Čakry a svět

Založil Pedrito, 2025-04-14 09:42

Předchozí téma - Další téma

honzam a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Majda kdy 2025-04-18 19:07
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:54Vlastně je to v pohodě, někdo si něco přečte a má jasno. Dimenze, paprsky, vibratonické úrovně... Ale jaksi furt tady mezi živými,
jinak by mu to bylo ukradený.
Já mám vibrace rád, jako rezonanci v tom a v tom. Jako píseň přírody, těl... jsou to písně ve velké hudbě.
Stromek, ptáček, stéblo, prach, to je akord. To nezpívá Ra ani Dalajlama, ani papež...

Pakito, ..
Takhle mi už kdysi někdo řek!

Ryby, raci, čudly, máci, blesk

No počkej!

Evulína

No počkej, zajíci!
Jj, to bude znamení zajíc 🙂

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 17:31Hele, Kristýnka je skutečná, ale Ra je jen soubor mouder, žádná nová věda. Nekdo si dal tu práci, že to zformuloval a udělal z toho bod na obloze kdesi v dáli.Nevím jak to je s tim Abraham, ale bude to něco podobného. Člověk se naladí na tu a tu frekvenci a slyší, co tam kdo strčil. To je fuk, jak to je moudré, není a nikdy to nebude nové. Přesně takhle se rodí bozi. Z člověka.

Trumbelín jako Ty těžko může poučovat ostatní o tom, co je "soubor mouder". Tvoje pohádkové postavičky nejsou žádnými principy. Principy jsou třeba boj o přežití nebo právo silnějšího.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:24Bude to spíš něco, co Vostál nazývá jako egregor a Honzam jako archon. Těžko ale nezávisle na lidech, co tu ideu živí. Já ani netvrdím že Šiva je nějakou skutečnou entitou. Pro mě je to princip. Jako třeba Kálí.
Ale Ra není ani princip, to dokáže i Honzam, mluvit jako Ra. Já bych to dal asi taky, ale nejsem takovej hráč. :)

Šiva a Kálí jsou smyšlená mytická božstva náboženských pomatenců. Nemají s realitou nic společného.

Evulína

Díky, že jste se dnes věnovali mému problému. Jsme teď na dovolené a nemám moc prostoru se diskuzi věnovat, ale vážím si vašeho času a energie, že jste se tomu věnovali.
Až budu mít prostor a dobré připojení, chtěla bych se k tomu vrátit.
Paradoxy, zaregistrovala jsem tvůj příspěvek, že se můžu / mám ozvat SZ.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-18 20:08
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 17:31Hele, Kristýnka je skutečná, ale Ra je jen soubor mouder, žádná nová věda. Nekdo si dal tu práci, že to zformuloval a udělal z toho bod na obloze kdesi v dáli.Nevím jak to je s tim Abraham, ale bude to něco podobného. Člověk se naladí na tu a tu frekvenci a slyší, co tam kdo strčil. To je fuk, jak to je moudré, není a nikdy to nebude nové. Přesně takhle se rodí bozi. Z člověka.

Trumbelín jako Ty těžko může poučovat ostatní o tom, co je "soubor mouder". Tvoje pohádkové postavičky nejsou žádnými principy. Principy jsou třeba boj o přežití nebo právo silnějšího.
Náš rod trumbelínů sahá až do dávné podzemě. Ve velkém cancáku se píše, "nebyla hrouda a nebyl trumbelín, co do hroudy ryl. Bylo beztrumbelní bezhroudí. Jen z ticha pod tichem vyšlo "bžooou". A to slovo se neslo nicotou, až padlo do nicoty samé. Tím padem vznikla hrouda, a na ní trumbelín. Byli náhle všude a strašně rychle se množili. A už jsou z nich kočky a draci.. Já tam byl, víno pil, a možná se i oženil...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 20:49Náš rod trumbelínů sahá až do dávné podzemě. Ve velkém cancáku se píše, "nebyla hrouda a nebyl trumbelín, co do hroudy ryl. Bylo beztrumbelní bezhroudí. Jen z ticha pod tichem vyšlo "bžooou". A to slovo se neslo nicotou, až padlo do nicoty samé. Tím padem vznikla hrouda, a na ní trumbelín. Byli náhle všude a strašně rychle se množili. A už jsou z nich kočky a draci.. Já tam byl, víno pil, a možná se i oženil...

