Songy

Založil Pedrito, 2024-02-10 16:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-09 12:13
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 11:33Má smysl tu líčit, že je to trochu jinak? No nemá ::)
Nu vždyť od toho tu diskuze jsou, abychom sdíleli svůj pohled, jak to má kdo jinak, obohacovali se tak.

Jenomže vy dva něco skrýváte, že jo...

O tom nevím. Jen že jsou "věci" přirozeně "skryté"... Jak řek tuším Džibrán, "Cudnost je štít proti oku nečistého, až nebude očí nečistých vaše nahá těla se zatřpytí ve slunci"... Asi ne doslova, ale v tom smyslu. A to platí i o Pravdě.

Pedrito

Lásko, kde najdu tě
skrytou v mé perutě
možná až dám ti je
tvým letem ožije
cestička životem
před plotem za plotem
zrezivěl kov
v očích dne
jež nocí je hvězd.

Pedrito

Pedrito

Ptali se slepého hvězdáře, jak můžeš pozorovat všechna ta nebeská tělesa. Ukázal na svou hruď a praví, zde jsou všechny ty hvězdy a souhvězdí.

Zdeněk

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 15:13
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 11:33Má smysl tu líčit, že je to trochu jinak? No nemá ::)
Nu vždyť od toho tu diskuze jsou, abychom sdíleli svůj pohled, jak to má kdo jinak, obohacovali se tak.

O tom nevím. Jen že jsou "věci" přirozeně "skryté"... Jak řek tuším Džibrán, "Cudnost je štít proti oku nečistého, až nebude očí nečistých vaše nahá těla se zatřpytí ve slunci"... Asi ne doslova, ale v tom smyslu. A to platí i o Pravdě.

"Co vám říkám ve tmě, povězte na světle; a co slyšíte v soukromí, hlásejte ze střech." Jak ve světle slov Ježíšových odpovíš na tvrzení, že s Miroslavem kuješ duchovňácké pikle? Pod rouškou cudnosti, Džibrána zneužívaje?

Pedrito

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-09 16:54
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 15:13

"Co vám říkám ve tmě, povězte na světle; a co slyšíte v soukromí, hlásejte ze střech." Jak ve světle slov Ježíšových odpovíš na tvrzení, že s Miroslavem kuješ duchovňácké pikle? Pod rouškou cudnosti, Džibrána zneužívaje?
Napřed musíš opravit tuhle fórovou sugesci, že kuju s Miroslavem nějaké pikle. Pak se domluvíme. Nikdy jsme se osobně nepotkali. To by moh pýt počátek našeho dorozumění.

Pedrito

Pokud mě chce neko vidět osobně, musí si uděla někdy v sobotu výlet do Jihlavy. To je jedinej den v týdnu, kterej mám volný.

Pedrito

Je tu krásná Zoo a katakomny. Vůbec nemusíme duchovno řešit. Prý když se potkaj dva opravdoví hledači, většinou se jen smějí. No setkání s Luckym bylo úsměvné až z odstupu. Byl to nářez... :)

Zdeněk

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-09 17:33No setkání s Luckym bylo úsměvné až z odstupu. Byl to nářez... :)
No já si vzpomínám na Luckovo diskuzní reakci když jsem se začal navážet do tuším že Lama se jmenoval.
To sem teda čuměl jako vejr. :)

Pedrito

Lama byl super.

U Lucka se stalo něco zvláštního, ztratil jsem u něj čepici. To nám plešatejm vadí, neb pak moc svítí... Tak jsme ji hledali jak diví ale autobus už čekal... Nazdar má džínová čapko. Odjížděl jsem svítící ale ne šťastný. Nikdy se ta čapka nenašla. Prostě se vypařila. Ale ty Luckovi zelený oči, když jsem mu mával z autobusu, ty mě dostaly. Mám podezření, že to udělal schválně, že chtěl vidět mou reakci ze ztráty čapky.

Evulína

Pro Evulínu nikdo žádnou písničku. :-(

Paradoxy

Pro Evulínu :)

Miroslav

Pre Evulínu  :)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-04-09 18:29Pro Evulínu nikdo žádnou písničku. :-(
Přerušili jste mě...  ;)

Pro Evinu

Pedrito

Petře