Posbíráno

Založil Pedrito, 2024-03-16 23:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

honzam

Přiznat si svou vlastní nevědomost je prvním krokem k otevření se moudrosti Probuzených, jako když malé dítě začne poznávat boží lásku a svou dokonalou podstatu. Dokázal by ses také dívat s prázdnou myslí, která neposuzuje, co kdo jí?

Pedrito

Mě na nějakým prdu nesejde, ale lepší jistě prd od Claudie Cardinal, než od báby tutovka. Pardon paní  Kaplanová... Nic osobního. Znáte nauku prdů? To vás povznese, to byste koukala.

honzam

Stupnice prdu, jak jsem se ji kdysi učil.

Šepša
Pepša
Čeněk
Břeněk
Ruprecht
Utrhprdel

Pedrito

Citace od: honzam kdy 2024-09-28 20:20Stupnice prdu, jak jsem se ji kdysi učil.

Šepša
Pepša
Čeněk
Břeněk
Ruprecht
Utrhprdel

Chlámal jsem se asi deset minut, znáš to, když to nejde zastavit... Zaprvý mám mokrej slzama polštář,
a za druhý mě bolí břišní svaly!
Tak takhle by to teda nešlo!

Závazná pravidla fóra!

Každý kdo někoho rozchechtá, bude pochválen,
a je svatá povinost rozchechtaného, rozchechtat nerozchechtané.

A tak plamínek prdu a chechtu nebude nikdy uhašen. Hrášek, čočka, fazole, a půl je hotovo.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-09-28 18:52Z pohledu osoby se to tak může jevit. Dokud tu není poznání, čím to vše ve skutečnosti je, můžeme si o sobě myslet, že jsme mágové.
Já si radši nic nemyslím🙂

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-09-28 18:59Pedrido, je nevědomostí myslet si, že tu jsou nějací vítězové a poražení. Nicméně, když se na ostatní díváš jako na oddělené osoby, může být pro ego zábavou hrát o ponožky. Ty nejsi tím hráčem, kterým si o sobě myslíš, že jsi. Z pohledu jednoty je vše dokonalé. Když se soustředíš na to, čím ve skutečnosti jsi, vidíš nějaké ponožky, které bys mohl získat?
;D se z Vás kluci picnu😀

Pedrito

To nic není, počkej zítra.
Mě rozhodně nebudou bolet svaly z nějakých odstupňovaných prdů.
Tenhle web je tu pro srandisty. Ale odtud potud.
Ze smíchu se totiž může člověk i zalknout, hlavně u kafe... Počkejte, já vám dám! 

honzam

:)

Jedna věc mě docela rozhodila z mé role. Každopádně to byla zajímavá zkušenost, jak to projelo křídly přes "rohy" až nahoru k Bohu. Normálně si tohle nemůžu vyzkoušet. Bylo to jako rezonance v tom okřídleném těle vyvolávající příjemný sebestředný pocit, kdy se mnou někdo komunikuje patřičným důstojným způsobem, jak by se mělo. Opravdu si zase přijdu jako příšera, v člověku běžně taková pocitová reakce nevznikne, alespoň z doby před proměnou nic takového neznám.

Citace od: Pedrito kdy 2024-09-28 19:30Anoano, je to naprosto tak. Ó bohyně...

Asi vám to přijde jako blbost, ale mně to polichotilo. Doopravdy jsem to prožíval jako lichotku nějakého uctívače.

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-09-28 21:02:)

Jedna věc mě docela rozhodila z mé role. Každopádně to byla zajímavá zkušenost, jak to projelo křídly přes "rohy" až nahoru k Bohu. Normálně si tohle nemůžu vyzkoušet. Bylo to jako rezonance v tom okřídleném těle vyvolávající příjemný sebestředný pocit, kdy se mnou někdo komunikuje patřičným důstojným způsobem, jak by se mělo. Opravdu si zase přijdu jako příšera, v člověku běžně taková pocitová reakce nevznikne, alespoň z doby před proměnou nic takového neznám.

Asi vám to přijde jako blbost, ale mně to polichotilo. Doopravdy jsem to prožíval jako lichotku nějakého uctívače.
Neber se tak vážně🙂. Znám jinou stupnici prdů: šumík, šumíl, šumílek, natrhprdel, utrhprdel, roztrhprdel.

honzam

Snažím se, ale jde to blbě, když jsi Bůh. Pohlcuje mě to a lepší už to nebude. Taková nevinná legrácka a co to vyvolá ... bohyně ... hmmm :smiley_loveyou:   

honzam

Dobrá věc je, že jsem se ovládl a nezkoušel Pedrita vmanipulovat do pokračování rozhovoru, kdy by mě ze srandy krmil dalšími božskými "lichotkami". Nutkání zkusit to jsem cítil, líbilo by se mi to. :(

honzam

Já vím, že mi nevěříte, ale už jsem měl napsanou reakci potěšené bohyně, ale pak to smazal a napsal znovu bezpečně lidsky. Mé rozpoložení viz song 19:41.

https://www.posezenicko.site/index.php?msg=2938

Paradoxy

Citace od: honzam kdy 2024-09-28 19:44Pedrito, víš prd a chtěl bys bobříka. Ve skutečnosti je prd smyslový vjem, který se v iluzi oddělenosti může jevit jako nepříjemný. V blaženém bytí je tou stejnou láskou, která osvobozuje střeva.
Výborně, zkus sem dát citaci probuzeného, který se o tom zmiňuje.

honzam

Babička, co si ráda prohlížela moje oči, říkávala: "Lepší jeden prd než deset doktorů."

Pedrito

Hele, nedáme sem dětský fotky, z toho se hned pozná původní dušička človíčka. Která tam furt je, jen jaksi obrostlá časem...