Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 7 Hosté prohlíží toto téma.

Paradoxy

Možné je fakt ledacos. Asi před dvěma roky jsme s tchýní vyklízeli dům jejích rodičů a vzala jsem si domů knihu, která mě zaujala. Jmenuje se ve světle pravdy a autor je abd- ru-shin. Je to dost tlustá kniha, párkrát jsem ji otevřela a nahlédla, ale ke čtení se nemám.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 12:57
Citace od: durodara kdy 2025-04-26 12:44Nevěděl jsem, kam to dát, tak jsem udělal jim dedikované vlákno: https://www.posezenicko.cz/index.php?msg=10652 - je to autentický popis lidí, kteří si troufli mysl, slova i polemiky opustit a reálně to zkusit "prožít"...

Tady si povídáme, a zároveň to reálně prožíváme i ta slova a polemiky, jako jindy třeba ticho.
Ty místo jasné odpovědi, třeba o kom to zrovna mluvíš, praktikuješ spoustu slov a polemiky.
Proč to potřebuješ dělat, takhle zbytečně mlžit?

To asi neuhodneš, protože předpokládáš už předem, že je to "mlžení". To potom opravdu nemůžeš po sobě chtít, aby to tvá mysl zkusila pochopit tak, jak je to napsáno, protože ona už předem má svou odpověď a nic jiného nevidí. Zkus nemít ty odpovědi předem, nejlépe neměj odpovědi vůbec. Když to dokáže opravdu, mysl se unaví a ty skutečné důvody pak mohou vytanout v plné kráse.
Je to jak s tím návštěvníkem zenového mistra a vysvětlením, že mu není možné nic ukázat, protože jeho miska na čaj je neustále zcela přeplněná.

durodara

Citace od: Paradoxy kdy 2025-04-26 13:53Člověk už pak pozná, jak to s tím chenelingem je.

Tak teď by mohl dát někdo něco k tý telepatii. Na tu se úplné zapomnělo :D .

Telepatie se obecně myslí to, že mysl příjemce je schopna přijmout myšlenku vysílajícího. Trošku složitější je vysvětlit systém "adresace" a cílového příjemce, ale vlastní telepatie se liší od empatie právě tím, že je vědomě vysíláno na konkrétní mysl.

Empatie naopak vyžaduje sladění myslí, například přes cit, a pak ne myšlenky, ale obrazy a jejich odrazy jsou pomocí citu a určité formu soustředění přenášeny k příjemci, hlavně jako obrazy s pocity a emocemi.

Další přenosovou metodikou je sugesce, kdy do mysli příjemce jsou přenášeny konkrétní myšlenky, většinou v imperativní formě

Na podobném principu pracuje i hypnóza, kdy je cíleně u příjemce zablokovaná osobní schopnost přijímat vlastní "kontext" svého bytí, ale je mu předán (anebo vnucen) kontext osoby jiné.

Další je jasnovidectví - kdy příjemce "vymaže" svou osobu a je schopen vnímat kontext jiné osoby i jiného času.

Zvláštní formou je komunikace žáka a učitele, která vychází z úplně jiného principu - učitel navenek vystupuje jako odlišná osoba, avšak jeho sjednocení s podstatou mu umožňuje přímou komunikaci žáka s jeho vlastní "podstatou", a na tomto přenosovém kanále je možné přenášet - mimo jiné - i osobní prožitky a zkušenost. Tímto kanálem se předává "nauka" - z "úst do ucha", jak sem tam ruzní žáci píší. Narozdíl od channelingu, kdy si příjemce musí představovat "odesílatele", aby mohl formulovat slovní "vedení" je v tomto případě zcela jednoznačně jasné, že tato komunikace je zaostřena na Bytí samé a vychází pouze z něj.

Je to alespoń trochu srozumitelné?

Paradoxy

Je mi to trochu srozumitelné, díky. Snad to pro příští diskuze nezapomenu, moje paměť je občas slabší. Tím jsem zrovna nedávno potěšila paní sousedku, která je už nějaký ten pátek v důchodu a občas si něco nepamatuje a když zjistila, že jsem na tom stejně, škodolibě ji to potěšilo :D

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 16:48To asi neuhodneš, protože předpokládáš už předem, že je to "mlžení".

Ne, když mi na konkrétní otázku odpovíš třeba takhle:

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 09:53Kdykoli budeš cítit nejistotu, o kom, o čem píšu, kdykoli můžeš počítat s tím, že píšu o sobě. Odpoví ti to na tvé otázky, jak jsem na "tom" sám...

