Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 12:29Prostě lidé přirpzeně hledají, čeho by se mohli chytit, držet. Ale duchovní cesta je hlavně o tom, nakonec se všeho pustit.
Jednou jsem přijel do Jílového a pan Tomáš se mne zeptal: "Tak jak to jde?"
A já mu říkal. "Dobře, snažím se, ale občas je toho tolik, že ztrácím půdu pod nohama"
A on odpověděl:
"No to je právě ono!"
....

To je ono :) . Mě takhle prostě dával a dává zabrat normální život tady na zemi. Navalí se toho tolik, že člověk už se prostě vzdá....Třeba já osobně jsem se dřív snažila o takovou dokonalost v klidu a míru v nepříjemných situacích a způsobilo mi to, že jsem potlačovala vlastně sebe, a potlačovala jsem i svou částečnou zodpovědnost za takové situace, potlačovala jsem svou část, která se mi nelíbila. A pak jsem sebdovolávala vyšší spravedlnosti...To je podobné tomu chanelingu.

Teď když jsem se přestala potlačovat, jednám naopak o dost klidněji a když to nejde, tak mi to zase tak nevadí, protože občas je potřeba ukázat, že je něco přes čáru.

Pedrito

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 12:29Prostě lidé přirozeně hledají, čeho by se mohli chytit, držet. Ale duchovní cesta je hlavně o tom, nakonec se všeho pustit.
A já mu říkal. "Dobře, snažím se, ale občas je toho tolik, že ztrácím půdu pod nohama"
A on odpověděl:
"No to je právě ono!"
....

Mňo... :)

Však v jediný meditaci se to dá nasměrovat, není kam spěchat, není kam nespěchat, co poznat, co nepoznat, co ztratit, co neztratit....
V meditaci se člověk dává zcela, a ono si ho TO vezme, a to je pro člověka největší dar.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 12:44Nevěděl jsem, kam to dát, tak jsem udělal jim dedikované vlákno: https://www.posezenicko.cz/index.php?msg=10652 - je to autentický popis lidí, kteří si troufli mysl, slova i polemiky opustit a reálně to zkusit "prožít"...

Tady si povídáme, a zároveň to reálně prožíváme i ta slova a polemiky, jako jindy třeba ticho.
Ty místo jasné odpovědi, třeba o kom to zrovna mluvíš, praktikuješ spoustu slov a polemiky.
Proč to potřebuješ dělat, takhle zbytečně mlžit?

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 12:44
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 12:29Prostě lidé přirpzeně hledají, čeho by se mohli chytit, držet. Ale duchovní cesta je hlavně o tom, nakonec se všeho pustit.
A on odpověděl:
"No to je právě ono!"
....

To je ono :) . Mě takhle prostě dával a dává zabrat normální život tady na zemi. Navalí se toho tolik, že člověk už se prostě vzdá....Třeba já osobně jsem se dřív snažila o takovou dokonalost v klidu a míru v nepříjemných situacích a způsobilo mi to, že jsem potlačovala vlastně sebe, a potlačovala jsem i svou částečnou zodpovědnost za takové situace, potlačovala jsem svou část, která se mi nelíbila. A pak jsem sebdovolávala vyšší spravedlnosti...To je podobné tomu chanelingu.

Teď když jsem se přestala potlačovat, jednám naopak o dost klidněji a když to nejde, tak mi to zase tak nevadí, protože občas je potřeba ukázat, že je něco přes čáru.

Každej občas dostane záhul, a pak zas úlevu...

A tak se učí, nebejt paf ani z jednoho :)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-26 13:39
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 12:44
A on odpověděl:
"No to je právě ono!"
....

Každej občas dostane záhul, a pak zas úlevu...

A tak se učí, nebejt paf ani z jednoho :)
No jasan  :)

Paradoxy

Člověk už pak pozná, jak to s tím chenelingem je.

Tak teď by mohl dát někdo něco k tý telepatii. Na tu se úplné zapomnělo :D .

Paradoxy

Ta telepatie už by mohla být možná trochu blíž k tomu vědomí...

Jak se tu zmiňovaly Védy, že to byl chaneling, tak já osobně si myslím (to znamená, že to nevím jistě), že to byla inspirace od  ,,zdroje,,. A to je něco úplně jiného, to je nadosobní nebo prostě neosobní nebo prostě víc univerzální.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 13:53Člověk už pak pozná, jak to s tím chenelingem je.

Tak teď by mohl dát někdo něco k tý telepatii. Na tu se úplné zapomnělo :D .

