Jedna velká rodina :)

Založil Pedrito, 2025-03-09 10:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Evulína

Byla, už není. Jestli ti chybí, tak ji pozvi, já ji sem po třetí zvát nebudu :)

Dá se jen jedna věta nějak označit, jakože je to citát někoho?

Díky za srozumitelnou odpověď, fakt jsem nevěděla, co jsi tím mlžením kolem a dokola chtěl říct.
Takže byla a ty jsi ji zabanoval za to, co dělala na Poradně?

Jinak mi tady nechybí, myslím, že je zde celkově lepší, úplně jiná atmosféra, než na Poradně byla a díky za to.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 16:49Ze mě si příklad neberte. Pedrito, představ si, že zkoušíš jednat s kočkou. Kočka situaci vyhodnotila tak, že někdo ubližuje jejím koťátkům a začala jednat. Je v ráži a bude škrábat a kousat. Je několik řešení. Diskuze k nim nepatří.

1) Porušíš své zásady a odstřelíš ji, abys chránil Miroslava.
2) Doporučíš Miroslavovi se vzdálit, jestli to kočku po nějaké době nepřejde.
3) Budeš s ní bojovat a snažit se ji udržet mimo dosah. Může to fungovat, ale budeš sám poškrábaný a pokousaný.

Řídí mě instinkty a teď jsem na lovu.
Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 17:05
Citace od: honzam kdy 2025-03-09 16:49Ze mě si příklad neberte. Pedrito, představ si, že zkoušíš jednat s kočkou. Kočka situaci vyhodnotila tak, že někdo ubližuje jejím koťátkům a začala jednat. Je v ráži a bude škrábat a kousat. Je několik řešení. Diskuze k nim nepatří.

1) Porušíš své zásady a odstřelíš ji, abys chránil Miroslava.
2) Doporučíš Miroslavovi se vzdálit, jestli to kočku po nějaké době nepřejde.
3) Budeš s ní bojovat a snažit se ji udržet mimo dosah. Může to fungovat, ale budeš sám poškrábaný a pokousaný.

Řídí mě instinkty a teď jsem na lovu.

Ani jednu. A o Miroslava obavy nemám :))

Jednou jsem někde řek, na dotěrné Eviny otázky,
že Miroslava vnímám jako Mistra (probuzeného).
A všichni to vzali, že jako mého osobního Mistra ;D
A tak to na těch diskusích chodí, njn...
Proč se lidi tak rádi pletou ve svých domněnkách?
Asi jim to dělá dobře...
Eva má dotěrné otázky, když někdo mlží a nedokáže (nechce) se jasně vyjádřit na jasnou otázku, podobně jako tomu bylo dnes s tou Janou, jestli je zaregistrovaná. Takoví lidé mě silně iritují, když nedokáží napsat "ano" nebo "ne".
Ano, dokážu být pak neodbytná.

Jak zdůvodňuješ to, že Miroslava vnímáš jako mistra je úsměvné, ale budiž.
Pokud by tomu tak bylo jen a jen z tohoto důvodu, jak si myslíš a jak se nám snažit namluvit, bylo by to podivné a zase takoví trotlíci nejsme. (Píšeš, že všichni to tak vzali...)
Ale ty opakovaně Miroslava hájíš, zastáváš se ho a jde cítit, že sis ho postavil na nějaký piedestal. Ani ho neznáš, kdo to je. Sejít ses s ním nesešel a ani hádám nesejdeš, protože on si svou identitu sakra chrání a vůbec nechápu, proč? Že by opět ta pýcha? Několikrát, hodněkrát jsem ho žádala, prosila, aby mi zavolal, dávala jsem všanc veřejně svůj telefon v rámci diskuzí a co myslíš? Zavolal? NEZAVOLAL!
Měla jsem zájem se s ním sejít, několikrát! On, že jedině za přítomnosti jeho chytré, krásné, duchovní ženy. Co bych si s ní asi tak povídala? Jéééé, paní, vy jste krásná! A prý i chytrá (ne moudrá, ale chytrá, to ti budu Miroslave stále připomínat). A prý jste i duchovní! No není možná!
Cccc, o takové setkání nestojím. Nevím, proč si na sobě tak zakládá, proč, na co je pyšný, proč chce zůstat v utajení? Fakt to nechápu. Asi má strach, že by ho zavalila vlna duchovňáků, kteří by chtěli, aby je učil, ha ha ha.

Miroslave, promiň, psal jsi, že máš rád zpětnou vazbu. Ale aby to  nebylo jen samé šití do tebe, jak Pedrito psal, že do tebe skoro všichni šili, ráda tě potkávám a bylo by mi bez tebe tak nějak více smutno na těch našich diskuzích, v té naší vesničce malebné, střediskové :-)

A ty Pedrito ho přestaň furt hájit, on to nepotřebuje.

Pedrito

CitaceDá se jen jedna věta nějak označit, jakože je to citát někoho?

Jo, zkopíruješ ji, vložíš, označíš a zmáčkneš šestou ikonu zprava (v tý řadě jak tam je i youtube)

Jen jsem připomínal, jak vzniklo Posezeníčko, a že Jana s tim má taky co dělat, neb mě několikrát vyháněla s tím ať netrolím a udělám už konečně ty stánky ;D Jo, to je tvá tradice, vidět mlžení za každym rohem ;)

Nezabanoval jsem ji, smazal jsem ji :) asi po týdnu, kdy permanentně mazala každý můj příspěvek, a bezpochyby za ten týden trhla rekord v počtu banů:)) Pak byla celá divá, co jsem si to dovolil... zajímavé.

