Kombinatorika, náhodilost

Založil Pedrito, 2024-04-01 04:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Jinak ze všech 282 losování padá opět nejvíc 11 (51x) a 19 (53x). V druhé půli 11 (22x) a 19 (26x), tam už vede 5 (28x) a 13 (28x). Potřebovali bychom statistiky tak za 100 let a ne jen za rok. :)

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2024-04-01 12:05Ty jsi cvok, pokud jsi to nedělal v MaxHitPro...

Nebo v Excelu ...
V Pythonu z textového souboru, kam jsem nakopíroval stránku Fortuny.

Pedrito

No dyk říkám že jsi cvok, ale taky krásnej... Stáhni si to MaxHitPro, verzi 5. Na to mám koupený serial. Verze 9 už nejsou tak dobré. Každopádně ten program ber jako tým, kde každej dělá svou práci... Výsledek nezaručuje výhru, ukazuje minulost.

Pedrito

PS. Mám koupené i WHD load.  :)

Pedrito

Zajímalo by mě to, co na to říkáš, na to MaxHit...

Pedrito

Já ti to poskytnu ve full, už to je strašně dlouho, a ten program se nevyvýjí. Možná si Taylor koupil ostrov a směje se z houpačky na sluníčko. Mám k tomu nějaký dodatky v Excelu někde.. Rozbít jsem to jeho dílo nechtěl. Na tolik jsem si ho vážil.

Pedrito

Ty jsi taky Honzame taky takovej Wozniak... Máš úžasnou schopnost vidět  jedničky a nuly, a rozumět jim. To já neumím, vidím až nějakej ten vyšší jazyk.

honzam

MaxHit neznám a neumím najít. Radši si věci počítám ručně. :) 

Nemáš náhodou starší výsledky 3 z 21. Konkrétně mezi 22. 3. 2023 - 3. 4. 2023 a 31. 1. 2023 - 19. 3. 2023?
Starší jsou archive.org, ale těch pár jsem nikde nevydoloval.

honzam

Tak už je mám na https://www.ifortuna.cz/ciselky/lottery/147/results.

Zkusím zrekonstruovat všechna losování od začátku loterie.

Pedrito

Citace od: Pedrito kdy 2024-04-01 13:08Já ti to poskytnu, ve full, už to je strašně dlouho, a ten program už se nevyvýjí. Možná si Taylor koupil ostrov a směje se z houpačky na sluníčko. Mám k tomu nějaký dodatky v Excelu.. Páč ani ten Joe není dokonakej, a rozbít jsem to jeho dílo nechtěl. Na tolik si ho vážím.

Ale jede to jen na 32bit, snad mě nemáš za vola, co blouzní, trochu se ti to budu snažit přiblížit. Pětkrát pět metod výběru a predikce, dá pravděpodobnost v zadané loterii tisíce systémů. Ukáže ti to přesně v každý den losování, co bys vsadil. A to je práce, co to týmu trvá měsíce, což je pozdě. Je to starej soft, ale nepřekonatelnej.

Pedrito

Zkusím ti to nějak poslat, ale nemám aktuální tahy, zas to tak nežeru, nebo spíš zapomínám. Tam si zvolíš jakou loterii chceš, od kena až po trojku, musíš si to navolit, a zapsat historii. Musíš se tomu chvilku věnovat, není to ptákovina typu expert lotto..

honzam

Tak na stránce https://vyhraj.cz/loterie/fortuna-3-z-21/archiv-vysledku/ je ten archiv dost nekompletní. Sice se dají losování dobře překopírovat, ale spousta jich chybí. Ze stránky https://www.ifortuna.cz/ciselky/lottery/143/results to zas nejde dobře vytáhnout.

Už mám celý březen 2024.

Pedrito

Já ten archiv fortuny nemám, a ani sazka už nemá starej zdroj. Teď maj asi jinou adresu. To si prostě zapíšeš s každym tahem.
 Z hlediska astrologie byl první tah sportky 22.4.1957. A co jsem zaslech tak jen jednou se opakovala stejná kombinace šesticíslic.

Pedrito

Někdo však říká že následující tah se děje na základě 20ti minulých. No když se na to zeptáš umelé inteligece, vyleze ti asi něco v stylu Jany.

Pedrito

Taky je GAT engine.. filozofie dobrá, ale na starýho Taylora to nemá. Když se nad tou Řekovou technologií zamyslím, tak dělá v podstatě to samé, co Maxhitpro, akorát to zavdal do jiné pojmologie. A vykresluje jinak.