Posbíráno

Založil Pedrito, 2024-03-16 23:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Ale mám li být úplně upřímný, tak vidím sexuálně nevybitou ženu...

honzam

Můžu za to já. Zklamal jsem ji. Kdyby mě znala jen z internetu, nemuselo to zajít do takových banovacích extrémů. Zase si ale říkám, že ji tehdy mohlo varovat, když jsem jí popisoval, jak se začínám měnit v draka. Brala to na lehkou váhou.

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-10-27 20:47Chce konat duchovní dobro.

Dle svého chápání. Nedbá na druhé, chce aby její chápání měli všici. Neb to je dokonalé.

Cokoliv jinak, než to chápe, je iluzí oddělenosti.

Když si zamane, že jsi ta iluze, klidně tě hodí ze skály... Ale je líná jak veš, tak neboj. Uspokojuje se seděním na prdeli, divnými žvásty, a banováním...

S tím my nic nenaděláme...ráda bych řekla, že se to změní, ale spíš si myslím, že ne a anebo jí to dojde za hodně dlouho...Jany jsem se tady načetla zase víc než dost....

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-10-27 21:11Můžu za to já. Zklamal jsem ji. Kdyby mě znala jen z internetu, nemuselo to zajít do takových banovacích extrémů. Zase si ale říkám, že ji tehdy mohlo varovat, když jsem jí popisoval, jak se začínám měnit v draka. Brala to na lehkou váhou.
Třeba to v sobě měla skrytě už tehdy a s příchodem poradny jí došlo, že je jejich nejen správcem, ale i vládcem...

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-10-27 21:11Můžu za to já. Zklamal jsem ji. Kdyby mě znala jen z internetu, nemuselo to zajít do takových banovacích extrémů. Zase si ale říkám, že ji tehdy mohlo varovat, když jsem jí popisoval, jak se začínám měnit v draka. Brala to na lehkou váhou.

Nebyl jsi sám, koho občas obalamutila. A dostala, co chtěla - slova opory. Ona byla první, kdo se mi na JZ ozval a pěla chválu až do nebe. To neznalému egíčku těhle móresú zalichotí. Ale intuice záhy řekne, "bacha, tady něco nehraje." Nemůžeš za to, je to její odpovědnost.

Pedrito

Nainstaloval jsem si novou VPNku, takže se tam podívám... Ale psát nebudu, páč mi vše maže a adresu hned banuje. Jako dnes ráno třeba tohle:

Což mám ale uloženo v druhém founu, tak chvilka ztrpení.  :)

Pedrito

Mluvila něco o tom "tajném".. :)
---
Furt jsi nepochopila to "tajné" , že i každý předmět je vibrace ducha, každý atom. Tedy on sám.
Prostě jen píšeš, cos vyčetla, a často i z našich slov.. Jen překrouceným k obrazu svému.

TO nelze zavnímat bez meditace. Což je ve svém pravém významu - odevzdávání své svobody - já - z těch vibrací vzniklého.

Tak třeba ti moudří radí, "dívejte se beze slov" .. A hnidopich řekne, "vždyť o tom mluví slovy." .. :-) A vědecká mysl to začne zkoumat, atom atom...

Ale beze slov v hlavě, to jen zní, je.

Takto doopravdy vnímáš svět?

Pedrito

Druhej navazoval:
---

Když se takhle díváš, s odevzdáním já, jako svědek, vidíš i ty vibrace z kteých jso ty osobnosti druhých. Kteří třeba ještě k tomu odevzdání - meditaci - nedospěli.

Slova moudrých svým světlem ty stěny osobnosti pronikají. A každý má ucho nějak naladěno. Kdo rozumí třeba Drtikolovi, nemusí rozumět třeba Maharajovi
Nelze to nikomu linkovat, jaký má mít sluch.

Pedrito

Třetí jsem si neuložil.. Ale Tara ho stihla  :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-10-28 05:48S tím my nic nenaděláme...ráda bych řekla, že se to změní, ale spíš si myslím, že ne a anebo jí to dojde za hodně dlouho...Jany jsem se tady načetla zase víc než dost....

I to má význam. Prostě vidíš, co vše je v tom duchovňáctví možné. A proč by to vlastně mělo člověka trápit, žejo? Soucit není sebetrýzeň...

Paradoxy

Mě to netrápí :) .Možné je všechno, to máš pravdu...

Pedrito

Jasan, to bylo jako obecně.  :)

Jeden z jejích trumfů je představa, že musíme ukrutně trpět, když to nemáme jak ona. Že musíme být spoutání tím smyslovým vnímáním, plní strachu a kýho výra...To jakmile ji někdo "zlobí", hned to má na talíři. :D

Paradoxy

Tak si představte, že dnes byli na nově ve zprávách dcera a manžel. Jak jsem včera psala o výlovu Bohdanečského rybníku :) Eli tam vypadá jak rákosníček :)

Pedrito

Citace od: Paradoxy kdy 2024-10-28 20:14Tak si představte, že dnes byli na nově ve zprávách dcera a manžel. Jak jsem včera psala o výlovu Bohdanečského rybníku :) Eli tam vypadá jak rákosníček :)

Dobrý! :D Dá se to zkouknout?

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2024-10-28 20:18Dobrý! :D Dá se to zkouknout?
Snad to bude na tn.cz :) My jsme to viděli naživo.