No, já telepat nejsem, možná by to šlo, ale nemám invenci či ambici. Je to zas o pozornosti vs ta intuice... Ale někdo to má, že samo se mu to ukáže. O tom taky  něco věděla Alaja, škoda že už není mezi námi, ona ty "přenosy" jednoho času měla, a kreslila z toho obrázky. Já si to tu splet s tim chanelingem ::)

Paradoxy

Telepatie je přenos myšlenek dvou lidí navzájem bez vnějších smyslů nebo je to něco jiného?

Něco podobného byla vlastně ta  hra s Honzou, jak jsme zkoušeli ty zenerovy karty.

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 14:14Telepatie je přenos myšlenek dvou lidí navzájem bez vnějších smyslů nebo je to něco jiného?

Něco podobného byla vlastně ta  hra s Honzou, jak jsme zkoušeli ty zenerovy karty.

Ćéče ani nevím definici, mám to jako mimosmyslové vnímání, že třeba vidíš na dálku, co vidět nejde, neb za humny. Trěba vidět chrám svatého Víta a sedět na kamenu na Sázavě, a na "ostro" ho nikdy předtím nevidět...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-26 14:25
Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 14:14Telepatie je přenos myšlenek dvou lidí navzájem bez vnějších smyslů nebo je to něco jiného?

Ćéče ani nevím definici, mám to jako mimosmyslové vnímání, že třeba vidíš na dálku, co vidět nejde, neb za humny. Trěba vidět chrám svatého Víta a sedět na kamenu na Sázavě, a na "ostro" ho nikdy předtím nevidět...
To bude spíš nějaké mimosmyslové vnímání, ty duchovědy mají tolik termínů, kdo si to má všechno pamatovat?  :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 14:34
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-26 14:25

To bude spíš nějaké mimosmyslové vnímání, ty duchovědy mají tolik termínů, kdo si to má všechno pamatovat?  :)
Jsem se těmihle "okultními" vědami nikdy nezabýval, tak vím prd :D
Čtení myšlenek mi naskakuje, při komunikaci, že nějak vím, co druhý řekne. Ale nevím jestli je to telepatie, možná jen znalost druhého... Třeba kolegů v práci, s kterými se známe už spoustu let.

Pedrito

Ale na fórech se mi to taky stává, že vím co druhý napíše, prostě to jen tak blýskne, a pak si říkám, nj, nj :))

Ty sny jsou taky zajímavé téma. Jenže si je většinou pamatuju krátce, zrovna ráno jsem byl z jednoho nadšenej, ale frnk jak laňka...

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-26 15:04Ale na fórech se mi to taky stává, že vím co druhý napíše, prostě to jen tak blýskne, a pak si říkám, nj, nj :))

Ty sny jsou taky zajímavé téma. Jenže si je většinou pamatuju krátce, zrovna ráno jsem byl z jednoho nadšenej, ale frnk jak laňka...

Je možný, že se vzájemně už trochu známe, tak tušíme, jak bude druhý reagovat :) .

Zrovna včera jsem si taky vzpomněla na jeden svůj sen. Byl tam starý dům a stará hrušeň a ta prorůstala i tím domem. Měla tmavomodrý plody, ale ne jen zvenčí. I uvnitř a já se tomu divila. Jinak sny skoro vůbec nemám a nebo si je prostě nepamatuju.

Miroslav

K té telepatii nebo co to je.
Paní Tomášová si prohlížela knižku s Abdrushinovými texty (to byl Němec, co si pak dal takovéhe jméno) a ukázala mi to, co tomu říkám. No moc se nám to úplně nezdálo. A paní Tomášová vyprávěla: Za války se jí najednou ve snu zjevil ten Abdrushin a říkal jí aby šla tam a tam, že tam je pan ten a ten a že mu má vyřídit, že ho přijde zatknout gestapo, tak aby se někam uryl. A že ten pan ten a ten není dostupný, že se k němu nemůže dostat, tak se obrací s prosbou na ní.
Paní Tomášová tedy šla druhý den na tu adresu a tam tomu dotyčnému vyřídila vzkaz a ten věděl o co se jedná a poděkoval.

Takže jestli to byla telepatie nebo co, to nevím, ale bylo to. Takže možné je ledacos.
Třeba že umírající někde v tramtárii navštíví ve snu nebo i zjevením svého blízkého a rozloučí se s ním.
Já tu zkušenost nemám, jen jsem slyšel vyprávět co mi říkala paní Tomášová.