Tak teprve potom to vidím jako mlžení. Místo normální odpovědi, koho máš tím "naším úžasným bhaktou" na mysli, napíšeš tohle.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 17:56
Citace od: durodara kdy 2025-04-26 16:48To asi neuhodneš, protože předpokládáš už předem, že je to "mlžení".

Ne, když mi na konkrétní otázku odpovíš třeba takhle:

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 09:53Kdykoli budeš cítit nejistotu, o kom, o čem píšu, kdykoli můžeš počítat s tím, že píšu o sobě. Odpoví ti to na tvé otázky, jak jsem na "tom" sám...

Tak teprve potom to vidím jako mlžení. Místo normální odpovědi, koho máš tím "naším úžasným bhaktou" na mysli, napíšeš tohle.

Odkud bereš jistotu, že vše ti předané zrovna ty pochopíš správně?

Ty nejsi Tomášovými očividně vycvičen k tomu, abys druhé chápal tak, jak to oni myslí - často naopak vyhledáváš místa, která ti připadají, že jsou zdrojem pro tvou zábavu je chytat za "slovíčka". Nediv se tedy tomu, že tvé mysli nedávám žádnou potravu a držím ji vyhladovělou.

Nepotřebuješ mysl vykrmit, ale umravnit a zklidnit - ne nadarmo viselo/visí na chatě u Tomášů "Deset obrazů krocení buvola".

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 16:17K té telepatii nebo co to je.

A k tomu channelingu nebo co to je. Následující poznámka se může zdát odtržená od tématu, ale Putin ohlásil znovunabytí kontroly nad Kurskou oblastí.

Vždy jsem považoval Putina za mimořádně nadaného stratéga a Miroslav Rusko (s Putinem) za něco jako benzínku s atomovými zbraněmi.

Kdo se v realitě orientoval lépe, Miroslave a jeho asistente Pedrito? Že to s channelingem Ra ale bude jiné? Nebo že to s kovid vakcínou je jiné?

A nejste vy dva bleděmodrá Jana?

Zdeněk

Polina byla k Miroslavovi velmi obezřetná mimochodem, myslím že ho považovala za něco jako posla temné strany, nebo tak něco.

V tom jsem s ní souzněl. :)

durodara

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-26 18:07

A k tomu channelingu nebo co to je. Následující poznámka se může zdát odtržená od tématu, ale Putin ohlásil znovunabytí kontroly nad Kurskou oblastí.

Vždy jsem považoval Putina za mimořádně nadaného stratéga a Miroslav Rusko (s Putinem) za něco jako benzínku s atomovými zbraněmi.

Kdo se v realitě orientoval lépe, Miroslave a jeho asistente Pedrito? Že to s channelingem Ra ale bude jiné? Nebo že to s kovid vakcínou je jiné?

Zdeňku - stále jen paběrkuješ drobečky. Tento svět bude takový, jací se rodí lidé. Všímej si toho, jak se přizpůsobuje tento "svět" dospívajícím - takový svět bude do deseti let, koukej se, jací lidé se rodí, takový svět bude za dvacet let. Vše ostatní je plácání prázdné slámy.

Pokud chceš změnit svět, změň sebe sama a jdi s tím mezi lidi a na svém příkladu jim ukaž, jak to myslíš. Nic jiného nefunguje, a plačky nad tím, jak ten svět vypadá a strachy z toho, kam směřuje, tomu nepomohou vůbec...

durodara

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-26 18:18Polina byla k Miroslavovi velmi obezřetná mimochodem, myslím že ho považovala za něco jako posla temné strany, nebo tak něco.

On je totiž vnitřně ubolený a nešťastný a myslí si, že svět je k němu nespravedlivý. Jenže svět je stále tentýž, a jemu nezbývá, než zrevidovat vše a nastavit jinou trajektorii své existence. Možná si dokážeš představit, jak ta jeho osobnost trpí. To, že sem tam provokuje a drží se dogmat o výjimečnosti jedince, je jen malá úleva - a on po ní vždy sáhne. To je to, co Poli cítila a co ji nutilo být více než obezřetnou. Já ho mám rád, a proto si nedovolím mu získávat jakékoli seno, kterými by ten jeho "bratr osel" získat i mizivou převahu.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 18:05Odkud bereš jistotu, že vše ti předané zrovna ty pochopíš správně?

Ty nejsi Tomášovými očividně vycvičen k tomu, abys druhé chápal tak, jak to oni myslí - často naopak vyhledáváš místa, která ti připadají, že jsou zdrojem pro tvou zábavu je chytat za "slovíčka". Nediv se tedy tomu, že tvé mysli nedávám žádnou potravu a držím ji vyhladovělou.

