Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 14:10
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 13:34
Citace od: Petra kdy 2025-04-21 13:22Je to o sebereflexi.

Hádání, nadávání, urážky nejsou ok. Proto je lepší se snažit s tím přestat. Nadarmo se neříká: Moudřejší ustoupí...A to je v podstatě o tom, že každý má právo na svůj názor. Poltikovič to žije. A to je naprosto obdivuhodné.
A komu tu nadávám?

Na koho máš spadeno? Na toho, kdo vidí věci jinak než ty.
A proč bych to dělal? Sebepoškozovat se? To každý, kdo tu vyjadřuje svůj názor, tak chudáka nesouhlasného bodá do slabin?

Salmo1cz

No ono počkejte.Učeni, resp.Vedy bylo předáno zřécům také pomocí channelingu.
To máte pěšky jako za vozem.
Já jsem měl jeden a to byl prý Išvara, ten teda byl rafinovanej a nedal se vidět.
A jednou jsem vyhodil strašidlo a to se dostalo až do ložnice.
Ale zase to nemělo obličej, to je pak těžká práce.no
Takže sí z toho nic nedělejte.

Pedrito

Citace od: Salmo1cz kdy 2025-04-21 15:31No ono počkejte.Učeni, resp.Vedy bylo předáno zřécům také pomocí channelingu.
Já jsem měl jeden a to byl prý Išvara, ten teda byl rafinovanej a nedal se vidět.
No vidíte, a já trubka měl za to že to bylo pomocí meditace...

Pedrito

Ok, teď jsem čet že je to komunikace člověka s vyšší vesmírnou bytostí. Je tu někdo, kdo to provozuje? Řek bych že Polina tohle měla přirozeně, jako dar. Co jsme spolu mluvili, a ona už byla na předchozím Posezeníčku, tak to nevyvolávala, samo to k ní občas přišlo. A do teď jsem nevěděl, že se to takhle vůbec jmenuje.

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 16:51
Citace od: Salmo1cz kdy 2025-04-21 15:31No ono počkejte.Učeni, resp.Vedy bylo předáno zřécům také pomocí channelingu.
No vidíte, a já trubka měl za to že to bylo pomocí meditace...

A co si takhle navzájem předem sjednotit slovník "známých" pojmů a jejich společných významů?

Zkusím něco začít...

Když vynecháme podvodné aktivity (nakláněcí stoleček na drátkách, například), z prvního nástřelu mne napadlo toto - zkuste k tomu najít nejbližší pojem a upřesnit jeho význam Podle mého některé kategorie mohou obsahovat více pojmů, zkuste se trefovat tak, aby nebyly nutné nové kategorie -> cílem by stále mělo být sjednocovat.

1. bez důsledků následné změny primární roviny vnímání:
a) prožívání bez znalost zdroje a bez kontextu reality
b) prožívání s kontextem reality
c) prožívání v realitě
d) pozorování bez znalost zdroje a bez kontextu reality
e) pozorování s kontextem reality
f) pozorování v realitě
g) vytržení z reality
h) rozšíření vědomí v realitě
i) ...

2. s důsledky v následné změně primární roviny vnímání
a) katarze
b) koma
c) řízená změna vědomí s vedením
d) řízená změna vědomí samovolným rozšířením vědomí
e) změna osobního vnímání do neosobního vnímání
f) samadhi
g) satori
h) prozření
i) sjednocení s celkem
j) vymazání individuálního vnímání
k) ...

3. tripové stavy (stimulace mysli drogou)
a) s možností návratu
b) bez možnosti návratu

Co vy na to? Třeba se tím podaří odstranit nedorozumění ve významech slovních pojmů.

Pedrito

A co když to na člověka vlítne všechno dohromady, ani ty pojmy nezná?

Pedrito

Vymazání individuality je dost pozoruhodné téma, zde mezi lidmi co oslovujeme jmény a co na ně slyší.

