Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:18
Citace od: Petra kdy 2025-04-21 12:09
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:02U nás chlapců je to normální.

Tobě to připadá normální, že se hádáš, pereš jako dítě a jsi vulgární?
Ne, chtěl jsem vědět, co na tom je, tak jsem se kdysi inspiroval třeba tebou. Nic na tom není.

Naopak. Ty to cítíš - nemusíš to i myslí "vědět". V tom je tvoje krása a hodnota. Ne ve slovech, ale v citu, který jako málokdo dokážeš vnímat napřímo.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:26
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:14
Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:03
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 11:59
Citace od: durodara kdy 2025-04-21 11:41
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-21 11:11Já vim. Ale snažím se vypátrat, jak je to mezi Miroslavem a Pedritem. :)

At se podíváš z libovolného uhlu, dojdeš k tomu, že Pedrito je vědomě zhypnotizován.
Super, a kým? Kdo že je ten hypnotizer? Ono se to nepodařilo ani machrovi v oboru. Když jsem se jako zhypnotizovat nechat chtěl. Byl pak z toho div živej...
Kým zjistíš sám, když si odpovíš na otázku "proč".
Odpověď má dvě větve, bez jejich spojení by to nešlo, poznal bys to, a bylo by hned po hypnotizaci.
Jestli si myslíš že je to Mája, tak je to prvotní omyl, na kterej naskakujou další... Jen jeden může sugestit a Mája mu šeptá, "už toho nechej".
Mája? Tys ji někde potkal? Je tak krásná, jak se o ní píše v naukách?

Ne. Není to mája. Myslím, že pro člověka živého svým přitahováním ke kráse a lásce, není vnější nauka důležitá. Jeho hodnota je mnohem přímější, než slova nějaké Nauky. On totiž cítí a tomu cítění skutečné podstaty vnitřně podléhá. U těch, kteří tu skutečnou podřízenost Lásce vnímají, se tedy nemusí nějakými slovními konstrukcemi vycházejícími z té či oné nauky, nijak obhajovat. Ta jeho přímost a často i neschopnost to do slov vůbec dostat, je pro ty vnímající mnohem cennější, než jakákoli slova.

Potkávám ji každý den. Je to má nevěsta. Ne nauka, ta ji halí do pohřebního.

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:40
Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:26
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:14
Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:03
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 11:59
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-21 11:11Já vim. Ale snažím se vypátrat, jak je to mezi Miroslavem a Pedritem. :)

At se podíváš z libovolného uhlu, dojdeš k tomu, že Pedrito je vědomě zhypnotizován.
Super, a kým? Kdo že je ten hypnotizer? Ono se to nepodařilo ani machrovi v oboru. Když jsem se jako zhypnotizovat nechat chtěl. Byl pak z toho div živej...
Kým zjistíš sám, když si odpovíš na otázku "proč".
Odpověď má dvě větve, bez jejich spojení by to nešlo, poznal bys to, a bylo by hned po hypnotizaci.
Jestli si myslíš že je to Mája, tak je to prvotní omyl, na kterej naskakujou další... Jen jeden může sugestit a Mája mu šeptá, "už toho nechej".
Mája? Tys ji někde potkal? Je tak krásná, jak se o ní píše v naukách?

Ne. Není to mája. Myslím, že pro člověka živého svým přitahováním ke kráse a lásce, není vnější nauka důležitá. Jeho hodnota je mnohem přímější, než slova nějaké Nauky. On totiž cítí a tomu cítění skutečné podstaty vnitřně podléhá. U těch, kteří tu skutečnou podřízenost Lásce vnímají, se tedy nemusí nějakými slovními konstrukcemi vycházejícími z té či oné nauky, nijak obhajovat. Ta jeho přímost a často i neschopnost to do slov vůbec dostat, je pro ty vnímající mnohem cennější, než jakákoli slova.

Potkávám ji každý den. Je to má nevěsta. Ne nauka, ta ji halí do pohřebního.

Vítej zpět.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:28

Ne, chtěl jsem vědět, co na tom je, tak jsem se kdysi inspiroval třeba tebou. Nic na tom není.

Naopak. Ty to cítíš - nemusíš to i myslí "vědět". V tom je tvoje krása a hodnota. Ne ve slovech, ale v citu, který jako málokdo dokážeš vnímat napřímo.

To ale nikoho nezajímá. Channeling je nástroj mysli, a je to v podstatě ta autohypnoza. To je ok. Ale dělá to nešťastné já. Já v pohodě to nedělá. A to je můj (jen můj) názor na channneling.

Petra

Ne, chtěl jsem vědět, co na tom je,

Takže jednou píšeš, že je to u tebe - chlapce normální, a ted zase. že to není normální.

Co to znamená, když někdo tvrdí jednou to a za chvíli zase něco jiného...

durodara

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:48Naopak. Ty to cítíš - nemusíš to i myslí "vědět". V tom je tvoje krása a hodnota. Ne ve slovech, ale v citu, který jako málokdo dokážeš vnímat napřímo.

