Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 16:33To je nedostatkem sexu...

Možná se to dá aplikovat i na tento fenomén.

Je to tak. Vždycky mi pomůže, když s Miroslavem pořádně vymrdám.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 14:17
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 12:52Zdeňka z téhle závislosti nevyléčila ani ta jeho Krystýnka.

A to neříkám jen že si to jenom myslím, ale mám s tím a hlavně s lidmi, kteří tomu přímo propadli bohaté zkušenosti.

Psychopat jako Ty těžko může někoho poučovat o tom, jak by se měl léčit. Jsi jen hloupý provokatér, co je sám ve sračkách, tak si zlost vylévá na ostatních. Ještě jsi mi nenapsal, jestli můžeš chodit. Chodíš nebo jsi kripl?

Chodím, ale ne ve sračkách, jak si představuješ. Tvoje mysl má obdivuhodnou schopnost, že moudrá slova se v ní proměňují ve sračky.

Paradoxy

Pro Honzama- Měla jsem za to, že si děláš srandu. Taky jsem si myslela, že jsme tu dobrá parta a tak nějak se vzájemně respektujeme. A dokážeme si věci vyříkat, i když si občas ,,vjedeme do vlasů,,.

V poslední době to tady ale stojí zaprd a ta tvoje hra je dost otravná. No uvidíme kam se to pohne...

Mám takový dojem, že to u tebe bylo odstartováno tím, že Míra napsal něco ve stylu, že nejsi drak a žádný děti nerodíš, že je to jenom tvoje představivost...

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 16:47Chodím, ale ne ve sračkách, jak si představuješ. Tvoje mysl má obdivuhodnou schopnost, že moudrá slova se v ní proměňují ve sračky.

Narcistická porucha osobnosti jsou docela velký sračky. Ten smrad je cítit z každého druhého příspěvku.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 14:46Čurák je ten, který se neumí nebo už ani nemůže chovat slušně. Chčije všude kolem sebe a baví se tím, jak to ostatní obtěžuje a nutí reagovat.

Dělá i jiné věci, ale to znají hlavně ženy. Podobně jako ta Petrem používaná píča, kterou označuje Janu mi nepřijde vůbec jako něco negativního. Jedno i druhé je symbolem mužského a ženského pricipu - v zemích, kde nejsou zaprudérované kultury. Třeba v Indii

honzam

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-20 16:47Pro Honzama- Měla jsem za to, že si děláš srandu. Taky jsem si myslela, že jsme tu dobrá parta a tak nějak se vzájemně respektujeme. A dokážeme si věci vyříkat, i když si občas ,,vjedeme do vlasů,,.

V poslední době to tady ale stojí zaprd a ta tvoje hra je dost otravná. No uvidíme kam se to pohne...

Mám takový dojem, že to u tebe bylo odstartováno tím, že Míra napsal něco ve stylu, že nejsi drak a žádný děti nerodíš, že je to jenom tvoje představivost...

Můžeme to zkusit, jaká tu budete dobrá parta. Nechám Miroslavovi prostor a uvidíš.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 15:17
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:13Ty jsi Honzam a ne nějaký pošukářství... Jestli jsi drakem, buď drakem, a nesnažaž se být Trumbelínem, Ganéšu nikdo nikdy neporazil.

Život je změna. Teď jsem pošuk, co bude z Miroslava trhat maso zaživa. Draci neexistují.

A nebo taky major Terazky  :)

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 16:52
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-20 16:47Pro Honzama- Měla jsem za to, že si děláš srandu. Taky jsem si myslela, že jsme tu dobrá parta a tak nějak se vzájemně respektujeme. A dokážeme si věci vyříkat, i když si občas ,,vjedeme do vlasů,,.

Můžeme to zkusit, jaká tu budete dobrá parta. Nechám Miroslavovi prostor a uvidíš.
Míra tu měl prostor i předtím a bylo to v pohodě....

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 15:28
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:26Ne vzniklo to tak, zě jme ti uráželi či nectili děti... Ale tak to není. Každej to nevidí jak ty.

Je to tak, že Miroslav je teď moje potrava. Není v tom nic osobního. Šelmy loví staré a slabé kusy.

Když jsou kočky připitomnělé a pidlooké, troufnou si třeba i na tygra. Ale já jsem naštěstí hodný tygr a kočky a hlupáky nežeru - po tech zvracím.  :(

honzam

Moc to řešíte. Pro mě je to pořád jen hra. Jestli to někoho otravuje, napište Pedritovi, ať mě zabanuje. Jestli se mu to bytostně příčí, může tu veřejně deklarovat, že si nepřeje, abych sem dál psal, jako to kdysi udělala Jana na poradně, když jsem do ní šil.

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-20 16:54
Citace od: honzam kdy 2025-04-20 16:52

Míra tu měl prostor i předtím a bylo to v pohodě....

... to tady ale neoxidovala moje maličkost..

Pokud to uznáte jako ten klíčový argument, klidně zase zmizím k sádhuům...

Prostě ses posral

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 16:35
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-20 16:27Přemýšlím, kdy Honza začal hrát tuhle přihlouplou hru...a co tě k tomu Honzo vede?
Začal jsem 10. 3. tady:

https://www.posezenicko.cz/index.php?msg=6686

Citace od: honzam kdy 2025-03-10 17:09
Citace od: Miroslav kdy 2025-03-09 09:56
Citace od: durodara kdy 2025-03-09 05:06Nevím, co je lepší - moje nevědomost a klid mysli, anebo tvé vědomosti a neustálý vnitřní neklid...

Senecte, pomoz...

Nejlepší je vlastní cesta, čili pro tebe tvoje nevědomost a klid mysli, když už se mne ptáš, co je lepší.
Navíc nějaké mé vědomosti a neustálý vnitřní neklid, se kterými svou nevědomost a klid myli srovnáváš, jsou jenom tvoje představy, protože nic takového ve mně není.

Miroslav se chová jako agresivní hovado a nepíše k tématu. Je to typický troll provokatér a ještě se tím sám chlubí (prý jde černý humor). Jednota je o vzájemném respektu.

Vede mě k tomu to, že nechci, aby posezeníčko vypadalo jako poradna. Už jsem Ti to vysvětloval. Miroslav je zákeřnější Jana a Pedrito dodo.
Prostě ses posral

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 16:59... to tady ale neoxidovala moje maličkost..

Pokud to uznáte jako ten klíčový argument, klidně zase zmizím k sádhuům...

To není jen Tebou. Jak vidíš, teď zase začínal mistrovat Zdeňka.

honzam

Miroslavovo ašram a Pedrito jako zmanipulovaný poskok.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 16:45
Citace od: durodara kdy 2025-04-20 16:33To je nedostatkem sexu...

Možná se to dá aplikovat i na tento fenomén.

Je to tak. Vždycky mi pomůže, když s Miroslavem pořádně vymrdám.

To je jen náhražka. Ženská, to je jiná. Dopručuji. Není to zas tak těžké si ji získat. Jestli to neumíš, mohu tě trochu pokoučovat.