Nepotřebuješ mysl vykrmit, ale umravnit a zklidnit - ne nadarmo viselo/visí na chatě u Tomášů "Deset obrazů krocení buvola".

Co ty jsi schopen udělat z otázky, koho myslíš tím "naším úžasným bhaktou?".
Kde beru jistotu, že vše mi předané zrovna já pochopím správně?

Prostě jsem se zeptal na jméno osoby, o které mluvíš. Nic mi nemusíš předávat, prostě bys mohl odpovědět jedním slovem. A co ty místo toho napovídáš?
Tak se pak nediv že to nazvu mlžením, že se podivuji nad tvými způsoby komunikace, které obvykle končí tvými názory na to co podle tebe potřebuji nebo nepotřebuji.

Když jsem se na něco takového zeptal pana Tomáše nebo paní Tomášové, tak normálně odpověděli a nedělali kolem toho takové tanečky jako ty. Kde jsi se to naučil takhle odpovídat lidem?

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 18:35
Citace od: durodara kdy 2025-04-26 18:05Odkud bereš jistotu, že vše ti předané zrovna ty pochopíš správně?

Co ty jsi schopen udělat z otázky, koho myslíš tím "naším úžasným bhaktou?".
Kde beru jistotu, že vše mi předané zrovna já pochopím správně?

Prostě jsem se zeptal na jméno osoby, o které mluvíš. Nic mi nemusíš předávat, prostě bys mohl odpovědět jedním slovem. A co ty místo toho napovídáš?
Tak se pak nediv že to nazvu mlžením, že se podivuji nad tvými způsoby komunikace, které obvykle končí tvými názory na to co podle tebe potřebuji nebo nepotřebuji.

Když jsem se na něco takového zeptal pana Tomáše nebo paní Tomášové, tak normálně odpověděli a nedělali kolem toho takové tanečky jako ty. Kde jsi se to naučil takhle odpovídat lidem?

Třeba jsi za tu dobu od nich některé věci proměnil v to, co by je dnes vedlo ke stejným reakcím, jako jsou mé. Rozhodně se podepíší za slova Evulíny, že ona z tebe necítí přirozenou a lidskou laskavost.
Popřemýšlej o tom, co píšeš, i z tohoto pohledu, když pohled očima druhé osoby zatím neaplikuješ - píšeš, že každou kritiku sebe sama přijímáš, tak zkus zjistit i to, co ji vyvolává u tolika lidí okolo tebe.

Zdeněk

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 18:30
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-26 18:18Polina byla k Miroslavovi velmi obezřetná mimochodem, myslím že ho považovala za něco jako posla temné strany, nebo tak něco.

On je totiž vnitřně ubolený a nešťastný a myslí si, že svět je k němu nespravedlivý. Jenže svět je stále tentýž, a jemu nezbývá, než zrevidovat vše a nastavit jinou trajektorii své existence. Možná si dokážeš představit, jak ta jeho osobnost trpí. To, že sem tam provokuje a drží se dogmat o výjimečnosti jedince, je jen malá úleva - a on po ní vždy sáhne. To je to, co Poli cítila a co ji nutilo být více než obezřetnou. Já ho mám rád, a proto si nedovolím mu získávat jakékoli seno, kterými by ten jeho "bratr osel" získat i mizivou převahu.
Podle mě Miroslav celý svůj profesní život profitoval z toho, čemu se na viditelné části v USA říká izraelská lobby, či AIPAC (Česko je z hlediska transparentnosti oproti USA temná bažina, tak ta struktura není moc vidět). S tou bidenovskou odnoží, spjatou s ukrajinskými oligarchy. Kteří teď dostávají naprdel, tak je z toho takovej přešlej. Věřil všemu co mu nakecali, nechal se napíchat, rusofobovat, zombifikovat, a teď takovejhle výsledek.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-26 18:30On je totiž vnitřně ubolený a nešťastný a myslí si, že svět je k němu nespravedlivý. Jenže svět je stále tentýž, a jemu nezbývá, než zrevidovat vše a nastavit jinou trajektorii své existence. Možná si dokážeš představit, jak ta jeho osobnost trpí. To, že sem tam provokuje a drží se dogmat o výjimečnosti jedince, je jen malá úleva - a on po ní vždy sáhne. To je to, co Poli cítila a co ji nutilo být více než obezřetnou. Já ho mám rád, a proto si nedovolím mu získávat jakékoli seno, kterými by ten jeho "bratr osel" získat i mizivou převahu.

Už jsem ti jednou psal, že tvoje představy o mně jsou obdivuhodné a hodně mi o tobě vyovídají. Dík.  :)

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-26 18:07

Á.. buddhismus-raismus vystřídal putinus-vakcinismus :smiley_knight: