sám jsi v té Miroslavově až po uši a nazýváš to hloubkou. Je to patolízalství. Znáš čakru Patala?

Petra

Citace od: Zdeněk kdy Dnes v 09:26To je protože jsi negativní entita. Tak ti vyhovuje tahle dominantní energie.
Kdežto nás, opačné polarity, oslovují mnohem subtilnější energie.

Jsi subtilnější, ale to tě dělá náchylným být stržen tím méně subtilním do negativity. Proto se vždy dostaneš do lepšího stavu, když jsi nejsi ve foru.

Pedrito není negativní entita, ale není subtilní - vystupuje jako  "bodrý chlapík", který se vyzná v "praktickém duchovnu". Subtilnosti někdy dosahuje v básnění.

Podle mne nemá cenu, abyste se dohadovali/hádali, protože vás to oba strhává dolů - do negativity.

Spíš by bylo zajimavé zjistit, kde to máte stejně. A jestli se z toho, co máte jinak, můžete navzájem oba něco naučit. :)

honzam

Dneska bude pro změnu Pedrito posílán do prdele. Adresu Hanumana jsem stále nedostal.

durodara

Citace od: honzam kdy Dnes v 10:18
Citace od: Pedrito kdy Dnes v 04:51Ono by stačilo neskočit na každej nesmysl co najdeš, nesebrat každý hovínko.. a ryby jsou bez problému.

Byla to jen hra. Čakry neexistují. Kdybys ses nezabýval nesmysly, jako jsou čakry, byl bys bez problémů a neměl potřebu posílat ostatní do prdele. Sám jsi v té Miroslavově až po uši a nazýváš to hloubkou. Je to patolízalství. Znáš čakru Patala?

V Patále je Kálačakra, minimálně jedna, ale za to velmi, velmi obrovská!

honzam

Citace od: Pedrito kdy Dnes v 07:03Jak vlastně vnímám čakry? Musím mluvit za sebe, za individua pedro, jinak to nejde. Je to vždy osoba, co to může vidět. Pedro to vidí tak, že AUM tvoří čakry. Ty vesmírné, co nejsou na člověku závislé. Nejsou to "moje" a "tvoje" čakry. Jsou to universální "světýlka", jako figury v tanci. Jsou jen jedny, jako je jedna Země. A milióny bytostí, co se z ní rodí. Nemůžeš je nemít, je to podhoubí tvého domu, tvého těla. Ale nejsou v podstatě tvé. Jen se v tobě zrcadlí v tvé nervové soustavě. Ty nečistíš čakry, jsou čisté. Čistíš multiplexory ve svým těle. Abys to uviděl. A uviděl, co je za. Tam viděl domov.

Vnímáš jen své představy. Čakry neexistují, netvoří nějaké AUM nebo podobné blbosti a nezrcadlí se v nervové soustavě. Ve vesmíru také žádné čakry nejsou. Jsou tam jen černé díry, jakou znáš od Miroslava. Souhlasím, že Země je náš domov.

honzam

Citace od: durodara kdy Dnes v 10:23

Díky, ale ptal jsem se Pedrita, když je takový expert na světýlka.

durodara

Citace od: Petra kdy Dnes v 10:19
Citace od: Zdeněk kdy Dnes v 09:26To je protože jsi negativní entita. Tak ti vyhovuje tahle dominantní energie.
Kdežto nás, opačné polarity, oslovují mnohem subtilnější energie.

Jsi subtilnější, ale to tě dělá náchylným být stržen tím méně subtilním do negativity. Proto se vždy dostaneš do lepšího stavu, když jsi nejsi ve foru.

Pedrito není negativní entita, ale není subtilní - vystupuje jako  "bodrý chlapík", který se vyzná v "praktickém duchovnu". Subtilnosti někdy dosahuje v básnění.

Podle mne nemá cenu, abyste se dohadovali/hádali, protože vás to oba strhává dolů - do negativity.

