Čakry a svět

Založil Pedrito, 2025-04-14 09:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 17:57
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 17:55Tohle ty nerozhoduješ, a proto na tom netrvám.

Právě jsem se rozhodl, že o mysli Boha nebudu psát přímo a dám Ti jen alternativní neúplný popis. Díky vůli přežít si tu společně píšeme jako lidé a inteligentní bytosti.

To jsi dospěl k rozhodnutí docela rychle. Asi to bude stejný důvod, jako s těmi, co věří channelingu.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:00
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 17:57Protože nejsi jasan, ale jedle. A tedy jsi i se svými dojmy úplně vedle.

Je zřejmé, že žiješ v pohádkovém světě s pohádkovými kočkami, které se podle Tebe vysmívají jiným bytostem. Já píšu fakta.

Přesně. Ještě dodej, že ti je poskytlo, jako úplně fakticky jisté, nějaké to médium, a budeme vědět, na čem jsme. Tedy, minimálně já ano.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:01To jsi dospěl k rozhodnutí docela rychle. Asi to bude stejný důvod, jako s těmi, co věří channelingu.

Rychlé a správné rozhodování je evoluční výhoda. Víra je další funkce mysli.

Miroslav

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-19 09:00To by muselo být půl roku, jinak do toho nejdu. A pak věřím, že by zjistila, že už to nepotřebuje, že bez alkoholu se cítí líp, bdělejší, klidnější, vědomější, duchovnější, živější, v pohodě.
Což nejsi horlivým obdivovatelem Trungpa, který chlastal imrvére?
A na nebohou ženu, kterou jsi navíc léta duchově sváděl, nakládáš taková břemena.
Pokrytče!

Trungpa už byl "za", Evulína je teprve "před"

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:03Přesně. Ještě dodej, že ti je poskytlo, jako úplně fakticky jisté, nějaké to médium, a budeme vědět, na čem jsme. Tedy, minimálně já ano.

Nezabývám se spiritualitou. Jsem ateista.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:04
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:01To jsi dospěl k rozhodnutí docela rychle. Asi to bude stejný důvod, jako s těmi, co věří channelingu.

Rychlé a správné rozhodování je evoluční výhoda. Víra je další funkce mysli.

Víra nestavěná na důvěře je fanatismus. A důvěra není funkcí mysli. Nebudu se ptát, zda to ty sám víš, předpokládám že ano, anebo se to v zápětí dozvíš.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:07Víra nestavěná na důvěře je fanatismus. A důvěra není funkcí mysli. Nebudu se ptát, zda to ty sám víš, předpokládám že ano, anebo se to v zápětí dozvíš.

Věříš na základě informací, které jsi získal a analyzoval.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:06
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:03Přesně. Ještě dodej, že ti je poskytlo, jako úplně fakticky jisté, nějaké to médium, a budeme vědět, na čem jsme. Tedy, minimálně já ano.

Nezabývám se spiritualitou. Jsem ateista.

Takže věříš, že ničemu nevěříš.  Takových okolo je - třeba zrovna ten tvůj sen o Miroslavovi.

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-19 13:20
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-19 12:19Ale jinak jsem se tě ptal, jak se to dělá, spojit se s Ra. A mít s ním satsang. Ani prd z tebe nevypadlo.
Já se s ním vůbec nespojuju. Tak jako se s Buddhou nespojuju. Ani mě to nikdy nenapadlo. Ti jebe?
Tak jak ho můžeš zmiňovat a jet na jeho oném? Buddhista tohle vole.

durodara

d
Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:08
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:07Víra nestavěná na důvěře je fanatismus. A důvěra není funkcí mysli. Nebudu se ptát, zda to ty sám víš, předpokládám že ano, anebo se to v zápětí dozvíš.

Pokud si to sám nevyzkoušíš věříš interpretacím jiného.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:08Takže věříš, že ničemu nevěříš.  Takových okolo je - třeba zrovna ten tvůj sen o Miroslavovi.

Na základě vlastní analýzy přiděluji pravděpodobnost. Je pravděpodobné, že se my dva neshodneme, protože se mi pořád snažíš podsouvat, Tvé vlastní představy a já uvádím jen fakta. Je to jako rozhovor s fanatikem, který pořád útočí a naráží hlavou na bariéru racionality.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:10d

Informace se dají získávat i přímou zkušeností.

honzam

Fanatický Ňunínek prý ví, že nic neví a snaží se to vydávat za moudrost.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:11
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:08Takže věříš, že ničemu nevěříš.  Takových okolo je - třeba zrovna ten tvůj sen o Miroslavovi.

Na základě vlastní analýzy přiděluji pravděpodobnost. Je pravděpodobné, že se my dva neshodneme, protože se mi pořád snažíš podsouvat, Tvé vlastní představy a já uvádím jen fakta. Je to jako rozhovor s fanatikem, který pořád útočí a naráží hlavou na bariéru racionality.

Podsouvat? Snad jen karimatku, aby ten pád tě zase tolik nebolel - to víš, soucit a jednota v bolesti...

Myslím, že potřebuješ hlavně hodně rozšířit portfolio tvých reálných zkušeností, jinak budeš neustále narážet na nějaká "tabu". Zkus i tu druhou položku...

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-19 18:12
Citace od: durodara kdy 2025-04-19 18:10d

Informace se dají získávat i přímou zkušeností.

No, s kočkami se to to očividně nezadařilo.