To ale nikoho nezajímá.

Budeš se divit. Zajímá. Minimálně počítej mně. A já vím, že nejsem sám...

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:48To ale nikoho nezajímá. Channeling je nástroj mysli, a je to v podstatě ta autohypnoza. To je ok. Ale dělá to nešťastné já. Já v pohodě to nedělá. A to je můj (jen můj) názor na channneling.

Tak běž psát do jiného tématu.

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 10:59Tohle vlákno je o Channelingu a telepatické komunikaci.

Když má někdo potřebu napsat, že to považuje za nesmysl a špatné, nebo že o tom nic neví, ok. Ale nestačí, aby to napsal jen jednou a šel se věnovat něčemu jinému, co za nesmyslné a špatné nepovažuje?
Musí se nutně navážet do toho, koho to zajímá? A začit tak nesmyslnou hádku?

Jestliže Posezeníčko chcete vést s Miroslavem stejně jako Jana Poradnu - že vy dva jste autority a že tady platí jen vaše pravda, tak to otevřeně napiš.

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 12:51

Ne, chtěl jsem vědět, co na tom je,

Takže jednou píšeš, že je to u tebe - chlapce normální, a ted zase. že to není normální.

Co to znamená, když někdo tvrdí jednou to a za chvíli zase něco jiného...
Spojuješ si věci, které nelze spojit. To je Channeling mezi pocitem a představou. Nejsem Jety ani nikdo podobného rázu, nemusíš hledat rozpory.
Jsi vyjimečná žena, a tak to u mě zůstane.

Pedrito

Citace od: durodara kdy 2025-04-21 12:52
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 12:48Naopak. Ty to cítíš - nemusíš to i myslí "vědět". V tom je tvoje krása a hodnota. Ne ve slovech, ale v citu, který jako málokdo dokážeš vnímat napřímo.

To ale nikoho nezajímá.

Budeš se divit. Zajímá. Minimálně počítej mně. A já vím, že nejsem sám...
Nojo furt. Tak já zas něcoo brnknu.
Někdo může zabubnovat.

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 13:09Spojuješ si věci, které nelze spojit.

Já je nespojuju, naopak si myslím, že se nedají spojit.

Je to o sebereflexi.

Hádání, nadávání, urážky nejsou ok. Proto je lepší se snažit s tím přestat. Nadarmo se neříká: Moudřejší ustoupí...A to je v podstatě o tom, že každý má právo na svůj názor. Poltikovič to žije. A to je naprosto obdivuhodné.

Petra

Edgar Cayce And The Children Of Law Of One

Pedrito

Citace od: Petra kdy 2025-04-21 13:22
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 13:09Spojuješ si věci, které nelze spojit.

Já je nespojuju, naopak si myslím, že se nedají spojit.

Je to o sebereflexi.

Hádání, nadávání, urážky nejsou ok. Proto je lepší se snažit s tím přestat. Nadarmo se neříká: Moudřejší ustoupí...A to je v podstatě o tom, že každý má právo na svůj názor. Poltikovič to žije. A to je naprosto obdivuhodné.
A komu tu nadávám? Řekl jsem jen "nasrat", což byl pocit zmaru.

Vidíš údajné nadávání ale nevidíš co je za slovy? Myslíš že Vostál je povahou sprosťák, kterej jen číhá koho poslat do .....e?
Když se Maharaj n..... Tak to bylo správné, protože to byl přece Maharaj? 
Myslíš že Míla se nikdy nerozlobila nad móresy příchozích?
Nevíš jestli jsem vzteky bez sebe.
A přečti si to ještě jednou, to rozporované.

Zdeněk

Já bych řekl, že mu někdo dal naději. A ten někdo souvisí s Miroslavem.
A Miroslav obdivuje našeho pana prezidenta. Spojuje je obdobný styl vystupování. Je kovidvěřící, rusofóbní, ČTžrout.

Mě z toho vychází svobodné zednářství. Je tu už mnoho let, zakořeněno. Sice se teď mezi sebou nějak poškorpili, tak to bude asi nějaká západní lóže s Pavlem, co se dostala k moci, tipuji. :)

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-21 13:52

Já bych řekl, že mu někdo dal naději. A ten někdo souvisí s Miroslavem.
A Miroslav obdivuje našeho pana prezidenta. Spojuje je obdobný styl vystupování. Je kovidvěřící, rusofóbní, ČTžrout.

Mě z toho vychází svobodné zednářství. Je tu už mnoho let, zakořeněno. Sice se teď mezi sebou nějak poškorpili, tak to bude asi nějaká západní lóže s Pavlem, co se dostala k moci, tipuji. :)
Tak to jsou duchovní pravdy jak vyšité :D
Takhle toho probuzení dosáhneš v mžiku, nebo ho už vlastně máš :))

Petra

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-21 13:34
Citace od: Petra kdy 2025-04-21 13:22Je to o sebereflexi.

A komu tu nadávám?

Na koho máš spadeno? Na toho, kdo vidí věci jinak než ty.