Čakry a svět

Založil Pedrito, 2025-04-14 09:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Skupina trpaslíků se dezorientuje podle RA 

Nejlepší "entita" je žádná entita  :)

Každá liška chválí svůj ocas a která ho nemá, říká, že je lepší bez něj.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 11:27
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 11:24Kritizovat ženy je srabárna.

Konečně slovo chlapa - dá se očekávat, že už tedy žádnou za její existenci, názory i projevy nebudeš kritizovat, anebo to byl jen výkřik ze tmy?
To, že je něco srabárna, neznamená, že to nemohu dělat.
Nic lidského mi není cizí  :)

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 11:32
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:29
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-20 09:28
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 07:03Jak vlastně vnímám čakry? Musím mluvit za sebe, za individua pedro, jinak to nejde. Je to vždy osoba, co to může vidět. Pedro to vidí tak, že AUM tvoří čakry. Ty vesmírné, co nejsou na člověku závislé. Nejsou to "moje" a "tvoje" čakry. Jsou to universální "světýlka", jako figury v tanci. Jsou jen jedny, jako je jedna Země. A milióny bytostí, co se z ní rodí. Nemůžeš je nemít, je to podhoubí tvého domu, tvého těla. Ale nejsou v podstatě tvé. Jen se v tobě zrcadlí v tvé nervové soustavě. Ty nečistíš čakry, jsou čisté. Čistíš multiplexory ve svým těle. Abys to uviděl. A uviděl, co je za. Tam viděl domov.
Těm tvým vesmírným čakrám říká Ra hustoty. Jsou to frekvenční pásma, ve kterých žijí v tom kterém pásmu bytosti s podstatně jiným tělem.
Na jedné planetě mohou být i bytosti různých hustot/frekvencí, ale ty s nižší frekvencí nemohou nikterak vidět ty s vyšší frekvencí.

A tento makrokosmos se holograficky odráží v mikrokosmu člověka, fyzicky se manifestuje v žlázách s vnitřní sekrecí. A ty jsou pod somatickým vlivem.

Takže jo, zkoušel jsem i vizualizaci (jak to děláš ty) a funguje to. Ale je to spíše jen nápomocné. Když budeš např. nenávidět lidi, těžko tím můžeš rozpohybovat srdeční čakru.
To nesmíš, nesmíš si představovat. To je jedinej "protokol" . Dej nestrannou pozornost do srdce, to není jen takovej orgán. A pak hlaš, co cítíš.

Používáš slovní obraty, u kterých mi padá brada až na podlahu..

Co je to tvé "nestranná pozornost"?
Smíchy nebo úžasem?

Pedrito

Co to je paprsek?

Pedrito

Mám tu snad vysvětlovat, co je světlo a co jeho paprsek? Nebo to, co si o tom kdo myslí?

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:48
Citace od: durodara kdy 2025-04-20 11:32
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:29
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-20 09:28
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 07:03Jak vlastně vnímám čakry? Musím mluvit za sebe, za individua pedro, jinak to nejde. Je to vždy osoba, co to může vidět. Pedro to vidí tak, že AUM tvoří čakry. Ty vesmírné, co nejsou na člověku závislé. Nejsou to "moje" a "tvoje" čakry. Jsou to universální "světýlka", jako figury v tanci. Jsou jen jedny, jako je jedna Země. A milióny bytostí, co se z ní rodí. Nemůžeš je nemít, je to podhoubí tvého domu, tvého těla. Ale nejsou v podstatě tvé. Jen se v tobě zrcadlí v tvé nervové soustavě. Ty nečistíš čakry, jsou čisté. Čistíš multiplexory ve svým těle. Abys to uviděl. A uviděl, co je za. Tam viděl domov.
Těm tvým vesmírným čakrám říká Ra hustoty. Jsou to frekvenční pásma, ve kterých žijí v tom kterém pásmu bytosti s podstatně jiným tělem.
Na jedné planetě mohou být i bytosti různých hustot/frekvencí, ale ty s nižší frekvencí nemohou nikterak vidět ty s vyšší frekvencí.

A tento makrokosmos se holograficky odráží v mikrokosmu člověka, fyzicky se manifestuje v žlázách s vnitřní sekrecí. A ty jsou pod somatickým vlivem.

Takže jo, zkoušel jsem i vizualizaci (jak to děláš ty) a funguje to. Ale je to spíše jen nápomocné. Když budeš např. nenávidět lidi, těžko tím můžeš rozpohybovat srdeční čakru.
To nesmíš, nesmíš si představovat. To je jedinej "protokol" . Dej nestrannou pozornost do srdce, to není jen takovej orgán. A pak hlaš, co cítíš.

Používáš slovní obraty, u kterých mi padá brada až na podlahu..

Co je to tvé "nestranná pozornost"?
Smíchy nebo úžasem?

Neuvěřitelností těch tvých obratů.

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:57Mám tu snad vysvětlovat, co je světlo a co jeho paprsek? Nebo to, co si o tom kdo myslí?

Zkus to - třeba se něco nového dozvíme.

Pedrito

Já bych věřil tomu Ježíšovu, co se moc netraduje, "pošlu vám přímluvce, ducha lásky a pravdy." Ale jen málokdo to ucítí uvnitř - tam je ten duch. Ne nikde v knihách ani na nebesích...

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 12:08Já bych věřil tomu Ježíšovu, co se moc netraduje, "pošlu vám přímluvce, ducha lásky a pravdy." Ale jen málokdo to ucítí uvnitř - tam je ten duch. Ne nikde v knihách ani na nebesích...

Myslíš, že Duch svatý (ten z té Trinity), nám něco sdělí o paprsku a světlu a jejích souvztažnosti?

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 12:08Já bych věřil tomu Ježíšovu, co se moc netraduje, "pošlu vám přímluvce, ducha lásky a pravdy." Ale jen málokdo to ucítí uvnitř - tam je ten duch. Ne nikde v knihách ani na nebesích...

...anebo snad dokonce o té tvé "nestranné pozornosti"?

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:57Mám tu snad vysvětlovat, co je světlo a co jeho paprsek? Nebo to, co si o tom kdo myslí?

Kde je ta adresa na Hanumana? Zatím z Tebe vypadávají jen otázky.

honzam

Ty jako negativní entita můžeš těžko chápat, co Ježíš učil.

honzam

"Nestranná pozornost" je zase nějaká Trumbelínova básnická metafora. Asi si plete rozumování se soustředěním. Pozornost je pozornost.

Zdeněk

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:50Co to je paprsek?
Energetické centrum, čakra.

honzam

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-20 14:10
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 11:50Co to je paprsek?
Energetické centrum, čakra.
Jenom Tě hloupě zkouší. Nech ho hňupa ať ta jeho nadutost splaskne.