Channelig x telepatická komunikace

Založil Petra, 2025-04-20 10:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 7 Hosté prohlíží toto téma.

Miroslav

Je to bludiště. Zajímá to hlavně ty, kterým nestačí jejich vlastní myšlenkový guláš a duchovní představy.
Když má být člověku něco "odjinud" sděleno, je mu to sděleno ale ne proto, aby to vytruboval do světa. Je to pro něj, pro jeho cestu.
Celý tenhle chnelling je jednou z cestiček po větvi, nikoliv přímo vzhůru po kmeni. A když člověk doleze až na konec větve, tak spadne na nižší větev a nebo ještě níž.
Prostě je to strašně zajímavá potrava pro duchovní ego a překážka na duchovní cestě.

Zdeňka z téhle závislosti nevyléčila ani ta jeho Krystýnka.

A to neříkám jen že si to jenom myslím, ale mám s tím a hlavně s lidmi, kteří tomu přímo propadli bohaté zkušenosti.

Zdeněk

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 12:52Zdeňka z téhle závislosti nevyléčila ani ta jeho Krystýnka.
Osvícený je v mém pojetí Buddha, nikoli Ra (který je podle mě ještě na cestě). Ale to neznamená, že se od něj nemohu učit. Ty zanechané texty jsou prostě poučné, moudré, hluboké.
Neučí žádné dogma - musíš to jakoby sám vymyslet, abys to pochopil.

Nepochybuji ale o tvé závislosti na svém Guru, Miroslave. :) Odtud i tvoje kritika.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 12:52Zdeňka z téhle závislosti nevyléčila ani ta jeho Krystýnka.

A to neříkám jen že si to jenom myslím, ale mám s tím a hlavně s lidmi, kteří tomu přímo propadli bohaté zkušenosti.

Psychopat jako Ty těžko může někoho poučovat o tom, jak by se měl léčit. Jsi jen hloupý provokatér, co je sám ve sračkách, tak si zlost vylévá na ostatních. Ještě jsi mi nenapsal, jestli můžeš chodit. Chodíš nebo jsi kripl?

honzam

Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-20 14:14Nepochybuji ale o tvé závislosti na svém Guru, Miroslave. :) Odtud i tvoje kritika.

Jeho hloupé řeči vychází z toho, že je to čurák.

durodara

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 14:20
Citace od: Zdeněk kdy 2025-04-20 14:14Nepochybuji ale o tvé závislosti na svém Guru, Miroslave. :) Odtud i tvoje kritika.

Překvapuješ.

Tvoje "hra" rázem přeskočila do čirého zoufalství!

To se také nedělá...

honzam

Citace od: durodara kdy 2025-04-20 14:30

Překvapuješ.

Tvoje "hra" rázem přeskočila do čirého zoufalství!

To se také nedělá...

Můžu si psát, co chci. Pořád je to jen hra.  ;)

honzam

Já proti Miroslavovi nic nemám. Starám se o spoustu starých nemohoucích lidí. Vím, jak je těžké být závislý na ostatních.

Zdeněk

Je to katalyzátor. Který tak "pracuje za účelem, aby nastalo učení/vyučování v rámci této úrovně".

honzam

Čurák je ten, který se neumí nebo už ani nemůže chovat slušně. Chčije všude kolem sebe a baví se tím, jak to ostatní obtěžuje a nutí reagovat.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 14:46Čurák je ten, který se neumí nebo už ani nemůže chovat slušně. Chčije všude kolem sebe a baví se tím, jak to ostatní obtěžuje a nutí reagovat.
Ty jsi čurák.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:02
Citace od: honzam kdy 2025-04-20 14:46Čurák je ten, který se neumí nebo už ani nemůže chovat slušně. Chčije všude kolem sebe a baví se tím, jak to ostatní obtěžuje a nutí reagovat.
Ty jsi čurák.
Pochčiju ho od hlavy k patě, když mi dá záminku.

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 15:04
Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:02
Ty jsi čurák.
Pochčiju ho od hlavy k patě, když mi dá záminku.

Zapoměl jsi na sebe, nebo ne?

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:06Zapoměl jsi na sebe, nebo ne?

Proč? Co je na mně tak důležitého? Buddha žral hovna.

Pedrito

Ty jsi Honzam a ne nějaký pošukářství... Jestli jsi drakem, buď drakem, a nesnažaž se být Trumbelínem, Ganéšu nikdo nikdy neporazil.

honzam

Citace od: Pedrito kdy 2025-04-20 15:13Ty jsi Honzam a ne nějaký pošukářství... Jestli jsi drakem, buď drakem, a nesnažaž se být Trumbelínem, Ganéšu nikdo nikdy neporazil.

Život je změna. Teď jsem pošuk, co bude z Miroslava trhat maso zaživa. Draci neexistují.