Spíš by bylo zajimavé zjistit, kde to máte stejně. A jestli se z toho, co máte jinak, můžete navzájem oba něco naučit. :)

Pedrito je náladový - má to dané kolečkem planet už od narození. Uni ti narození v tomté kousku dortíku to mají všichni - nesou si to od Měsíce...

durodara

Citace od: honzam kdy Dnes v 10:25

Snažil jsi se ho zmátnout, a to se nedělá, minimálně takovým, jako on.

honzam

Pedrito je negativní entita, protože myslí hlavně na sebe. Je to vidět v jeho projevu ovlivněném Miroslavem. RA definuje negativní entitu jako obrácenou na sebe a konající pro sebe.

honzam

Citace od: durodara kdy Dnes v 10:29Snažil jsi se ho zmátnout, a to se nedělá, minimálně takovým, jako on.

Díky za radu. Budu se snažit být maximálně srozumitelný.

durodara

Citace od: durodara kdy Dnes v 10:29
Citace od: honzam kdy Dnes v 10:25

Snažil jsi se ho zmátnout, a to se nedělá, minimálně takovým, jako on.

Citace od: honzam kdy Dnes v 10:24
Citace od: Pedrito kdy Dnes v 07:03Jak vlastně vnímám čakry? Musím mluvit za sebe, za individua pedro, jinak to nejde. Je to vždy osoba, co to může vidět. Pedro to vidí tak, že AUM tvoří čakry. Ty vesmírné, co nejsou na člověku závislé. Nejsou to "moje" a "tvoje" čakry. Jsou to universální "světýlka", jako figury v tanci. Jsou jen jedny, jako je jedna Země. A milióny bytostí, co se z ní rodí. Nemůžeš je nemít, je to podhoubí tvého domu, tvého těla. Ale nejsou v podstatě tvé. Jen se v tobě zrcadlí v tvé nervové soustavě. Ty nečistíš čakry, jsou čisté. Čistíš multiplexory ve svým těle. Abys to uviděl. A uviděl, co je za. Tam viděl domov.

Vnímáš jen své představy. Čakry neexistují, netvoří nějaké AUM nebo podobné blbosti a nezrcadlí se v nervové soustavě. Ve vesmíru také žádné čakry nejsou. Jsou tam jen černé díry, jakou znáš od Miroslava. Souhlasím, že Země je náš domov.

Já tu, brachu, nevím. Top že něco nevidíš ty, ještě není dostatečným důkazem, že to neexistuje.

Existují ale fotografie, kde vidět jsou - podobně jako fotografie lidského těla v úplné tmě, kdy je tělo viditelné ve svém energetickém obalu. Jen to nejsou fotky z běžných fotografických procesů, a hlavně - lidem z podobných uskupení, jako ten sysifos, příšerně lezou na nervy...

honzam

https://cs.lawofone.info/s/50#6

CitaceTazatel: Mohl byste uvést příklad negativní polarizace sdílející lásku k sobě? Zdálo by se mi, že by to vyčerpalo negativní polarizaci. Mohl byste tento koncept rozšířit?

Ra: Já jsem Ra. Nemůžeme použít příklady známých bytostí, kvůli porušení svobodné vůle, které by to vyvolalo.

Negativně orientovaná bytost bude ta, která cítí, že nalezla sílu, která dává smysl její existence přesně tak, jak to cítí pozitivní polarizace. Tato negativní entita bude zkoušet nabízet toto porozumění druhým-já, nejčastěji procesem vytváření elity, stoupenců a učením správnosti a potřeby zotročení druhých-já pro jejich vlastní dobro. Tato druhá já jsou chápána jako závislá a mající potřebu vedení a moudrosti od osobnosti.

durodara

Citace od: honzam kdy Dnes v 10:30Pedrito je negativní entita, protože myslí hlavně na sebe. Je to vidět v jeho projevu ovlivněném Miroslavem. RA definuje negativní entitu jako obrácenou na sebe a konající pro sebe.

Musíš uznat, že - narozdíl od Jany, si tyhle stránky nedělal jen pro sebe... Beru to jako polehčující okolnost.

Petra

Citace od: durodara kdy Dnes v 10:28Pedrito je náladový - má to dané kolečkem planet už od narození. Uni ti narození v tomté kousku dortíku to mají všichni - nesou si to od Měsíce...

Každý to vidí a může vidět jinak ...a každý má právo na svůj názor.  :)

honzam

Od RA je to výstižný popis problému, který má Miroslav a v sdílí ho i Pedrito. Nevědomě brání ostatním bytostem v samostatném rozvoji.