Songy

Založil Pedrito, 2024-02-10 16:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-25 14:50Proč si Bůh vyvolil židovský národ? Na to přesně odpovídá Ježíš: Ne zdraví potřebují lékaře, ale nemocní a chromí. Takže podřízenost hmotné formě existence je v nich v takovém rozsahu, že proto, aby tím neubližovali ostatním tvorům, chrání tyto tvory před úpadkem tím, že pomocí židů ukazuje příklady, co není osvobozující a co vede k zapomnění na Boha - a tedy i k záhubě.

To, že si to židé vykládají tak, že protože si je Bůh vyvolil, musí být všem nadřazení, je jen jejich pomýlení...

Ty mne teda stále překvapuješ. Tohle bych teda do tebe něřekl. Ty taky za vším špatným, co se děje, vidíš sionistické spiknutí?

Já jsem árijec jak sviňa, ale Židy mám velice rád, jejich inteligenci, moudrost, vědu, umění, humor...
Zajímavé je, jak se v tom liší od Arabů, se kterými mají společné kořeny.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-25 18:11
Citace od: durodara kdy 2025-04-25 14:50Proč si Bůh vyvolil židovský národ? Na to přesně odpovídá Ježíš: Ne zdraví potřebují lékaře, ale nemocní a chromí. Takže podřízenost hmotné formě existence je v nich v takovém rozsahu, že proto, aby tím neubližovali ostatním tvorům, chrání tyto tvory před úpadkem tím, že pomocí židů ukazuje příklady, co není osvobozující a co vede k zapomnění na Boha - a tedy i k záhubě.

To, že si to židé vykládají tak, že protože si je Bůh vyvolil, musí být všem nadřazení, je jen jejich pomýlení...

Ty mne teda stále překvapuješ. Tohle bych teda do tebe něřekl. Ty taky za vším špatným, co se děje, vidíš sionistické spiknutí?

Já jsem árijec jak sviňa, ale Židy mám velice rád, jejich inteligenci, moudrost, vědu, umění, humor...

Ale kdepak. Chasidé jsou mou srdcovou záležitostí, Baal Šem Tov je jeden z mála od koho bych se ani nehnul... Problém je ale ten, že židé Baal Šem Tova a jeho výklady světa nenávidí až za hrob.

Miroslav

Citace od: durodara kdy 2025-04-25 18:28

Ale kdepak. Chasidé jsou mou srdcovou záležitostí, Baal Šem Tov je jeden z mála od koho bych se ani nehnul... Problém je ale ten, že židé Baal Šem Tova a jeho výklady světa nenávidí až za hrob.

To jsou ty drobné rozmíšky, stejně jako je měli a mají mezi sebou křesťané, muslimové a dokonce i třeba sourozenci.

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-25 18:35
Citace od: durodara kdy 2025-04-25 18:28

To jsou ty drobné rozmíšky, stejně jako je měli a mají mezi sebou křesťané, muslimové a dokonce i třeba sourozenci.

Jestli to jsou pro tebe malé "rozmíšky" tak skutečně vůbec nic nevíš o tom, o čem píši.

Pedrito

Tý brďo, Dead Can Dance jsem žral jak sunar... Ta Lissa, to teda byla Múza!
Měli vlastní jazyk, nikdo nevěděl o čem zpívaj,
a přece to každý cítil...

Pedrito

Tak dám taky jednu

durodara

durodara

Pro Petru...

Evulína

Miroslav

Pro Zdeňka

Miroslav

Pro padlého ukrajinského vojáka bránícího svou vlast...

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 22:58Pro Zdeňka

Nechápu. Co tím chtěl básník říci.

Chápu že někdo se vyžívá v ponurosti (či zvrácenosti). Velkoměsta, třeba. Ale proč to dáváš sem?

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 23:14Pro padlého ukrajinského vojáka bránícího svou vlast...

Mě to přijde až perverzní.

Žena (co pomalu vypadá jak muž), má jedinou starost nalíčit se, aby vypadala sexy.

Umírej ukrajinský vojáku za zájmy Blackrocku a americké podloží. Protože jsi se nechal cynicky zlákat na západní pozlátko nižších pudů.

Chápu to správně Miroslave?

durodara

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-27 04:49
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 23:14Pro padlého ukrajinského vojáka bránícího svou vlast...

Mě to přijde až perverzní.

Žena (co pomalu vypadá jak muž), má jedinou starost nalíčit se, aby vypadala sexy.

Umírej ukrajinský vojáku za zájmy Blackrocku a americké podloží. Protože jsi se nechal cynicky zlákat na západní pozlátko nižších pudů.

Chápu to správně Miroslave?
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-27 04:48
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-26 22:58Pro Zdeňka

Nechápu. Co tím chtěl básník říci.

Chápu že někdo se vyžívá v ponurosti (či zvrácenosti). Velkoměsta, třeba. Ale proč to dáváš sem?

Zkouší tě oběma videy provokovat, protože je - slovy Hozama - hladový.

Nereaguj, jestli provokuje, není ještě vyhladovělý natolik, aby pochopil

durodara

Doufám, že to myslíš tak, že padlý ukrajinský voják se, slovy Annie Lennox, snaží omluvit za vše a všem co udělal - ale proto, že už víceméně nemůže, naříká, že nikdo nemůže pochopit, jak hrozně se cítí vinen.

Očividně terapie hladovkou, alespoň takto zjednodušeně, přináší své plody.