Recepty

Založil Pedrito, 2024-02-21 15:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Paradoxy

Nejsem si jistá, ale myslím, že se musí osmahnout že všech stran na pánvi, aby se zatáhla a pak do trouby.

Pedrito

Děti si pošmákly, tak asi dobrý.

Pečete cukroví?

No já ne, pro mě byl výkon uválet pizzu. A to ani nemluvím o Boršči...

Paradoxy

Už jsem dopekla, schovala a stejnak přišli na to kde je schované. Zase začíná období- nejezte to cukoví, no a navánoce přijde období- proč to nikdo nejíte :D

Pedrito

Tak jsem v lídlu obdržel k nákupu zadara tofu a po práci to chutnal... Co to u Neptuna je! To se jí?

Paradoxy

Tofu jí dcera, je vegetarián. Většinou ho nakrájí na kostky a s něčím na pánvi osmaží.

Pedrito

Aha, já čekal něco jako čínskej balkán, a ono to je ze sóji... :o
Maj v číně vůbec krávy?

honzam

To je klasická rychlopříprava. Cibule, tofu, sojovka. Počkáš, až tofu začne pružit a být trochu jako žužu.

Zkus nějak ochucené nebo uzené. To se dá jíst i jen tak.

honzam

Citace od: honzam kdy 2025-02-05 14:26To je klasická rychlopříprava. Cibule, tofu, sojovka. Počkáš, až tofu začne pružit a být trochu jako žužu.

Zkus nějak ochucené nebo uzené. To se dá jíst i jen tak.

Sám ho moc nepoužívám, spíš jen narychlo, když nemám nic uvařeného.

Pedrito

No já tofista tedy rozhodně nebudu  :P
Vyhodil jsem to z okna na louku, tam se pasou v noci zajíci, a přes den kosi, tak to třeba někomu bodne.

Pedrito

Kdepak, není nad pořádně uleželýho syrečka a k němu přikusovat ještě teplej křupavej chleba s máslem a cibulí ^-^

Pedrito

Myslíte že by šlo ukuchtit vajíčko v bramboráku ala pštrosí vejce?
 ???

Paradoxy

Nemám tušení, ani nevím co je na způsob pštrosího vejce, budu gůglit.  :)

Evulína

Citace od: Paradoxy kdy 2025-03-27 16:32Nemám tušení, ani nevím co je na způsob pštrosího vejce, budu gůglit.  :)
To je vejce na tvrdo obalené hmotou na sekanou a upečené jako taková šiška, při rozkrojení vykoukne vejce :-)

Paradoxy

Jé tak to znám prostě jako sekanou :)