Rány osudu

Založil Pedrito, 2024-03-17 19:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Mě říkali na vandrech knedlík... Ono to zní hanlivě, ale jak to bývá, je to jinak..
To vzešlo z učiliště. Kdo zlobil, dostal tečku do třídní knihy. A těm tečkám se říkalo knedlíci... :-)

honzam

Pro lepší představu ... Mezi rohama mi září něco jako malé slunce, které je něco jako absolutní lví alfa samec a všechno mi patří. I Ty sám mi patříš jako můj majetek a já jsem Tvůj jediný Bůh a žádný jiný Bůh není. Je to ďábelské spojení ega s kundalini. Ta malá hadí hlava před čelem je přes rohy spojená s tím božským sluncem a jsme jako jeden. Normálně je u lidí a zvířat ta malá hadí hlava napojená zezadu na šišinku a je sídlem ega, které přechází mezi inkarnacemi.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-07-21 14:05Pro lepší představu ... Mezi rohama mi září něco jako malé slunce, které je něco jako absolutní lví alfa samec a všechno mi patří. I Ty sám mi patříš jako můj majetek a já jsem Tvůj jediný Bůh a žádný jiný Bůh není. Je to ďábelské spojení ega s kundalini. Ta malá hadí hlava před čelem je přes rohy spojená s tím božským sluncem a jsme jako jeden. Normálně je u lidí a zvířat ta malá hadí hlava napojená zezadu na šišinku a je sídlem ega, které přechází mezi inkarnacemi.

To ale není koncové. Mozek ná dvě hemisféry. Jedna se ztáčí doprava a druhá doleva. Co je tvoří jsou energie krajních nádí, idy a pingaly. V adžně se kříží, levá ida jde doprava a tvoří emoční ego. Pravá pingala se tam kříží a jde do leva a tvoří intelektuální ego.A šušumna...
Už chápete, proč se tohle běžně neučí?

honzam

A Ritual Cat in Zen Monastery

When they are among us, cats are angels

~ George Sand

https://www.learnreligions.com/cats-as-divine-messengers-animal-angels-124478

CitaceAngels Appearing as Cats

Angels are pure spirits and can manifest in the physical realm by adopting the form of a cat when that would help them accomplish their God-given missions, believers say.

"Angels sometimes 'assume' bodies, as we would put on a costume," writes Peter Kreeft in his book "Angels (and Demons): What Do We Really Know About Them?" Other times, he notes, angels influence our imaginations and we see them in a body, but there isn't anything there. Kreeft writes that he wonders if his guardian angel sometimes inhabits the body of his pet cat.

Když jsem se tomu odevzdával byla situace, kdy jsem vyloženě stál před tím, že když budu ochotný obětovat všechno, můžu dát ostatním opravdového anděla, ale už to nepůjde vzít zpět. Vůbec jsem netušil, že se ze mě stane kočka.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-07-21 14:18
Citace od: honzam kdy 2024-07-21 14:05Pro lepší představu ... Mezi rohama mi září něco jako malé slunce, které je něco jako absolutní lví alfa samec a všechno mi patří. I Ty sám mi patříš jako můj majetek a já jsem Tvůj jediný Bůh a žádný jiný Bůh není. Je to ďábelské spojení ega s kundalini. Ta malá hadí hlava před čelem je přes rohy spojená s tím božským sluncem a jsme jako jeden. Normálně je u lidí a zvířat ta malá hadí hlava napojená zezadu na šišinku a je sídlem ega, které přechází mezi inkarnacemi.

To ale není koncové. Mozek ná dvě hemisféry. Jedna se ztáčí doprava a druhá doleva. Co je tvoří jsou energie krajních nádí, idy a pingaly. V adžně se kříží, levá ida jde doprava a tvoří emoční ego. Pravá pingala se tam kříží a jde do leva a tvoří intelektuální ego.A šušumna...
Jako třeba to, že strom života je sušumna s čakrami a vyhnání z ráje je v podstatě jedna inkarnace hadích dvojčat do fyzického těla.  :)

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-07-21 14:30A Ritual Cat in Zen Monastery

When they are among us, cats are angels

~ George Sand

https://www.learnreligions.com/cats-as-divine-messengers-animal-angels-124478

CitaceAngels Appearing as Cats

Angels are pure spirits and can manifest in the physical realm by adopting the form of a cat when that would help them accomplish their God-given missions, believers say.

"Angels sometimes 'assume' bodies, as we would put on a costume," writes Peter Kreeft in his book "Angels (and Demons): What Do We Really Know About Them?" Other times, he notes, angels influence our imaginations and we see them in a body, but there isn't anything there. Kreeft writes that he wonders if his guardian angel sometimes inhabits the body of his pet cat.

Když jsem se tomu odevzdával byla situace, kdy jsem vyloženě stál před tím, že když budu ochotný obětovat všechno, můžu dát ostatním opravdového anděla, ale už to nepůjde vzít zpět. Vůbec jsem netušil, že se ze mě stane kočka.

Řeknu ti, jak to je, dostal jsi se do nadvědomí. To má spojitost s budoucností. A je to zóna obyčejně lidem nepřístupná. Buď velmi opatrný, a pokud ještě můžeš, vrať se.

honzam

Už to dávno nejde. Musím se s tím naučit pracovat. Třeba zjistit, co tam dole doopravdy je, dřív než tam někdo znovu vleze.

Pedrito

Můžeš být někdo, kdo to rozsvítí. Ale vyhoď ty pocity viny, ty by tě mohly sejmout. S nimi jsi moc zranitelnej.

honzam

Ty ve mně ještě udržují jakousi lidskost. Tam nahoře je to tak zvířecí.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-07-21 14:37
Citace od: Pedrito kdy 2024-07-21 14:18

Jako třeba to, že strom života je sušumna s čakrami a vyhnání z ráje je v podstatě jedna inkarnace hadích dvojčat do fyzického těla.  :)

Je to něco, co se dá těžko představit. Neb už to je v nás. My se ptáme na zázrak stvoření, ale už to je v nás. V plodech a každý má v sobě jadérko. Nový zrod.
Co bylo prvně strom, ovoce, nebo jadérko? :)

Pedrito

Porazíme zlá božstva, co se staly démony. A osvobodíme jejich vězně. Co nikdy neviděli nebe. Uvolníme prostor pro větší myšlenky, než že "já" chci věčnost...

honzam

Někdy mám slabší chvilky a představuji si, jaké by to bylo, kdyby to všechno byly jen fantazie a já byl zpátky ten kluk kvedlající joystickem nebo rubající nestvůry v Dračáku, ale ty momenty "Co jsem to pro boha udělal?" už naštěstí nejsou tak časté.

Pedrito

Byl jsi do toho naprosto zaujatej, způsobem, že ti to otevřelo bránu. Ale nezbláznil ses, ani nešel vystřílet instituci... V tom jsi vyjímka, páč komu to takhle přeskočí, tak asociálně blbne.
Drž se. Tu horu otevřem, máš-li tam ty kontakty.

Miroslav

Bludiště lidského nevědomí je snad nekonečné. Pokud se to v člověku prolomí pokud ještě není zcela osvobozen od sebestřednosti, tak to pak takhle dopadá. Je v tom chycen, sebestřednost a sebedůležitost naroste tak, že už nemůže projít uchem jehly, tou úzkou branou.

To je říše Bohů a z ní vede cesta bohužel postupně až přes peklo zpět do lidské říše, ve které jediné je možnost úplného osvobození a poznání.

http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2012030010

honzam

Co se dá dělat. Každopádně je ten svět zvířecích bohů fascinující. Rád si ho projdu. >:D