Výkřiky do tmy

Založil Pedrito, 2025-01-26 12:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Miroslav

Citace od: Petra kdy 2025-03-24 09:58
Citace od: Miroslav kdy 2025-03-24 09:24Myslím že to moc dramatizuješ a že v podstatě o nic nejde,

Jde. Je to v podstatě pomluva. Na způsob, co si ten Miloš myslí, vždyt ani není pravý syn Eduarda Tomáše.

Takhle to rezonuje možná v tobě, já tohle povídání takhle vůbec nevnímám.

Petra

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-20 13:18V tom životopisu Tomášových od Miloše  http://www.jitrnizeme.cz/view.php?cisloclanku=2005103101
tam o tom také nic není, není tam ani nic o přechozích manželstvích obou, ale zato je tom hodně o Vackovi a o tom, co o Tomášových říkal.

Takže myslím, že od Miloše bych se toho asi moc stejně nedozvěděl.

Možná "Proč se na to ptáš?" nebo něco na ten způsob.

To by byla ta správná duchovní reakce.

Takže se taky ptám: Proč to chceš vědět?

durodara

Citace od: Evulína kdy 2025-03-24 10:17
CitaceAle - nechceš vložit fotku, jak ti syčí přehřátá pára z uší - už jen ta představa je pohled pro Bohy...
¨

To se zase jen pleteš - Já jsem přeci jen ta namyšlená Beruška,,,

durodara

Svým způsobem se bavím docela dobře...

Žádné škrobené "masky" duchovnosti - když jde o plození, jdou všechny distinguované způsoby do háje...

Petra

Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:19
Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:15Nebo ho v porodnici vyměnili.  :D

Jasně, a proto ve třech letech namaloval Ankh místo autíčka... Neblbni, jako tady téměř všichni...

No, a? Třeba ho vyměnili za nadaného, velmi intuitivního syna nějakého malíře a ten pod duchovním vlivem Tomášových začal malovat už od třech let spirituálně.  :smilie_confused_dontknow:

Jak vidíš, pro spekulace neexistují žádné meze.  ;D

Petra

Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:52Svým způsobem se bavím docela dobře...

Žádné škrobené "masky" duchovnosti - když jde o plození, jdou všechny distinguované způsoby do háje...

Jste si holt s Miroslavem hodně podobní. Mlžíte a provokujete. Tedy také žádné duchovní projevy.

Miroslav

durodara

Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:52
Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:19
Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:15Nebo ho v porodnici vyměnili.  :D

Jasně, a proto ve třech letech namaloval Ankh místo autíčka... Neblbni, jako tady téměř všichni...

No, a? Třeba ho vyměnili za nadaného, velmi intuitivního syna nějakého malíře a ten pod duchovním vlivem Tomášových začal malovat už od třech let spirituálně.  :smilie_confused_dontknow:

Takže jsi na to kápla ty - je to pravý syn Goyi, jen ucho mu rodiče zabránili si uříznout...

(nemůžu se moc řehonit, vyvedli by mně z auly, tohle vypadá na smrtelně důležitá témata, ne nepodobná dumání Dánského prince...)

durodara

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-24 10:57

Tak vidíš, konečně víme co je ta všemi hledaná Pravda...

Jen je škoda, že jsme sirotci - Eduard by nás, i s touhle pravdou, utopil v bazénku pod balkónem...

Petra

Ale to spekulování, že Miloš není syn Eduarda Tomáše, je opravdový duchovní úpadek. 

Dívám se na Einsteinovi děti:

Eduard Einstein - sensibilní, básnicky a malířsky nadané dítě

Líza Marič - tu Einstein zatajoval

Hans Albert Einstein - profesor pro hydrauliku na Kalifornské univerzitě

durodara

Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:55
Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:52Svým způsobem se bavím docela dobře...

Jste si holt s Miroslavem hodně podobní. Mlžíte a provokujete. Tedy také žádné duchovní projevy.

Mé pravé jméno je "Smějící se Bestie"...
Zase jsi autorkou největšího odhalejí jej a jen TY!

Petra

Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:59
Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:52No, a? Třeba ho vyměnili za nadaného, velmi intuitivního syna nějakého malíře a ten pod duchovním vlivem Tomášových začal malovat už od třech let spirituálně.  :smilie_confused_dontknow:

Takže jsi na to kápla ty - je to pravý syn Goyi, jen ucho mu rodiče zabránili si uříznout...

(nemůžu se moc řehonit, vyvedli by mně z auly, tohle vypadá na smrtelně důležitá témata, ne nepodobná dumání Dánského prince...)

Ucho si uřízl Gogh, Goya, pokud vím, ne.

durodara

Citace od: Petra kdy 2025-03-24 11:06Ale to spekulování, že Miloš není syn Eduarda Tomáše, je opravdový duchovní úpadek.

Jsem rád, že jsme na společné palubě - zdálo se, že už se ta bárka převrátí...

Díky.

durodara

Citace od: Petra kdy 2025-03-24 11:09
Citace od: durodara kdy 2025-03-24 10:59
Citace od: Petra kdy 2025-03-24 10:52No, a? Třeba ho vyměnili za nadaného, velmi intuitivního syna nějakého malíře a ten pod duchovním vlivem Tomášových začal malovat už od třech let spirituálně.  :smilie_confused_dontknow:

Ucho si uřízl Gogh, Goya, pokud vím, ne.

Víš to mnohem lépe než já... Poklona až k zemi...

Evulína

Vlk se nažral a koza zůstala celá. :-)