Info

Založil Pedrito, 2024-02-21 21:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pedrito

No vidíš, a já měl za to, že https používaj spíš profi weby... Ale zas tak nebrouzdám, tak nevím. Každopádně je k tomu potřeba platit si každý rok certifikát, a wedos to řeší tím "globálem", z kterýho jsem nadšenej teda nebyl. Přibude další nepřehledný admin rozhraní, jehož funkcím rozumím asi jako bača opeře.. tak jakápak serióznost. ;D  A byly s tím potíže.
Víc uživatelů? Holt, kdo sem zavítá, tak zavítá... A taky mám tuchu, že jsem vyplašil holky. Musím si dávat bacha na tu hubu...

Pedrito

Zatím žádnej mód na poslední témata cajk. Ono se něco vyvrbí. :)

Pedrito

Mám sbírku hezkých výroků, co jsem různě zaslech a zaznamenal. Jestli jsem možná autory znal, tak už zapomenul. Sepíšu je postupně do "Oznámeních" - a budou se náhodně zobrazovat v tom poli nad fóry. A i citáty, kterých autoři jsou známí, pod nimi bude autor uveden. Někde je tu tuším citátové téma, nebo můžem k tomu nabrnknout nové, že když tam někdo citát pošle, tak ho zapíšu do těch, co se budou střídat v tom oznamovacím panelu. :)

Paradoxy

Citace od: Pedrito kdy 2025-01-08 14:58Mám sbírku hezkých výroků, co jsem různě zaslech a zaznamenal. Jestli jsem možná autory znal, tak už zapomenul. Sepíšu je postupně do "Oznámeních" - a budou se náhodně zobrazovat v tom poli nad fóry. A i citáty, kterých autoři jsou známí, pod nimi bude autor uveden. Někde je tu tuším citátové téma, nebo můžem k tomu nabrnknout nové, že když tam někdo citát pošle, tak ho zapíšu do těch, co se budou střídat v tom oznamovacím panelu. :)
Máš hezký nápad s těma citátama :)

Pedrito

No, ještě kdyby se mi do toho chtělo.. :))

Pedrito

Citáty by se měly kolem jednoho dne střídat, ale koukám že se pod tím polem vyrojily tečky, a ťukem na ně v nich jde listovat růčo...
On ten čas jejich obměny se tam zadává v milisekundách, tak jsem napočítal na 24h něco přes 82000000ms :D

Pedrito

No, nejde ten prostor pod fóry ničím vyplnit. Template tohohle vzhledu to neumožňuje... Leda ho rozpitvat a změnit... A do toho já nejdu, musel bych se spojit s jeho tvůrcem a požádat o povolení. Ale vzhled je to hezkej...
Leda tam natáhnout zas ta fóra.. nějaká...

Pedrito

Ještě jednou jdu zkoušet portal, nová verze Light, co minule stála za houbelec.. :)

Paradoxy

Jé zase ten minulej vzhed :)

Pedrito

Vzhledy, co tu byly, jsou v bance vzhledů :)) Jen občas zkoušim, jak s kterym nějaká modifikace vypadá. To dělejte jako by nic. Tahle verze portálu něco do sebe tuším má, akorát zatím vůbec nevím, která bije... ;D

Pedrito

Půjde s tím udělat mnohem víc, s tímhle portálem, ale už mi z toho vržou závity... :smiley_angelmusic:

Pedrito

Teď automaticky stránka najede do portálu, kterej je mnou ve vývoji, a jsou to poslední příspěvky v tématech, zatím takhle nástěnkově.
Tedy to, co jsme furt hledali :D Určitě tam dostanu další informace, ani nevím jaké, a to je supr ^-^

No a hned druhá položkka nahoře vlevo v menu je "Fórum" (v mobilu je to pod "Hlavní nabídka"), kde jsou fóra, statistiky a tak...

Pedrito

No, dnes makám, takže se k tomu dostanu až večer. Holt to zatím bude takhle, než to bude jinak.
 :)

Pedrito

Dnes na to nemám buňky už, ladit ten portál, budou tam určitě vidět statistiky, kdo je přítomen a tak... Zítra. To je teda plán :))

Pedrito

Plán nebyl splněn, jako většinou... :))