Dobré filmy :-)

Založil Pedrito, 2024-09-10 23:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Pedrito

Na Paramount běží K-PAX (Svět podle Prota)

Miroslav

Pro Trini - teď dávají a Artu Starci na chmelu. Můžeš si tam připomenout toho "správného hocha" kterého je potřeba bít - jak si mne k němu přirovnávala - jestli to opravdu sedí.  :)

Petra

Citace od: Miroslav kdy 2025-03-29 20:21Pro Trini - teď dávají a Artu Starci na chmelu.

To už mám dávno DVD od Amazon.de.  :)

Petra

Val Kilmer

Willow (movie 1988) - Your touch is worth a hundred thousand death

Pedrito

Taky byl výbornej zpěvák

A čet jsem někde, nebo slyšel, že v tom filmu o Morrisonovi ty písničky sám nazpíval.

Petra

Val Kilmer in THE DOORS

a originál:

The Doors - Light My Fire ( HQ Official Video )

Pedrito

Když jsem byl na tom onehdy v kině, vůbec mě nenapadlo, že ty songy nezpívá Jim :)

honzam

https://www.csfd.cz/film/1234121-mufasa-lvi-kral/prehled/

Mufasa: Lví král

Animovaný / Dobrodružný / Drama / Rodinný / Muzikál
USA, 2024, 118 min

Ve snímku Mufasa: Lví král vypráví šaman Rafiki legendu o tom, jak se vlády nad Lví říší ujal mladý lev, který se stal všemi oblíbeným vládcem. Divákům představuje osiřelého lvíčka Mufasu a přátelského lva jménem Taka, dědice lvího trůnu, a zavádí je na velkolepou pouť, na které oba lví hrdiny doprovází skupinka svérázných postav. (Falcon)

honzam

https://www.csfd.cz/film/14111-zlutovous/prehled/

Pirát Zlatovous

Komedie
Velká Británie, 1983, 96 min

Tato povedená, pestrá parodie na filmy o pirátech se pyšní všemi znaky klasické frašky a rovněž hvězdným mezinárodním obsazením, které kombinuje především americké a britské komiky. Autorsky se na ní podílel veterán ze skupiny Monty Python Graham Chapman spolu s anglickým komikem Peterem Cookem, kteří si v ní zároveň střihli parádní role. Skeče se točí okolo příběhu ze 17. století o děsivém pirátovi Žlutovousovi a jeho výpravě za bájným pokladem - mapu k jeho nalezení má vytetovanou na hlavě jeho zženštilý syn, kterého ovšem lodě a pirátské výpravy ani trochu nezajímají. Jde o poslední film Martyho Feldmana, komika s pověstně vykulenýma očima a miláčka publika, který bohužel zemřel těšně před jeho dokončením. Dalšími zvučnými jmény v hereckém obsazení této komedie je montypythonovský klasik John Cleese v roli slepého Harveyho nebo jeho kolega z legendárního britského ansámblu Eric Idle, který si zahrál poručíka Clementa. Ve filmu se na chvíli mihne dokonce i David Bowie. (oficiální text distributora)

Pedrito