Pedrito

To člověk poznává v tom samadhi, satori je jeho plnost, neb ještě žije, děje se to díky tělu, jinak by to fakt nešlo. Jen tak může spočinout v jeho odložení. Když máš třísku, jen díky ní ji můžeš vytáhnout. Když máš oblek, jen díky němu ho můžeš sundat. Ale ani tak nebudeš chodit nahý a mávat zahojeným prstem. Prostě to jen víš. A můžeš to třeba zvát nevěděním.

Miroslav

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 11:42Myslíte že lžu, když říkám že jsme se s Miroslavem nikdy nesetkali? Tak jaké jsou kde intriky?

Tohle domýšlení si něčeho, co není pravda (jako třeba že se spolu scházíme - potvrzují, že jsem se s Pedritem ještě osobně nesetkal), je typické pro milovníky konspiračních  teorií. To jsem tu vypozoroval.
A k tématu: Také napříkad tihle domýšleči věří na ten channeling.

Co ty Dorko, co si myslíš o channellingu. Máš s tím nejakou zkušenost?
Já jsem se k tomu vyjádřil na základě vlastní zkušenosti a zkušeností s lidmi, kteří se tomu intenzivně věnují.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-21 19:25Tohle domýšlení si něčeho, co není pravda (jako třeba že se spolu scházíme - potvrzují, že jsem se s Pedritem ještě osobně nesetkal), je typické pro milovníky konspiračních  teorií. To jsem tu vypozoroval.
A k tématu: Také napříkad tihle domýšleči věří na ten channeling.

Co ty Dorko, co si myslíš o channellingu. Máš s tím nejakou zkušenost?
Já jsem se k tomu vyjádřil na základě vlastní zkušenosti a zkušeností s lidmi, kteří se tomu intenzivně věnují.

Troll se bude nejdříve snažit vypadat nenápadně. Dá se poznat podle zlomyslných narážek, které upouští hned v úvodu. Téma ho nezajímá, chce jen bořit a kazit ostatním debatu.
Důležité je neargumentovat a případně vůbec nereagovat. Když reagujete, stávají se z vás automaticky "domýšleči".

Petra

Citace od: honzam kdy 2025-04-21 19:29Téma ho nezajímá, chce jen bořit a kazit ostatním debatu.

A proto je nejlepší někoho takového ignorovat. Prostě za to nemůže, že je takový, že to jinak neumí. :)

honzam

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 19:51
Citace od: honzam kdy 2025-04-21 19:29Téma ho nezajímá, chce jen bořit a kazit ostatním debatu.

A proto je nejlepší někoho takového ignorovat. Prostě za to nemůže, že je takový, že to jinak neumí. :)

Mrzí mě, že je Tvé téma na kousky, ale někde ty hranice musíme začít nastavovat. Snad jim dojde, že tudy cesta nevede.

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 18:52To člověk poznává v tom samadhi, satori je jeho plnost, neb ještě žije, děje se to díky tělu, jinak by to fakt nešlo.

Bez fyzického těla by nebyla možnost si o tom povídat. Nic víc.

Tělo se objevuje ve vědomí a ne naopak. Ale to je zřejmě zcela jasné, až po realizaci brahmána.  :)

Petra

Citace od: honzam kdy 2025-04-21 19:54Mrzí mě, že je Tvé téma na kousky, ale někde ty hranice musíme začít nastavovat. Snad jim dojde, že tudy cesta nevede.

Myslím, že jim to nedojde. Jejich úmysly a cíle jsou jiné. Svobodná a volná debata se vzájemnou akceptancí názorů k tomu nepatří.

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 19:56
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 18:52To člověk poznává v tom samadhi, satori je jeho plnost, neb ještě žije, děje se to díky tělu, jinak by to fakt nešlo.

Bez fyzického těla by nebyla možnost si o tom povídat. Nic víc.

Tělo se objevuje ve vědomí a ne naopak. Ale to je zřejmě zcela jasné, až po realizaci brahmána.  :)
To nebyla, nebylo by vůbec nic myslitelné, protože by tu nebyla ani noha. Nebyla by ani advaita, channegeling, meditace, satori, individualita ani její rozpouštění... Stejně jak před dávnými časy a i po nich.