Co by měl honzam udělat

Založil honzam, 2025-04-20 17:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 20:53
Citace od: honzam kdy 2025-04-20 20:25Miroslave, pochop, že já nejsem Tvůj soupeř. Já jsem Tvůj terapeut zdarma a samozvaný moderátor.

To jsem rád.

Nechci nikomu radit, ale mám zkušenost, že když mne někdo někdy nebo nějak provokoval, tak mi to hodně pomáhalo poznat sebe - co to ve mně provokuje případně zraňuje nebo co nemá ten respekt druhých. Vždy to bylo ego a nějaká jeho "jistota", potřeba se kterou stojí a padá.
Takže kdo opravdu hledá Pravdu - jak říkal pan Tomáš "Stav bez ega", tak je to velmi dobrá příležitost k pokroku.
Je to přímý a účinný způsob práce na sobě.

To je skvělé, vzdávám se. Jsi vítěz a získáváš titul největšího pitomce posezeníčka, po kterém tak toužíš. :allah:

Nicméně cílené provokace na internetovém fóru jsou trollingem.

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 20:57To je skvělé, vzdávám se. Jsi vítěz a získáváš titul největšího pitomce posezeníčka, po kterém tak toužíš. :allah:

To víš, někdo to dělat musí.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:24To víš, někdo to dělat musí.

Dobře. Já budu dělat toho moderátora, který hlídá trolling. ;)

Miroslav

Citace od: honzam kdy 2025-04-20 21:31
Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:24To víš, někdo to dělat musí.

Dobře. Já budu dělat toho moderátora, který hlídá trolling. ;)

Tak jsem se díval na wiki, co je to ten trolling a koukám, že to kupodivu sedí nejvíc na ty tvoje projevy v poslední době.

honzam

Citace od: Miroslav kdy 2025-04-20 21:51Tak jsem se díval na wiki, co je to ten trolling a koukám, že to kupodivu sedí nejvíc na ty tvoje projevy v poslední době.

Jsem rád, že tomu konečně rozumíš. Není nad praktickou ukázku. ;)