Jenže ona sem může, kdežto když dala někomu ban, a on neměl alternativní Ípéčka, tak se na Poradnu ani nepodíval.

No, uvidíme za pár let...

Pedrito

CitaceA ty Pedrito ho přestaň furt hájit, on to nepotřebuje.

CitaceA o Miroslava obavy nemám.

Evulína

CitaceJo, zkopíruješ ji, vložíš, označíš a zmáčkneš šestou ikonu zprava (v tý řadě jak tam je i youtube)
Zkouška.

Evulína

Aha, ale tam není, od koho to je citace, ale to nevadí.... díky za radu.

Pedrito

CitaceAle ty opakovaně Miroslava hájíš

Kde Miroslava "hájím". Já píšu hezky i o jiných :) Když píšeš hezky o Jáčkovi, tak ho hájíš?

Evulína

CitaceNezabanoval jsem ji, smazal jsem ji :) asi po týdnu, kdy permanentně mazala každý můj příspěvek, a bezpochyby za ten týden trhla rekord v počtu banů:)) Pak byla celá divá, co jsem si to dovolil... zajímavé.
Ona mazala každý tvůj příspěvek, jak píšeš, na Poradně, a banovala tě na Poradně, že?

honzam

Citace od: Evulína kdy 2025-03-09 19:40Několikrát, hodněkrát jsem ho žádala, prosila, aby mi zavolal, dávala jsem všanc veřejně svůj telefon v rámci diskuzí a co myslíš? Zavolal? NEZAVOLAL!

Zdůvodnil to nějak nebo jen mlžil?

Pedrito

CitaceTakoví lidé mě silně iritují, když nedokáží napsat "ano" nebo "ne".

Mě zas iritují lidé, co se snaží druhého někam dotlačit, vnímají už jen svůj záměr, a ze své umanutosti si upletou bič. U Evulíny ale musí člověk přimhouřit oko ;)

Pedrito

Citace od: Evulína kdy 2025-03-09 19:48
CitaceNezabanoval jsem ji, smazal jsem ji :) asi po týdnu, kdy permanentně mazala každý můj příspěvek, a bezpochyby za ten týden trhla rekord v počtu banů:)) Pak byla celá divá, co jsem si to dovolil... zajímavé.
Ona mazala každý tvůj příspěvek, jak píšeš, na Poradně, a banovala tě na Poradně, že?

Jo. Taky jsem se jí pak veřejně omluvil, že to nebylo profesionální. To ji ovšem neodradilo od dalšího vyhazování, mazání a banování. Nejen mě.
 ::)

Miroslav

Citace od: Evulína kdy 2025-03-09 19:40A ty Pedrito ho přestaň furt hájit, on to nepotřebuje.

Já to opravdu nepotřebuji.

A uvědomuji si, že opravdu rád provokuji a je to proto, že pak lidé ukážou nejen svoji načančanou výkladní skříň, ale i to, co je za ní, co je ve sklepě a podobně.
A já si tady povídám s lidmi abych je poznával, jací opravdu jsou a někdy to provokování a jejich reakce, které si mohou při tom třeba uvěmit, to může i jim samotným něco ukázat.
V podstatě je to něco jako trochu černý humor.
A kdo se bere smrtelně vážně tak to pociťuje jako znevažování, agresi, pýchu atd. A to mi také o nich něco říká.

Když jdu lesem, také mne zajímá vše kolem, stromy, ptáci, květiny, houby - stejně tak když jsem mezi lidmi, mne zajímají lidé - lidství v různých podobách, jejich vnitřní život atd.

Evulína

Citace od: honzam kdy 2025-03-09 19:48
Citace od: Evulína kdy 2025-03-09 19:40Několikrát, hodněkrát jsem ho žádala, prosila, aby mi zavolal, dávala jsem všanc veřejně svůj telefon v rámci diskuzí a co myslíš? Zavolal? NEZAVOLAL!

Zdůvodnil to nějak nebo jen mlžil?
Nezdůvodnil. Ticho po pěšině.

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 19:53
CitaceTakoví lidé mě silně iritují, když nedokáží napsat "ano" nebo "ne".

Mě zas iritují lidé, co se snaží druhého někam dotlačit, vnímají už jen svůj záměr, a ze své umanutosti si upletou bič. U Evulíny ale musí člověk přimhouřit oko ;)

Prosímtě, řekni mi, jak tě kdo chce někam dotlačit, když by se rád na svou jasně položenou otázku dozvěděl odpověď, která je buď ano nebo ne.

A nevím, proč bys měl u Evilíny přimhuřovat oka? To je raději rozostři :-)))))

Evulína

Citace od: Pedrito kdy 2025-03-09 19:56
Citace od: Evulína kdy 2025-03-09 19:48

Jo. Taky jsem se jí pak veřejně omluvil, že to nebylo profesionální. To ji ovšem neodradilo od dalšího vyhazování, mazání a banování. Nejen mě.
 ::)
Ale i Miroslava :-)