Nic moc příběh.

Pedrito

To je prd. Trumbelíni už se nerodí normálním lidem, co postupně z trumbelínů zmutovali do podoby hrabismu-ambicismu ...

Trumbelíni jsou vám saním neviditelní, občas si zapomenou sundat zvonečky z tancovaček... Tak jedině je můžeš zaregistrovat.

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-18 18:38
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:24Ale Ra není ani princip, to dokáže i Honzam, mluvit jako Ra.
Nedokáže.
Vidíš jen povrch věcí, ale nerozumíš kontextu. Tomu můžeš porozumět jen svojí vlastní snahou, bez ní to nejde.
A tak budeš vidět píču, neb jsi tam vždycky viděl píču.

Jako.. ona to je dle mě docela vážná věc, rozmlouvat s božstvem. Ty osobně jsi s ním Zdenku komunikoval? Jak to funguje, jak se k tomu jedinec naladí? A to mluví v angličtině, nebo v arabštině..?

Pedrito

Citace od: Evulína link =msg=9747 date=1744999436No počkej, zajíci!
Jj, to bude znamení zajíc 🙂

No, já jsem vepř... ::)

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-18 17:20Faktem je, že máme v sobě zabudovanou určitou nespokojenost (kterou si při narození a pak někdy celý život neuvědomujeme), jinak bychom se nikam nepohnuli.
A tak potřebujeme někdy "vypnout", dát si cigáro třeba, uniknout z té nespokojenosti, "pročistit hlavu".

U ženy je chybou přijmout mužské "musíš mít silnou vůli" a pak se nenávidět za selhání.
Je třeba si toho neklidu nejprve všimnout a pak si dát to cigáro, jako lék na to.
Ale protože to dlouhodobě není zdravé a leze to do peněz, je vhodné si najít jiný zdravější lék, který také "vyčistí hlavu", uspokojí. A aplikovat ho, když se onen neklid (následně se projevující chutí na cigáro) opět objeví.
V podobenství Kráska a zvíře, kráska se zvířetem nebojuje, ale ho přijme. A tak ho nakonec promění v prince.

Ale já nejsem kráska no, tak nevim.

U nás zamlada to byla prostě taková forma rebelství, vzít kazoš, složit se na čůčo a jít na heulos na lavičku poslouchat Metallicu... Předtím jsme tam chodili lízt po stromech a pak popíjet, hrát karty a pomlouvat komouše. A balit holky :D

Jó to byly víly... Ony vlastně toužily si najít partnera, myslím že holky to tak maj od mala, číhat na svého prince. Kluci to takhle většinou hned nemaj, jde jim o zábavu a dobrodrůžo...
To cigáro a láhev byl takovej symbol že dítě přechází v dospěláka.

Pedrito

No co se těch čaker týče... právě ten prostor nezi druhou a čtvrtou  je nazýván Voidem - prázdnotou -  Šúnjatá... A ten proniknout k té Anahátě je záhul. Je to jako proplouvat rozbouřeným oceánem. A pozornost zjišťuje, že ty vlny jsou ty její myšlenky... A to moře uklidní... A dopluje v přístav... A teď může vyrážet na už klidné moře, chytat ryby a objevovat obzory. Pozorovat hvězdy a povznést mysl výš...

Pedrito

Majda

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 19:13
Citace od: Majda kdy 2025-04-18 19:07
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-18 18:54Vlastně je to v pohodě, někdo si něco přečte a má jasno. Dimenze, paprsky, vibratonické úrovně... Ale jaksi furt tady mezi živými,
jinak by mu to bylo ukradený.
Já mám vibrace rád, jako rezonanci v tom a v tom. Jako píseň přírody, těl... jsou to písně ve velké hudbě.
Stromek, ptáček, stéblo, prach, to je akord. To nezpívá Ra ani Dalajlama, ani papež...

Pakito, ..
Takhle mi už kdysi někdo řek!

Ryby, raci, čudly, máci, blesk

No počkej!
Jsi Pakito, Trumbelín.

Pedrito

Nojo furt...